Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני רוצה לקנות כיסוי לרכב,על מה אתם ממליצים?,איפה אפשר לקנות משהו טוב{איזור הצפון}.

תודה,

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

תודה לכולם,כמה בערך עולה כיסוי כזה?,

הכיסוי מגן טוב מפני השמש?

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

לכיסוי שלי יש לולאה שאפשר להשחיל לתוך תא המטען. אפשר לגזור אותה, אבל היא מקשה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מה אפשר לעשות כדי שלא ישאילו אותו?

עידן.

לרשום/להדפיס/לצבוע בגדול ומכל הכיוונים את מספר הרכב (ובצבע שלא פוגע בכיסוי).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
יש כיסוי שניקרא "כיסוי 4 עונות" לדעתי הכי מומלץ.

כיסוי קצת יותר יקר מכולם אבל שווה את זה.

מיכאל.

אגב, שווה לשנות את שם הכיסוי הזה לכיסוי אנטי-שמש קליל, כי 4 עונות הוא בטוח לא.

עם הגשם הראשון הוא פשוט נדבק לאוטו שלי, מיים עברו דרכו כאילו היה מסננת, והוא פשוט היה חסר תועלת.

אין שום טעם לשלם יותר מ120 שקל עבור הכיסוי הזה - שכן הוא לא עושה כלום טוב יותר מהכיסוי הלבן הרגיל, ויותר מזה, הלבן הרגיל מגן טוב יותר על האוטו מדפיקות קטנות או לחיצות, מה שכיסוי ה-4 עונות לא עושה בכלל.

ושורה תחתונה, למי שבאמת רוצה להגן על הרכב שלו, יש כיסויים של

COVERCRAFT

או של WOLF EVOLUTION

שבנויים מכמה שכבות של בד, שנותנים הגנה מלאה משמש, מקרינת UV, מגשם ואפילו משלג, וכמובן שגם מאבק, דפיקות קלות והם עשויים מבד נושם.

לא יודע איפה קונים כאלה בארץ, אבל לחלק מהיבואנים יש כיסויים כאלה יעודיים עבור רכבים ספציפיים [קמור למשל, מחזיקים במלאי לב.מ.וו] ואם לא - הם נעים סביב ה150$ בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות

מומלץ

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
ליעד איפה קנית את הכיסוי?

עידן.

אצל צלילי מאיר ברח' הרצל בנהריה. 200 ש"ח לפני שנתיים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חברים תודה לכולם,הנסיך לא נראה לי ששווה להשקיע 150$ לכיוסי רכב,אם את הכיסוי 4 עונות דואגים להעלים אז בטוח שגם את הכיסוי הזה...

אני אלך על הכיסוי 4 עונות, מה המחיר בערך?

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

• תוכן חדש...