Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

בזמנו כשעשיתי את הפרוייקט של בניית פודים לרכב שלי וכשפירסמתי תמונות http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=51347 אז היו כמה אנשים ששמו לב שיש בתמונה עוד זוג של מסגרות פודים אשר היו בשלבי ההתחלה ואני הבטחתי להם לתת כמה תמונות של אותם הפודים בסיום העבודה,אז הנה חבר שלי סיים את הבנייה שלהם והנה כמה תמונות מההתקנה.

IMG_0410.JPG

IMG_0413.JPG

IMG_0414.JPG

IMG_0415.JPG

IMG_0417.JPG

IMG_0419.JPG

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

החבר חיפש נגדיות צבעים כלשהי ברכב,גם כך הרכב כולו בתוכו כחול והאדום משתלב ממש יפה בסלון הרכב.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

השתפרה ובהרבה!

פורסם

הפעם זה לא אני בניתי אלה רק עזרתי מהצד.

אבל תודה בכל זאת.

פורסם

אם כך, מי בנה את זה ?

האם הוא מסוגל לבנות פודים לכל רכב {כמובן בתשלום..} ?

אם כן צור איתי קשר בה"פ.

אריק

אריק

פורסם

את הפודים הללו הוא בנה בעצמו,בכלליות אני והוא עובדים ביחד וכן אנו מסוגלים לבנות פודים לכל רכב אבל אנחנו לא עושים עבודות לאנשים אחרים בתשלום מכיוון שאין לנו זמן לזה כי אני בלימודים והוא בצבא וכל עבודה שאנחנו עושים נעשת מזמנינו הפנוי.

אתה מוזמן לפנות אלי ותקבל כל עזרה והכוונה בהכנת פודים בעצמך.

הנה דוגמא לפודים של חבר בפורם (מתן)DR ORLICK אשר יצר איתי קשר וקיבל עזרה מלאה בבניה של הפודים לרכב שלו.

DSCN1570.JPG

DSCN1572.JPG

DSCN1574.JPG

DSCN1576.JPG

DSCN1578.JPG

DSCN1579.JPG

פורסם

עבודה יפה!

באיזה סוג של בד פיבר אתה משתמש?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פששש איזה טוויטר

איזה סט זה? הייבריד?

INSIDE RED MAZDA MX3 :hu: pionner840mp

component: morel hybrid ovation 6

amplifire1: jbl GTO75.4

amplifire2: monoblock pheonix gold 600.1

sub: kicker L5

ואני מבסוט !

פורסם

מורל פולס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...