Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם זה במסגרת מגבלות הטעם הטוב ואם לא אפשר בהחלט למחוק או לנעול.

אני מכיר בחור נוצרי שנולד בארץ שהכריז בתוקף כבר כמה פעמים ש"חבל שהיטלר לא גמר את העבודה"

ו"צריך לשרוף את כל המדינה".

אותי זה מכעיס מעבר לכל גבול ואני לא יודע איך להתמודד עם זה.

חשבתי פשוט לשבור לו כמה עצמות אבל לא יודע אם זה פתרון יעיל.

גם כרגע אי אפשר לגרש אותו מהארץ כי הוא במעצר בית על משהו אחר (צריך לציין שבזה הוא דווקא לא אשם..).

אני אובד עצות אבל לא יכול לתת לזה לעבור בשקט, מה לדעתכם צריך להיות הפתרון?

בריאות לכולם!

פורסם

הוא לא מכחיש שואה ולא תומך היטלר, יש לו משפחה גדולה פה והוא פשוט ילד מפונק שצריך כמה הלקאות רציניות.

בריאות לכולם!

פורסם
לא יודע אם זה במסגרת מגבלות הטעם הטוב ואם לא אפשר בהחלט למחוק או לנעול.

אני מכיר בחור נוצרי שנולד בארץ שהכריז בתוקף כבר כמה פעמים ש"חבל שהיטלר לא גמר את העבודה"

ו"צריך לשרוף את כל המדינה".

אותי זה מכעיס מעבר לכל גבול ואני לא יודע איך להתמודד עם זה.

חשבתי פשוט לשבור לו כמה עצמות אבל לא יודע אם זה פתרון יעיל.

גם כרגע אי אפשר לגרש אותו מהארץ כי הוא במעצר בית על משהו אחר (צריך לציין שבזה הוא דווקא לא אשם..).

אני אובד עצות אבל לא יכול לתת לזה לעבור בשקט, מה לדעתכם צריך להיות הפתרון?

אין הרבה מה לעשות ,

או למען האמת אין בכלל מה לעשות, יש כאלה אנשים ויש כאלה...

אני כנוצרי שומע הרבה אנשים שמלכלכים עליי בלי לדעת שאני ערבי, אז מה יקרה ?אני אשבור לו את העצמות ??

זו מדינה חופשית כל אחד והדעה שלו .... אגב אני לא הייתי מסתובב עם אנשים כאלה :p

אגב לנוצרים אין חובת התגייסות לצבא

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אני חייב להודות, התפלק גם לי כמה פעמים "חבל שהיטלר לא גמר את העבודה"

ו"צריך לשרוף את המדינה" זה משפט שכמעט קיעקעתי בזמנו

ואחרי הצבא גם נסעתי עם חבר לחניה של מחנה 80 ושמענו את "מוות לסמלת" בפול-ווליום ואחר כך גם הייתי בהופעת האיחוד של הלהקה ששרה את השיר הזה [יחד עם מחווה ענקית לדורלקס-סדלקס "הביאו לי את ראשו של המח"ט"].

אני מקווה שתסלח לי

אני סתם ילד מפונק. ואני אפילו לא נוצרי, אני יהודי !

ולא עשיתי צבא !

מנהלים - חיסמו אותי בבקשה. לא עשיתי צבא.

בקיצור, כל אחד יכול לומר מה שבא לו - זו מדינה חופשית. כדאי שתפנים את זה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
באמת נוצרים לא חייבים להתגייס?

לפי מה שהבנתי רק המוצא הערבי לא חייב להתגייס.

כן וזה דבר שיהודים שלא ממש מכירים ערבים או בכלל מבינים בזה חושבים כך ואתה לא הראשון ,

יש ערבים נוצרים בעולם ורוב הנוצרים בארץ הם ערבים - לאחרונה אני גם רואה הרבה רוסים עם צלב אבל חפיפות הם יהודים הצלב רק ליופי ;)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

זה סתם בחור שמעורער בנפשו שרק מחפש תשומת לב.

אל תתיחס, כל אחד יכול להגיד מה שבא לו וגם לצעוק את זה אם הוא רוצה, השאלה איך הסביבה תגיב לו.

כל עוד הוא רק מדבר תן לו לדבר. ומוות לנאצים אמן!

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

שילכלך כמה שהוא רוצה , אנחנו על המפה , למרות הכל in your face asshole

אין צורך לגעת בו בכלל , הוא כבר ירעיל את עצמו לאט לאט במרירות שלו

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

כן, הוא שירת בצבא (העביר את רוב הזמן באוטובוסים הלוך ושוב), ולא הוא לא ערבי או דרוזי, הוא בחור אמריקאי טיפש. ופרט אחד שלא אמרתי - הוא בן משפחה מנישואים.

אני פשוט מרגיש שאני לא מסוגל לשבת לידו בלי לדפוק לו את הראש בקיר כשהוא מוציא פנינים מעין אלה מפיו.

לפני 10 שנים בערך, אם הוא היה מדבר ככה לידי אז הוא היה 'גומר' בבית חולים, היום אני לא עושה דברים כאלה, אני פשוט מרחיק את עצמי מאותו אירוע. האם לזה מתכוונים כשאומרים "להתבגר"?

בריאות לכולם!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...