Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, הרכב שבבעלותי הוא מגאן 97' 5 דלתות, גרסת RT (ידני, 1.6).

בזמן האחרון החל להופיע לי רעש בזמן פניות מאומצות שמאלה (בעיקר בכיכרות תנועה ופניות חדות) מאזור הגלגל השמאלי... הרעש הוא של נקישות מהירות.

שתי שאלות:

1. מה זה יכול להיות ?? (האם יכול להיות שזה נובע רק מגומיה קרועה? כי בזמנו שמעתי מהמוסכניק שהשאירו לי גומיה שחוקה כי אבא שלי ביקש להשאר איתה בגלל בעיות תקציביות באותה תקופה)

2. האם יש מקומות באזור ירושלים או חיפה (כן כן, אחד משני אלה) שאתם מכירים, שמטפלים בנושאים אלו בצורה מקצועית?? (אם יש מישהו כאן בפורום שעושה את זה, אשמח לשמוע על כך בה"פ).

תודה מראש לכל העוזרים!

בברכה!

יונתן.

פורסם

אוקיי... בעקבות מספר התייעצויות, נאמר לי שכנראה הלכה לי הציריה...

קיבלתי המלצות על מספר מוסכים, ולפני שאני הולך אליהם, רציתי לדעת מה אמור להיות טווח המחירים עבור החלפת ציריה לרנו מגאן 97 (כל שאר הפרטים רשומים בהודעה הקודמת)??

ובמידה וזה רק תפוחים - אז גם, כמה זה יעלה (רק תציינו אם המחיר של החלפים כולל מע"מ או לא).

תודה!

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני לא אכנס לכל הסיפור של, "למה לא החלפת את הגומייה", כי היה שם סיפור מאוד ארוך שבסופו נאלצנו לסיים את יחסינו עם המוסך בו טיפלנו במגאן (מוסך משני מורשה בתלפיות ירושלים). (כי עשקו אותנו בסכום מטורף).

וכן - עכשיו אני רואה שזה מה שזה מוביל אליו...

עכשיו כבר אין מה לעשות, אבל לומדים מנסיון (והוא לפעמים מאוד כואב).

מישהו בכל זאת יכול לתת הערכת מחיר להחלפת ציריה?

בברכה!

יונתן.

פורסם

אוקיי... הלכתי לפי המלצה למספר מוסכים ובסוף החלטתי ללכת למוסך "השחר" בתלפיות בירושלים.

בעל המוסך נראה לי מאוד אמין (גם יצא לנו לדבר קצת מעבר לעניין הרכב שלי), והוא גם (ביחד עם בנו) אוסף רכבי אספנות. (לבעל המוסך קוראים איציק).

בכל מקרה, הוא בדק לי את העניין, ובאמת גילינו שהציריה הימנית נשחקה (או יותר נכון הפעמון שקרוב יותר לגלגל).

הוא בדק לי, ואמר שלרנו מגאן שנת 97 (מודל RT, 1.6 ידני, 5 דלתות), אין רק את הפעמון, ולכן צריך להחליף את כל הציריה.

המחיר שהוא נקב על ציריה מחודשת היה 360 שקלים, ועל "חדשה" (בעצם רק הפעמונים חדשים, אבל המוט האמצעי עדיין מחודש) הוא אמר שזה יעלה 560 שקלים.

בנוסף לזה הוא הוסיף כ300 שקל על שמן גיר ועבודה, והכל ביחד יצא כ650 שקל עבור מחודשת, או כ850-800 על חדשה.

אשמח לשמוע את דעתכם על הצעת המחיר? ורצוי כמה שיותר מהר, כי מחר אני כבר מגיע אליו לאסוף את האוטו...

בברכה!

יונתן.

פורסם

אין ספק... אבל לא בטוח שתהיה לו אחת חדשה.

אשמח לשמוע חוות דעת על המחיר!!

וכמה שיותר מהר, יותר טוב, כי אני חייב לדעת עד היום אחה"צ.

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...