Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני הרכב שרכשתי בכספי שלי היו לי שלושה רכבים שהיו על שמי אבל לא נקנו מכספי (קטנוע אחד ושתי מכוניות).

אחרי השחרור התחלתי לעבוד כשליח כדי לחסוך לטיול עם חבר בדרום אמריקה.

ממש לפני רכישת הכרטיסים וההתפטרות מהעבודה חבר מהפורום (איציק נ. אז ב-YNET) אמר לי שיש ברח' שלו 205GTI שלא נסעה שנה ומשהו והבעלים חזר עכשיו מחו"ל ויש סיכוי שהוא ימכור את הרכב.

הלכתי לראות את האוטו כמה פעמים, לפעמים לבד ופעם אחת עם אבא שלי. ה-205GTI היתה שנת 89' וכסופה, יפה יפה!

אחרי התלבטות ארוכה ויתרתי על אותו טיול לדרום אמריקה וקניתי לי את הרכב הראשון מכספי שלי, 205GTI והיא היתה רק שלי.

השקעתי בה זמן וכסף, כסף וזמן והחזרתי לה את נעוריה.

כמעט שנתיים היא היתה שלי ואז היא נמכרה בגלל עלויות אחזקה גבוהות מדי לסטודנט שנה א' אז...

בסוף לא נסעתי לחו"ל בכלל כטיול אחרי השחרור ועד היום אני לא מצטער על כך, עשיתי אז את ההחלטה הנכונה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החלום התחיל מגיל 14, החלום הייה סיוויק...

מגיל 14 עד 19... כל יום, חשבתי עליה.

לא יצאה לי מהראש כל החדר הייה מלא פוסטרים.. סיוויק 95 ....

המחשב הייה מפוצץ בתמונות, וברחוב ליטפתי כל אחתכ זאת..

חיכיתי וחיכיתי....

וכל יום רציתי יותר ויותר..

עד שהגיע היום.. רציתי הונדה הונדה הונדה...

בום קניתי לאנסר.

כבר יותר משנה איתה....

לא שאני לא מרוצה....

אני מת על הקיסה השנייה שלי..

אבל החלום נמשך...

פורסם

שנתיים אחרי שעלינו לארץ ההורים קנו סקודה פורמן.

אני זוכרת שהמורה בכיתה ג' שאל מה חדש ואמרתי בהתלהבות קנינו אוטו!

עם הגיל כשעליתי לתיכון הבנתי שאוטו זה לא ועדיף לא להזכיר את זה בכלל...

כשההורים גם הבינו את זה, כל המשפחה חלמה על הדודה של הדודה של הדודה של הסקודה - פאסאט.

רק שההבטחה: נקנה את הפאסאט בעוד חצי שנה הפכה למשהו בסביבות 4 שנים!

קיבלתי רישיון אבל את הסקודה ראיתי רק בחניה, למזלי היה לי מנוי לחדר כושר ולא הזדקקתי לסקודה כדי לפתח שרירים (אין הגה כוח).

בנתיים ההבטחה של אוטו חדש כבר העיקה עלי וידעתי זה לא הולך לקרות! כן, המחשבה על שריפת הסקודה עלתה לא פעם בראשי...

יום בהיר אחד, אני בעבודה ואבא מתקשר שראה בורה שנת 2000 והם הולכים לבדוק אותה!( מספיק טוב לא צריך פאסאט ולא נעלים, נסתפק באחותה הקטנה)

מה?!!?!? מה?!?! אלוהים אני לא מאמינה!!!

ישר צלצול לחבר: אתה אומר להם שהבורה במצב מצויין ולא משנה מה רק שיקנו!

כמה ימים אחר כך הבורה בבעלותי! תודה אבא, באמת תודה!

פורסם

במסגרת הטופיק:

מה אני עושה בימים אלו ע"מ להשיג את היעד הבא (T-MAX):

מחפש לקוחות חדשים לעסק, אני עוסק במסחר ושיוק כלי עבודה, על כל המשתמע מכך, ובכל הענפים, כולל מוסכים, מעבדות אלקטרוניקה, וכל מה שיש :)

כשאני אמצא עוד קצת לקוחות, הרווח יעלה, ונוכל לרכוש טימקס חדש :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כולכם מספרים זכרונות, את זה אני חי ביום יום, כבר המון זמן אני נמצא מתחת לערימות הצ'יפס במקדונלדס, חסכתי די כסף, חיפשתי חיפושית במצב טוב, מצאתי אחת במצב גרוע, עכשיו היא נוסעת, מחכה לתרומת כמה אברים פה ושם, ואז אפשר כבר לקרוא לה אוטו ראשון.

פורסם

איירין, באמת שווה לקחת הלוואה בשביל רכב ?

יש לזה ניצול ? הרי משלמים לא מעט ריבית בהלוואות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מאוחרי האוטו שלי יש סיפור קצת ארוך... הייתי שליח בפיצריה וקרעתי את הת** בשביל הכסף לרישיון וכמובן לאוטו התקציב היה משהו כמו 3000-4000 מקסימום ... היו המון מכוניות שניסו למכור לי חלקן חדשות יותר וחלקן ישנות בסוף הגיעה הכלה. פעם ראשונה בחיים יצא לי לנהוג על רנו 5 והאוטו הזה פשוט הדהים אותי לגבי הנוחות והנסיעה שיחסית מפנקת בהשוואה לפיאט אונו סוויפט וכל השאר שבדקתי ... האוטו נרכש בסכום של 3000 יום למחרת הוא מצא את עצמו בחנות לאביזרי רכב של חבר שלי ושם הוא עבר" מהפך "האוטו הזה כנראה היה לא מטופל ואני נאלצתי להשקיע בו סכומים רצינים לישור קו אבל אני מאוד אוהב את האוטו הזה למרות כל הבלאגן .... כיום כולם מחמיאים לי עליו האוטו הוא שמור בקנאות ומטופל בכפפות משי עם שמנים איכותיים וחלפים מקוריים בלבד .

תמונות אפשר לראות בחתימה שלי.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
איירין, באמת שווה לקחת הלוואה בשביל רכב ?

יש לזה ניצול ? הרי משלמים לא מעט ריבית בהלוואות.

שווה, משתלם (וגם פרקטי, הגיוני, סביר...) הן מילים עם מעט מאוד קשר לעניין...

לקנות אוטו ספורט שכל צמיג בו עולה 650 ש"ח (כמו שגיליתי לפני שבוע), והטיפולים עולים כפול מאוטו "רגיל", ועוד כאלה - כל זה לא ממש שווה ולא ממש משתלם.

מצד שני לאושר אין מחיר (כל עוד יכולתי לשלם אותו...), חלק הצלחתי לחסוך, חלק לקחתי בהלוואה, ובתמורה יש לי אוטו שגורם לי לחיוך דבילי על הפרצוף ב(כמעט) כל נסיעה.:p

פורסם

מגיל 14 חלמתי על אלפות\ביימרים.

ובסוף קניתי אונו S-70 מסריחה.:evil:

היא עשתה לי רק ורק בושות, ובנתיים פזלתי לכיוון של 106ים וZXים,

ורכשתי את הוולקן, מבחור מבוגר, והיא נראתה מאוד שמורה.

(וולקן 3 דלתות אדומה מדהימה!)

ובמקביל היתה לי את האונו עד שמכרתי אותה לשכן, והתחתנתי עם ויקי. (נעים להכיר)

ועד היום יחד (כמעט שנתיים), והיא שונה שמיים וארץ מהיום הראשון.

:twisted:

אביחי

פורסם

בגיל 17 ויומיים (שעברתי את הטסט)חכתה לי המכונית של אחי 106XSI מגניבהה

חזקה ויפה..

קיצור אחי שילם עליה הרבה כסף טיפולים אבל עכשיוו אחרי השיפוץ הכללי היא רק שלי:))

אחי התגייס:):):)

#### בבקשה לא לחזור על אותיות מעל למה שכללי התחביר והדקדוק דורשים ####

פורסם

בגיל 23 חסכתי קצת למטרת קניית אוטו, ההורים עזרו קצת, ויצאתי עם פיאט מריאה חמודה ביותר.

אלמלא אותה תאונה ארורה עוד הייתי נוהג בה היום.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כשהשתחררתי מהצבא נהגתי על הפיז'ו 307 2.0 של אמא שלי שהיתה מאוד מהנה ומפנקת, אחרי שחזרתי מחו"ל החלטתי שהגיע הזמן להגשים חלום והתחלתי לעבוד בפירוק גגות אסבסט - כשכל המשכורת הוכנסה למעטפה שהוקדשה לרכישת החלום - אלפא ספרינט.

אחרי 3 חודשים, בהן גם הספקתי להדביק במומחיות את הפיז'ו של אמא שלי לפרונט של סמיטריילר, רכשתי את רכבי הראשון - אלפא ספרינט 1.7 מבציר 1988, כסופה...

עד היום אני משלם על הטיפשות שלי... :wink:

ובתקווה שגם לביטוח רפואי :-P

כל החיים חלמתי על רכב מישלי, חי, נושם, מדקלם וחולם על כלי רכב...

בכסף שחסכתי לפני הצבא ועם קצת עזרה מאבא קניתי הונדה האצ'בק שלא יודעת לפנות וגם ההגה אף פעם לא מדבר אבל כבר יותר משנה היא מאוד אמינה וחסכונית וגם די יפה ובכל זאת רכב ראשון חוקי ועל שמי ככה שאני מת עליה וניקרע כל חודש מחדש כדי להחזיק אותה ולטפל בה,

אין מה לעשות, מחכים לשיחרור לעשות כסף ולהחזיר את המינוסים...

אני כניראה הילד היחיד שב750 שקל מעדיף לעשות לרכב עוד טיפול או להחליף איזה חלק לפני שיתקלקל במקום לתקוע לה איזה חצאית זוועתית או איזה אור כחול ערסי מתחת לאוטו.

אופק.

פורסם

אתה לא הילד היחידי...בכל אופן עם בעיות תקציב אני הייתי הולך על משהו זול יות ר להחזקה במקום להיות משועבד לאוטו

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

טוב הנה הסיפור שלי..

כל המשפחה שלי כישלון על הכביש, לאבא שלי ז"ל לא היה רישיון, לאמא שלי אין, אחי פרש אחרי שנכשל איזה 3 טסטים, אחותי עברה טסט 7 ואני אמרתי אני חייב לשבור את הנאכס הזה!

למדתי נהיגה שילמתי חצי חצי עם אמא שלי עברתי טסט שני והתחיל לי התקופה של המלווה בלי אוטו בבית.

בחיים לא היה לנו אוטו במשפחה ואמרתי לעצמי אני שם לי מטרה ואני מביא אוטו!

לאחר חודש וחצי בערך של המלווה בא אלי חבר רחוק ואמר שהוא מוכר סובארו ג'אסטי 88 במצב טוב ב3000 שקל.. אני התלהבתי והייתי פזיז וקניתי, ואני מצטער כל יום על אותו יום שקניתי גרוטאה בלי לבדוק אבל אין מה לעשות אוטו ראשון.. לא נורא :)

חבל רק שהיום עשיתי תאונה :|

Subaru Justy 88

• תוכן חדש...