Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוזר, כי שהיתי נהג חדש בזמנו, השלט עף בזמן נסיעה ולא ידעתי על כך.

שוטר עצר אותי שואל מדוע אין לי שלט, וכמובן שהיתי נדהם, והסברתי לו על כך, אך הוא הסתכל על זה כתירוץ,

והציע לי להכין איפילו בבית, העיקר שיהיה שלט, ושיחרר אותי.

לכן העניין נשמע תמוהה.

אביחי

פורסם

אולי אני "מוזר" אך בזמן, חס וחלילה, תאונה לוחית מתכת עלולה לעוף בתוך הרכב ולשמש כסכין חדה ומהירה.

עקב משקלה - סביר שהיא תנתק מהחלון ותעוף לתוך תא הרכב ולעומת זאת - לוחית פלסטיק קלילה תהי פחות מסוכנת.

לדעתי האישית - הייתי נמנע מלהכניס לרכבי לוחית כזו.

פורסם
מה הבעיה, לך לחנות הקרובה לביתך וקנה שלט "נהג חדש" תקין ומסכן ב15 שקל או כמה שזה עולה וזהו.

חח תאמין לי אתה צודק.

רק שטויות יש לי על הראש.

הייתי רוצה כוכב ברקע שיזכיר לי להיות זהיר שיהיה שם כדי לומר לי : " עדיף להפסיד רגע בחיים ולא את החיים ברגע",

כדי שאגיע בשלום לכל מקום.

פורסם

קצר ולעניין..

איפה אני משיג את זה?

כמה דיברנו על זה פה.

אבל חלק מאפשרויות פשוט אני לא יכול להגיע אליהם.

מה אתם מציעים?

הייתי רוצה כוכב ברקע שיזכיר לי להיות זהיר שיהיה שם כדי לומר לי : " עדיף להפסיד רגע בחיים ולא את החיים ברגע",

פורסם

תתקשר למורה נהיגה שלך ותבקש שלט חדש כי אבד לך..

או שתפנה לכל מורה נהיגה אחר ותבקש ממנו תמורת הפרסומת שעל השלט..

אם לא הולך אז ב 10 שקל תקנה באוטו דיפו או כל חנות אחרת..

זה לא מוצר נדיר..

פורסם

אמרו לי שיש בעזראלי..הלכתי היום לעזראלי ניגשתי לחנות קרביץ ושם קניתי ב 15 שקל שלט "נהג חדש" עשוי מברזל.

מודה מאוד שעזרתם לי

פורסם

כל הכבוד!

:beerchug:

תתחדש.

תעלה תמונות בהזדמנות ואל תשכח תמונות של לפני, אחרי ותוך כדי ההתקנה.

מנהלים - שיעלו התמונות - לעשות מזה דביק!!!

פורסם

אני לא יירד לרמה שלך

מה שיש לך להגיד תגיד בפרטי ולא מול כולם בפורום.

פורסם

חחח וואלה לא נעלבתי פשוט חשבתי שכוונתך הייתה לצחוק עליי..חח חופשי אחי..

גם אני קצת הומור חברי :-)

כולם פה צריכים להיות ביחד לעזור אחד לשני וגם לפעמים גם לצחוק.

תנו חיוך - הכל לטובה :-)

פורסם
תתחדש אייל .

עידן

תודה עידן בזכותך הגעתי לשם.

סוף שבוע טוב.

• תוכן חדש...