Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניחה שאני מתייאשת מהר...

וכנראה גם בררנית מדי במה שאני מחפשת.

ובכל זאת (כדי לא להרגיש לגמרי לבד), כמה זמן לקח לכם עד שמצאתם את הרכב שרציתם?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אחד שלא מתפשר מהר, כל דבר קטן אני שולל, השכרה, ליסינג, תאונה, קילומטרא'ז גבוהה, חוסר ספר טיפולים, סוחרים.

והשוק מוצף בכל מה שרשמתי כרגע, לוקח לי לפעמים חודש וחצי עד שאני מוצא רכב.

עד שמצאתי את הכריזמה לקח לי חודש, כי יש לה ספר טיפולים במוסך מורשה, יד שניה, בעלים מבוגרים קודמים, שמורה בצורה מדהימה.

עכשיו אני מחפש לאמא שלי הונדה סיויק או ניסן אלמרה, ואני כבר חודש ושבוע מחפש, מקווה למצוא משהו בהקדם

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

שלושה וחצי חודשים, שלוש בדיקות(עד שהבנתי שהכל כסת"ח) , מאות טלפונים, עשרות פגישות

ובסוף רק אוטו אחד.

אומנם אני לא דוגמא היות ולקחתי את הזמן והיה לי רכב במקביל.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

את הרכב שברשותנו היום משו כמו חודשיים וחצי, אבל הפזיזות מהשטן ותמיד מוצאים מציאות...

אל ייתאש!!!! :wink:

בסוף הסבלנות משתלמת

Polo 2012

פורסם

איירין יעזור מאוד אם תספרי איזה רכב את מחפשת (דגם מדוייק, שנתון, ידני\אוטומט וכו').

ככה אולי נוכל לעזור לך לצאת מהייאוש ולא בצורה של "צרת רבים חצי נחמה".

וחוץ מזה, את אף פעם לא לבד, "כולנו אוהבים אותך".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

למה לי אתם לא מציעים לעזור בחיפוש?

אני כבר במשך 3 חודש מחפש לעצמי פיג'ו 106XSI שנת 95, מנוע 1600 ידנית.

עברתי על עשרות מכוניות החל מיד 5 עד יד 12, ועוד לא מצאתי את המיועדת.

הדרישות שלי די קפדניות, אך אם זאת, אין סיכוי שאני לא ימצא בסופו של דבר אחת שהיא יד 2-3,

120-140 אלף קילומטר, ושאין לה שאסי :)

עדין מחפש, יוסי.

פורסם
איירין יעזור מאוד אם תספרי איזה רכב את מחפשת (דגם מדוייק, שנתון, ידני\אוטומט וכו').

ככה אולי נוכל לעזור לך לצאת מהייאוש ולא בצורה של "צרת רבים חצי נחמה".

וחוץ מזה, את אף פעם לא לבד, "כולנו אוהבים אותך".

אני מחפשת סיאט לאון 1.8T, שנת 2002.

זאת בכל אופן העדיפות הראשונה. אני מעיפה מבט גם בכיוון של A3, גם 1.8T אבל בתקציב שלי שנת 2000. גם איביזה קופרה (או קופרה R) הן אופציות.

(אני יודעת שיש רכבים אחרים שהם תיאורטית באותו "סגנון", אבל נפסלו מבחינתי עקב שיקולי מראה ושנתון שצריך לרדת אליו בשביל להכנס בתקציב).

התקציב אגב, 75 אלף. יכול להמתח ל-80 במקרה של אהבה ממבט ראשון (אבל אני מעדיפה לשים 75 על האוטו והשאר על מערכת טובה).

כמובן שאני מחפשת משהו שיהיה בשבילי על תקן "בייבי", ככה שהוא צריך להיות שמור (אהוב ומטופח), בלי תאונות, עם קילומטראז' סביר, לא מתפרק מבפנים (לא דרישה מוגזמת, אבל הדברים שאני ראיתי...), בלי רעשים מוזרים מהמנוע (ולא, "קחחחחחחחחחשששש" זה לא צליל שכל טורבו עושה, למרות שניסו לשכנע אותי כבר פעמיים).

פורסם

את הרכב ה"רגיל" האחרון שהיה לי - שבוע. הבנתי מהר מאוד שזה בכלל לא משנה איזה אוטו אני אקנה בסכומים שהיו לי אז (בערך 25 אלף) אלא יותר חשבו מצבו התחזוקתי וההיסטוריה שלו. ראיתי מודעה בעיתון, באתי, קניתי.

את האלפא - חיפשתי 6 שנים בערך :wink: ספרינט טובה אחת נקנתה מתחת לאפי בזמן שהיססתי, על הסוד כבר לא היססתי שוב. מן הסתם ראיתי כ- 90% מהספרינטים/סודים בארץ בשנים האלו...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אני מחפשת סיאט לאון 1.8T, שנת 2002.

זאת בכל אופן העדיפות הראשונה. אני מעיפה מבט גם בכיוון של A3, גם 1.8T אבל בתקציב שלי שנת 2000. גם איביזה קופרה (או קופרה R) הן אופציות.

(אני יודעת שיש רכבים אחרים שהם תיאורטית באותו "סגנון", אבל נפסלו מבחינתי עקב שיקולי מראה ושנתון שצריך לרדת אליו בשביל להכנס בתקציב).

אם כבר 1.8T גרמניה, למה לא לצרף את GOLF GTI?

חבר טוב קנה לא מזמן ב 81K שנת 2001. עם מערכת לא רעה.

אבל גם כאן צריך לבדוק טוב-טוב.

לדעתי ב-GOLF יש לך יותר הצעות.

בהצלחה ומקווה שבסוף תמצאי.

מקס.

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

פורסם

קודם כל גולף GTI אין באוטומט ואולי זה מה שהיא מחפשת.

גם אני חיפשתי אאודי טורבו שנת 02 במשך שלושה חודשים. לצערי (או יותר נכון לצערך) 98% מהרכבים האלה הם בעלי ק"מ גבוה, הרבה ידיים ולרוב גם איזה מכה קטנה מסביב. מצד שני, אחרי שלושה חודשים מצאתי אוטו כזה במצב פ-נ-ט-ס-ט-י. יד 1 60K ק"מ בלי שום מכה. שימי לב שמניסיון המודעות של ידיעות אחרונות בעיתון לא תמיד מופיעות גם באינטרנט אז שווה לחפש גם בעיתון עצמו.

ודבר אחרון, אם את מוצאת מישהו כזה במצב טוב.. להזדרז. אלה שבמצב טוב נחטפים!

פורסם

חצי שנה.

נשללו משהו כמו 12 אקזמפלרים לאורך הדרך.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

אני אהיה היוצא דופן ?

פחות משבוע, רכב ראשון שבדקתי , קילומטראז' נמוך , יד לא כ"כ , ללא תאונות.

רכב נדיר למדי(יותר ממה שנכתב פה).

אז יש ויש

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...