Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלי לקח לי שנה עד שמצאתי..

עברתי לפחות דרך איזה 15 רכבי קבריולט שונים עד שמצאתי את שלי שאולי היא לא היתה הכי טובה מבחינת רמה מבין כולם אבל מבחינת מחיר קנייה היא היתה ממש משתלמת ..

יוגב

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חודשיים.

החודש הראשון עבר במחשבות שאין XRI במצב טוב, אחרי שהקודמת שראיתי בחיפה נראתה כמו גרוטאה.

החודש השני עבר בציפייה למוכר, שנזכר שהוא בעצם לא מוכר את הרכב :roll:

אבל היי, היא שלי עכשיו :smile:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• אחראי פורום
פורסם

לא יודע למה אתם מסתבכים כ"כ...

3 מכוניות - חיפושית 71' , סמוראי 88' קצר פתוח והסוד הנוכחית -

תסכימו איתי שלמצוא את כל אחד מהנ"ל במצב שמניח את הדעת זו

משימה לא פשוטה - בין יום לבערך שבוע.

צריך פשוט להתביית ולתת גז.

לעומת זאת , יש לי חבר בעבודה שיותר מחודשיים מחפש פחון אוטומטי ויפני ולא מוצא...

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תיתפלא אבל זה ממש לא ככה. הייתי בודק בכל הפורומים והעיתונים כמה פעמים ביום ובכל זאת לא מצאתי אקזמפלר נורמאלי. לא קרה לי שמישהו חטף לי רכב שתיכננתי עליו.

פורסם

אני חיפשתי חצי שנה,במקרה איתרתי אותה עומדת אחרי ששפכה מנוע באיזה מוסך חצר בפאתי רחובות.

זה היה מצחיק,הוצאתי את הבנאדם ב21:00 מהבית,כדי לגרור אותה אליי לירושלים.

פורסם

כחודש בערך....

רכב אחד שנלקח לבדיקה, "ולהפתעת" המוכר היה עם שאסי.

רכב שני (הנוכחי שלי) להפתעתי :-D היה שייך למנהל שלי בית הספר שהוא גם במקרה דודה של חברה מאוד טובה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה על התגובות...

אני לא יודעת להגיד אם התעודדתי, או להפך - התייאשתי.

אבל לפחות אני באמת מרגישה עכשיו שאני לא לבד, ושזאת דרך שרבים עשו לפני. :conf:

פורסם

לעומת זאת , יש לי חבר בעבודה שיותר מחודשיים מחפש פחון אוטומטי ויפני ולא מוצא...

איתי, כנראה חבר שלך לא יודע מה הוא רוצה מעצמו..

בשביל למצוא יפנומטית כלשהי כל מה שצריך זה פשוט ללכת ברחוב של איזה עיר ולהסתכל לאיזו מכונית יש שלט למכירה.הכי קל בעולם .

פורסם

היה אחד שנפסל עקב חילוקי דעות על המחיר (בהתחשב בכך שהוא היה לפני טיימינג - ורצה משמעותית מעל המחירון) - אתה יודע מי אתה :-P

QUOTE]

אני יודע מי זה החולרע הזה.. :wink:

שנתיים וחצי, אחרי חיפוש של מיליון סוגים/דגמים שונים של מכוניות שלא התאימו לי

מחר אני מתחדש בקליאו ספורט של ברשד (לפחות אחת מהן.. :roll: )

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

היה אחד שנפסל עקב חילוקי דעות על המחיר (בהתחשב בכך שהוא היה לפני טיימינג - ורצה משמעותית מעל המחירון) - אתה יודע מי אתה :-P

QUOTE]

אני יודע מי זה החולרע הזה.. :wink:

שנתיים וחצי, אחרי חיפוש של מיליון סוגים/דגמים שונים של מכוניות שלא התאימו לי

מחר אני מתחדש בקליאו ספורט של ברשד (לפחות אחת מהן.. :roll: )

תום

אני רואה שפתחתם פה תרד של חירבונים על הראש שלי :shock:

מאד לא מכובד :roll:

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

הסיפור שלי,

אני חיפשתי בערך חודש וממש הייתי לחוץ לרכב כי מכרתי את רכבי הקודם מהר ממה שציפיתי ורוב הנסיעות שלי ביום יום היו בין עירוניות, ככה שרכב היה חשוב לי מאוד.

חיפשתי בכל אתר אינרטנט, בכל עיתון, בכל פורום ואפילו הייתי מסתובב באוטו ומחפש רכב כזה.

בקיצור, אחרי חודש שהייתי תקוע בלי רכב.. חזרתי הביתה מאוכזב ואמרתי לעצמי "זהו, אין לי כח... מצידי לקנות גולף או מזדה 3, אני צריך אוטו דחוף"

ואז אימי החמודה, אמרה לי.. "מה אתה מתייאש, יכול להיות פתאום תוך שעתיים תמצא אחת למכירה"

אחרי חצי שעה היא מתקשרת וצוחקת ברקע ואומרת לי: "ראיתי איזה בחור נכנס לאוטו, עצרתי מייד ושאלתי אותו אם הוא מעוניין למכור אחרי שכל הרחוב צופר לי שאני חוסמת ת'דרך והוא אמר שכן... אבל אני לא בטוחה, יכול להיות שהוא עובד עלי כי האוטו נראה חדש.. קח את המספר דבר איתו"

באותו ערב, הלכתי לראות את האוטו, מוקדם על הבוקר לקחתי אותו לבדיקה וקניתי (לפני שהבעל הרכב היה מתרחט) כבר בערב הרכב היה אצלי, אחד הרגעים המאושרים שלי.

הקטע היפה בכל הסיפור הוא שהרכב היה יד ראשונה , 2002, 40 אלף קילומטר ובידיוק בצבע שאני רציתי ועם אותם תוספות בול (צבע כחול כהה, גג שחור, גג פנורמי נפתח ונגיעות ניקל מקוריות כל הרכב)

מאז, אני עדיין מחפש על בסיס קבוע.. בשביל אנשים שאני מכיר ובדרך גם מחפש איזו מציאה נוספת עבורי . (עדיין לא נמצאה)

ואני גם עדיין מחפש את הדגם החזק יותר... (בקרוב שנה)

בהצלחה לכולם, אסור להתייאש

פורסם

חחחחח..מה ההסתבכות?

-ג'יפ-שבוע מסגירת החוזה בסוכנות והוא כבר היה בחניה

-פאסאט של אמא- של קרוב משפחה, מצב חדש חדש,קמ' נמוך..תוך כמה ימים וגם הוא היה בחניה.

כל מה שצריך זה להקדיש כמה ימים רק לחיפוש, לא להתעצל (וכמובן לא להתפשר) ולבסוף למצוא את

רכב החלומות..

1.8T 8)

• תוכן חדש...