Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!,

לפני שלושה שבועות לערך... בעודי נוסע ביום ראשון על הבוקר על כביש החוף, במזג אויר חורפי...

קצת לפני הירידה לעתלית מצאתי את עצמי נכנס עם הגלגל הקדמי שמאלי בבור עצום שנפער במרכז הכביש,

שלא נתחיל לדבר על מספר הרכבים שעמדו לצד הכביש אחרי הבור... פשוט ביזיון!!! ( רק יפה לציין שרובם אכן לבשו את האפודה הזוהרת!, ח"ח עצבני )

בכל מקרה, חצי דקה אחרי שנכנסתי בבור התחלתי להרגיש את האוטו מושך, ומהר מאוד שמעתי את עצמי נוסע על הג'אנט... הוחלף גלגל והמשכתי בנסיעה ליעדי...

בסוף שבוע האחרון סידרתי את הג'אנט שהתעקם והחלפתי שני צמיגים קידמיים ללא קשר למקרה,

אך מאז המקרה אני מרגיש שהאוטו לא "יושב" על הכביש כמו פעם, ואני שומע רעשים וחריקות רבות מאזור הפרונט...

הפאנצרמאכר שהחלפתי אצלו המליץ לי לבצע פרונט בטענה שהזוית שהגלגלים יושבים על הכביש היא לא טובה וזה גם גורם לאכילה מוגזמת של הצמיגים...

ככה שפרונט אני אעשה ללא קשר, מה עוד מומלץ לי לבדוק בנושא?!, בדקתי את הבולמים ( בדיקה על ידי לחיצה על הרכב ) והם לא הראו שינוי מלפני, הסתכלתי קצת מתחת לרכב ולא זיהיתי גומיות קרועות או משהו שסבל ממכה חזקה או איזה שבר או עיקום גס...

יש המלצה ?... אני מפחד ללכת למכון פרונט ושיטחנו אותי...

תודה רבה!,

ניר.

( ואשמח לשרוף את מע"צ על הדרך ... פשוט ביזיון המצב של כביש החוף... )

פורסם

בלי שום קשר

לך לצלם את הבור (אם הוא עוד שם)

תעד את כל מה שהחלפת - שמור על הקבלות

ולך לתבוע את מע"צ.

אתה תקבל החזר על כל שקל.

(אני שמעתי על כמה מקרים שלא היה צורך בכלל להגיע לתביעה)

פורסם

אני ממרכז הארץ... אשמח לקבל המלצות למכון פרונט מומלץ בעיקר באזור ת"א...

מעבר לזה, הבור כבר לא קיים ... מסתבר שבאותו היום הוא כבר כוסה...

לגבי תביעת מע"צ, חשבתי על זה... אבל כמו בחיים לא היה לי זמן לחשוב על זה... להתעסק בזה.... ויש לי את ההרגשה שמאוחר מידי...

מעבר לזה, ההוצאה כרגע לא משמעותית, במקרה וההוצאות יעלו, נבחן את הנושא... יש לי כבר "עד" אחד שגם כן היה במקום וסבל מפגיעה בגלגל...

לילה טוב!,

ניר.

פורסם

זה פשוט ביזיון מה שהולך עם כל הכבישים האלה בתקופת החורף.

כל רמת-גן ובני-ברק מוצפות חורים גדולים שנפערו עקב הגשמים (או מסיבה אחרת כלשהי), ולוקח לעירייה כמה ימים טובים לתקן אותם.

אני התפללתי שאני יפול בבור כזה וישבר לי את הגלגל או משהו, שיהיה לי קצת כיף להוציא כסף מהעיריה. פשוט בושה מה שקורה פה.

נפלתי כמה פעמים לבורות "קטנים", שלא עשו נזק משמעותי (אם בכלל), מזל שזה לא נגמר ביותר גרוע (תאונה על ידי איבוד שליטה או משהו כזה), אחרת זה באמת היה עולה לעירייה ביוקר (וגם אולי בחיי אדם).

בכל מקרה, מקווה שנעבור את החורף הזה בשלום (החורף הראשון שלי על הכביש).

לילה טוב לכולם, יוסי.

• תוכן חדש...