Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לי להבין למה אתה לא מבין שלא הגיוני להשוות את ה206 מול ה106 (ה206 היא דור אחרי ה106 ומעשית החליפה אותה)

ולמה לא הגיוני להשוות את היאריס ששייכת לדור הקטנות המנופחות/מגודלות האחרון (שכולל גם רכבים כמו C3, איביזה 2003 ומעלה , ופולו 16V מ2003) והיחידה ששווה רכישה כיום.

לסיכום,אתה תמשיך לנסות להוציא את דבריי מהקשרם ולנסות לתפוס אותי בדקויות , ולנסות להוכיח שלך יש את הטוב ביותר. ואז אני אענה לך, ואז אתה שוב תכפיש, ושוב אענה לך וחוזר חלילה...

(אולי כדאי לתעל את כל היכולת הזאת ללימודי עריכת דין)

אני מיציתי את השרשור הזה.

ניפגש בויכוח הבא :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קשה לי להבין למה אתה לא מבין שלא הגיוני להשוות את ה206 מול ה106 (ה206 היא דור אחרי ה106 ומעשית החליפה אותה)

ולמה לא הגיוני להשוות את היאריס ששייכת לדור הקטנות המנופחות/מגודלות האחרון (שכולל גם רכבים כמו C3, איביזה 2003 ומעלה , ופולו 16V מ2003) והיחידה ששווה רכישה כיום.

למה אתה חושב שאני משווה או השוויתי את ה206 ל106 . הדיון כאן הוא על פולו GTI שנת 2000!

עדיין לא הבנתי באמת למה אני לא יכול להשוות בין היאריס T לבין איביזה T לבין 206GTI לבין פולו GTI .

כולן נמכרו באותה השנה ולכולם סגמנט דומה.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

לי יש "ראלי"

לאחותי יש פולו 16V שנת 1997 יד שניה! (היא רכשה אותה יד ראשונה.)

הרכב שמור מאוד,ועדיין אין מה להשוות בין ה106 שלי לפולו..הפולו זריזה והכל,אבל פשוט לא רכב ספורטיבי.

הדבר שהכי הציק לי ברכב זה ההגה הרך שאני יכול לסובב גם אם הלשון..

DSCF901111111105_resize1.jpg

• תוכן חדש...