Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתי לאחרונה היתה פולו ב"ג'מיקנות" ?

אני לא הייתי ב3.5 השנים האחרונות מאז שהתחלתי את התואר , וערן מכר את הרכב שלו דיי מזמן.

דרך אגב,סתם להשכלה כללית, משקל הפולו לפי גורמים/אתרים כאלה ואחרים נע בין 950 ל 1021 ק"ג . אתם רוצים לומר שהראלי מגרדת את ה800?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מתי לאחרונה היתה פולו ב"ג'מיקנות" ?

אני לא הייתי ב3.5 השנים האחרונות , וערן מכר את הרכב דיי מזמן.

ואתם היחידים עם פולו בארץ? פששש. כנראה שהיא יותר נדירה ממה שחשבתי.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
אני מעודכן באופן דיי שוטף על המתרחש בג'מיקנות :-D
וואלה. אני משתתף באופן די שוטף בהם... :wink:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם

אני באמת לא זוכר. שתי אופציות:

א. כנראה שבעלים של פולו משום מה לא אוהבים לנסות לגרום לה להסתובב.

ב. אפילו שהיא כזאת מכונית מעולה לסיבובים, אף נהג שנהנה מנהיגה ספורטיבית (מעשית, לא דרך המקלדת) לא בחר בה. (בטוח שזה סתם צירוף מקרים מוזר).

פורסם
לא יודע איפה גדלת אבל אין לך כבוד לאנשים אחרים , ואתה לא ראוי לתשובה.

תמשיך לנסוע בכרכרה שלך ,אני אמשיך לנסוע בשלי.

ואל תשכח לקחת רגיעון מדי פעם.

אתה גם כנראה לא יודע מי זה ערן , וכמה נסיון יש לו בתחום.

כואב הלב שילדי ראלי מתבגרים כמוך, החליפו אנשים כמו ערן בפורום.

נ.ב. לא יודע איך לספר לך , אבל גם ה16V וגם הראלי הם לא רכבים שמתקרבים להיות טובים באמת.

הם פשוט מהווים פשרה עבור רמה מסויימת של תקציב.

אבל בכל זאת ענית לי ...

גם את תשובת ה"רגיעון" המצחיקה שלך עדיין לא החלפת במשך שנותייך בפורום... (מי שמכיר יודע..)

לגבי ערן - וואלה , אני במקרה יודע מיהו וקצת קצת מכיר אותו (אותו בחור שהשתדרג להנעה אחורית אדומה - אולי אני מתבלבל אבל לא נראה לי ,תקן אותי אם אני טועה..) בחור נחמד עם ניסיון מוטורי , מצטער אבל הוא לא מעמיד לי את הז** !

נ.ב: רכבים טובים באמת , לחלק גדול מאוד ממדינת ישראל תהיה זאת מזדה 3 בצבע כסף! אף אחד לא התכוון לרגע להגיד שראלי טובה באמת , השרשור היה לגבי פולו GTI ואני פשוט נתתי קצת מהידע האישי שלי לגבי פולו GTI , אתה פשוט לא יודע איך לאכול את זה.

הויכוח מיותר, הראלי לא מעניינת בשרשור הנ"ל , היא פשוט הייתה לשם השוואה לאותה הGTI והתשובה של חלקנו הייתה מניסיון!!

אני חושב שהתשובה של ישי הראשונה היתה דיי קולעת ,אבל האמת , לעולם לא נהגתי עלייה בשביל לדעת עד כמה היא טובה או גרועה .

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

דרך אגב,סתם להשכלה כללית, משקל הפולו לפי גורמים/אתרים כאלה ואחרים נע בין 950 ל 1021 ק"ג . אתם רוצים לומר שהראלי מגרדת את ה800?

דרך אגב ,סתם להשכלה כללית , משקל הפולו לפי מגזינים כגון EVO / AUTOCAR כאלה ואחרים הוא בדיוק 1151 ק"ג , אנחנו רוצים לומר שהראלי שוקלת בין 850 (ללא מזגן וכריות אויר) ל902 ק"ג בדיוק , לא כולל גירודים !

פורסם

האמת שכבר שכחתי במה עוסק השרשור.

אני לא יודע איך שוב הצלחתם להכניס את הראלי לשרשור שבכלל לא מדבר עליה.

1151 זה המשקל הכי גבוה שאני שמעתי עליו עד היום, אבל הוא משרת את המטרות שלך אז מילא.

בכל מקרה, הדבר היחיד שאפשר להשוות לפולו GTI היא כמובן 106GTI וכאן אנחנו מדברים על שני רכבים

שמכוונים בדיוק לאותו דבר, מצויידים במנועים כמעט זהים מבחינת נתונים , וכמובן מאובזרים כהלכה. (עד כדי קסנון)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
האמת שכבר שכחתי במה עוסק השרשור.

אני לא יודע איך שוב הצלחתם להכניס את הראלי לשרשור שבכלל לא מדבר עליה.

1151 זה המשקל הכי גבוה שאני שמעתי עליו עד היום, אבל הוא משרת את המטרות שלך אז מילא.

בכל מקרה, הדבר היחיד שאפשר להשוות לפולו GTI היא כמובן 106GTI וכאן אנחנו מדברים על שני רכבים

שמכוונים בדיוק לאותו דבר, מצויידים במנועים כמעט זהים מבחינת נתונים , וכמובן מאובזרים כהלכה. (עד כדי קסנון)

איזו מן השוואה זאת? רכב חדיש למדי שעונה לשם פולו GTI ל106 המיושנת..?

ברור לכולנו שמבחינת כל היומרות הספורטיביות ה106 דורסת את הפולו !

אומנם מכל שאר הבחינות הפולו הרבה יותר מתקדמת ומעודכנת .

בשביל השוואה נכונה הייתי זורק לזירה את הסופר מיני הבאות:

יאריס T .

איביזה T .

206 GTI.

פונטו HGT .

לגבי המשקל - לא שקלתי אישית את הפולו , אני פשוט נותן נתון שנלקח ממגזין EVO ו AUTOCAR , יכול ליהיות שהנתון שגוי . האומנם ?

פורסם

אייל עם כל הכבוד, חובב נהיגה לא יבחר בפולו מול 106.

אני לקחתי לצורך השוואה את האיביזה שהייתה לי, הנאה מכוח בקו ישר, איכות חומרים, אולי אמינות וכו' היא מנצחת.

אבל הראלי שיש לי עכשיו הבחירה שלי מבין שתיהן. אגב הראלי הרבה הרבה יותר נוחה (משמעותית).

אפילו שאין מה לערוך השוואה כביכול.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

בזה אתה צודק.

עם הנוחות של פיג'ו סיטרואן אי אפשר להתחרות.

לפחות לא מכוניות שהן לא רכבי יוקרה.

כשעברתי מה306 לפולו הרגשתי ירידה ברמת הנוחות.

עומר, שתי הGTI מכוונות לאותו קהל יעד ולכן ברות השוואה. התוצאות בפועל זה כבר עניין לויכוח.

היאריס וה206 הן לא מכוניות שהתחילו להימכר בתחילת/אמצע שנות ה90 לכן לא ברות השוואה.

האיביזה T גם לא בדיוק מכוונת לכיוון הזה , ואם כבר להשוות איביזה אז את הקופרה או ה GTI .

הHGT סתם גרועה מכל הבחינות :-D

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עומר, שתי הGTI מכוונות לאותו קהל יעד ולכן ברות השוואה. התוצאות בפועל זה כבר עניין לויכוח.

היאריס וה206 הן לא מכוניות שהתחילו להימכר בתחילת/אמצע שנות ה90 לכן לא ברות השוואה.

האיביזה T גם לא בדיוק מכוונת לכיוון הזה , ואם כבר להשוות איביזה אז את הקופרה או ה GTI .

מה???

אולי אני טועה אבל לא נראה לי שפולו GTI התחילה להימכר בתחילת/אמצע ה90 !

שים לב מה שואל פותח השרשור .

אבל אם כבר בזה עסקינן אז ניתן לבעלי המקצוע , אותם בוחני הרכבים המנוסים לגבש דיעה בנושא:

http://www.netcar.co.il/magazin/focus/1stcar.asp

נ.ב: החתימה שלך ממש מזכירה לי את גן חנה... (אחרי עריכה - אני רואה שהתגברת על הקינאה , כל הכבוד , אני גאה בך אייל)

פורסם

הפולו GTI המוכרת לכולנו היא מתיחת פנים לפולו GTI מהצורה שלי שלא שווקה בארץ (120 כ"ס).

כפי שה106 ראלי/GTI דור שני מבוססת על הדור הראשון שהתחיל להמכר כמה שנים קודם.

עריכה: התווספו תמונות

נ.ב. אין לך מושג כמה פעמים קראתי את הכתבה הזאת של אהרונוביץ'.

מעלים אותה כאן בכל ויכוח מהסוג הזה.

בכל מקרה, לדעתי אין טעם לטחון מים בשרשור הזה. בואו נתקדם הלאה בחיינו.

331.jpg

1998_polo_gti_12.jpg

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בזה אתה צודק.

לגבי זה יש תשובה לעיניין: http://www.netcar.co.il/magazin/focus/1stcar.asp

אז למה לשלם כל כך הרבה כסף על רכב שהוא בעצם (לפי דבריך) אותו רכב של תחילת/אמצע שנות ה90 ?

אני בטוח שיש בה יותר מאשר אותה הפולו המזדקנת של אמצע ה90 ולא רק מתיחת פנים.

אבל אם היא לא ברת השוואה ל206 או יאריס TS לדעתי זאת בהחלט פאשלה גדולה לVW או שמה אייל טועה בתשובותיו.

• תוכן חדש...