Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[Ariel Atom] אופנוע עם ארבעה גלגלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני, יש לי מנוי - אפשר ספויילר בPM ? ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
שזה בערך מה שאני חוויתי לא מזמן

:mm_cool:

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם
תוסיף נהג ותקבל יותר קרוב ל-500 כ"ס לטון, שזה בערך מה שאני חוויתי לא מזמן :twisted: :twisted: :twisted:

וזה לא אופנוע, זה קארט.

רוני

יש הרבה קארטים סדרתיים עם 500 כ"ס לטון, הקטע המפחיד זה שיש כאלה עם יותר. שיפטרים 250 סמ"ק למשל...מתחרים באירופה על אותם מסלולים של פורמולה 1.

אם הייתי קונה רכב מסלול זה היה זה !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

בקשר לקראט 500 לטון..

קארט צנום שוקל 70-80 ..עם מנוע לא של קארט ואולי הילוכים וברקסים קידמיים זה אולי 100....אבל נגיד 90..

נהג שוקל 70-80...אבל עם בגדים ושן זהב...נגיד 80...יצא 170..

נחלק טון ב 170 ..יצא 5.9

נחלק 500 כוחות סוס ב 5.9.. יצא 85..

כלומר S RONI S (בנימה מהסרט פורסט גאמפ RUN FOREST RUN) נהנה לו על קארט עם 85 כוחות סוס

האמנם ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מן הסתם נהג לא נלקח בחשבון.

אתה צודק אבל זה החישוב ה"יבש". גם האופנועים לא לוקחים בחשבון רוכב שכמובן משפיע מאוד.

2.9 שניות עם קלארקסון הדובון על האריאל? לא נראה לי :lol:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
:mm_cool:

מה אתה מרוצה, אני עדיין בהתאוששות :shock::?

האמת, שעל הנייר הציפור השחורה שלך לא מרשימה במיוחד כשגם אני עליה. בוא נראה, 224 קילו פלוס 80 שלך (כולל החליפה, תרגע) ו-85 שלי (לא כולל חליפה, איזו טעות :wink: ). ביחד 390, כלומר יחס הספק משקל של 390 כ"ס לטון (לפי הספק של 152 כ"ס). לא משהו... :twisted: לפורשה הישנה היה בערך 480 כולל נהג ונוסע :twisted:

אבל נראה לי שאני כבר מגלה יותר מדי... (ולא, לא מדובר בקארט)

יאללה, חכו לתחילת החודש. לא ישנתי כבר יומיים בשביל לסיים את זה בזמן, מקווה שתיהנו!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...