Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן לא מניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם!

היום בבוקר אני מתכוון לצאת לעבודה כמו כל יום ופתאום הרכב החליט שהוא לא מניע,

אני לא חושב שזה סטרטר וזה גם בטוח לא מצבר למה יש אורות והכל עובד פשוט לא מניע.

עכשיו אני יושב בבית מחכה לגרר ורציתי לשאול אותכם, מה נראה לכם הבעיה(חוטי הצתה, חישן הצתה?) כדי שלא יתחילו לספר לי סיפורים במוסך כי אני לא ממש מבין גדול ושלא סתם ידחפו לי דברים.

תודה ויום טוב

רועי שמספיד עוד יום עבודה בגלל צרפתיה מטומטמת.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

יצאתי בנזק די קטן יחסית הם טוענים שהלך חישן הצתה,

לקחו ממני על זה 450 שקל כי טענו שלוקח הרבה זמן להגיע לחלק.

ושהחלק עצמו עולה כולה 120 ש"ח.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
יצאתי בנזק די קטן יחסית הם טוענים שהלך חישן הצתה,

לקחו ממני על זה 450 שקל כי טענו שלוקח הרבה זמן להגיע לחלק.

ושהחלק עצמו עולה כולה 120 ש"ח.

בעייה ידועה ומוכרת במשפחת רנו,

אם זה קורה בשנית בקש להחליף את תקע חיישן ההצתה, זה בד"כ פותר את הבעייה במידה והיא

חוזרת על עצמה.

פורסם
בעייה ידועה ומוכרת במשפחת רנו,

אם זה קורה בשנית בקש להחליף את תקע חיישן ההצתה, זה בד"כ פותר את הבעייה במידה והיא

חוזרת על עצמה.

ראה מקרה דומה, לא מזמן....

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=821853#post821853

לדעתי לא לחכות, ולהחליף את המחבר עם החיישן כבר עכשיו..."למה להספיד עו יום עבודה בגלל צרפתייה מטומטמת..."(שיסלחו לי הצרפתיות המשכילות :wink: )

פורסם

הבעיות ברנו הן בדכ התקע לחיישן ולא החיישן עצמו. במוסכי רנו מסויימים נוהגים להחליף את החיישן והתקע גם יחד, (מה שמגיע לסביבות 700שח) ובחלקם מחליפים רק את התקע ובאחרים רק את החיישן...

לפי המחיר של החלק (לא של העבודה) נראה שהחליפו את התקע עצמו ולא את החיישן, למרות שההפרש במחירים שלהם לא אמור להיות רציני.(זה גם מה שאני הייתי מעדיף להחליף)

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...