מכירה - חלקים, חלפים, אביזרים, שיפורים ועוד
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של אביזרי רכב מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לאביזרים לרכב (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, רכבים למכירה ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק אביזרים שנרכשו שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לשנות פרטים במודעה יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי אביזר כזה או אחר. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב החלק וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא אביזרים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "טכני, אחזקה וטיפולים" או במסגרת פורום שיפורים, בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
- החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X".
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש בה"פ לאחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם ועליהם.
בתודה, ההנהלה.
7,614 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה הגה ספורט מעור (חיקויי 1\1 של מומו) ללא מתאם. חדש לא הורכב מעולם. 80 שח (מחיר זנות ) סליחה לכל הצפונים שרצו ולא יצא לנו להיפגש. אני מאיזור ראשון לציון 0509878019
הודעה אחרונה מאת רז לוי, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה מצלמת רוורס משולבת אינטגרלית במסגרת למספר. זווית צילום 170 מעלות, המצלמה מתכווננת למעלה ולמטה לכיוון מושלם. מוגנת מים וכוללת ראיית לילה. כבל עם קונקטור קטן במיוחד שניתן להעביר בכל מקום גם בלי לקדוח. חדשה באריזה. 250 ש"ח בלבד. נמכרת עקב אי התאמה לרכב שלי (מספר אמריקאי) דגם פשוט יותר נמכר בוואלה שופס ב-529 ש"ח. נא ליצור קשר בהודעות פרטיות.
הודעה אחרונה מאת d.j-base, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 965 צפיות
שלום לכולם 1. סרן דיסק אחורי סיטרואן וולקן במצב נדיר אחרי שיפוץ צלחות ורפידות חדשות מהניילון,כול הסרן נוקה וחלקים נצבעו כולל הקליפרים הסרן כולל את הכבלים המקוריים של האנד ברקס הסרן כולל זוג בולמים מקוריים משומשים במצב תקין לחלוטין מחיר לסרן קומפלט רק 1000 שקלים (רק הצלחות והרפידות עלו 400 שקלים) 2. סט בלימה קידמי קומפלט סיטרואן וולקן הסט כולל צלחות כפולות מאווררות ורפידות מקוריות סיטרואן שעברו פחות מ-1000 ק"מ שיפור משמעותי בבלימה יכול להתאים לסיטרואן zx פיג'ו 306 קסארה ולעוד רכבים מחיר לסט קומפלט רק 500 שקלים 3. זוג צריות מקוריות סטרואן וולקן גיר 1.9 אחת ארוכה אחת קצרה שנייהם במצב תקין לחלוטין באחת מהם הגומייה קצת קרועה מחיר לזוג רק 200 שקלים 4.…
הודעה אחרונה מאת DJ_BITON_BIT, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היו בשימוש יום אחד, נמכר עקב חוסר שימוש. מדובר על 2 רצועות בכל רצועה 24 לדים לרכב 12V בצבע כחול. במצב חדש. 2 רצועות 50 ש"ח .
הודעה אחרונה מאת simon121, -
- 0 תגובות
- 627 צפיות
למכירה פנסי חזית ואחוריים של AUDI A3 SPORT BACK 2008. כחדשים וללא שברים ושריטות. כל זוג 1000 שח. דוד - 0545841531.
הודעה אחרונה מאת vic4, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה סט בולמים מהטובים ביותר שיש ! למי שרוצה את הקרוב ביותר לרכב מסלול. ניתן לכוון : גובה , ריבאונד וקומפרשין. Bilstein PSS10 Coil-Over Kit מתאים לריכבי וואג שנתונים 2006 ומעלה שילדת MKV גולף,לאון,אוקטביה.... מצב מעולה ממש כמו חדש מחיר מבוקש : 9000 ש"ח 0522692206 ליאור
הודעה אחרונה מאת LIORWAGNER, -
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
למכירה קיט נייטרוס של NOS עם 3 גדלים של שוטים, 25,50,70 כ"ס. הקיט מגיע עם מחמם בקבוק של ZEX, פורק כפול של ZEX ופותח בקבוק חשמלי של NOS. גמיש טיפה במחיר. דניאל 0524205432
הודעה אחרונה מאת daniel1390, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה ווקס קרם (לא הנוזלי בבקבוק, אלא הקרם בקופסת פח עגולה) של מגירס מהדגם הנ"ל חדש באריזה. 120 ש"ח פרטים נוספים בה"פ.
הודעה אחרונה מאת Liran xsi, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
דיבורית Bluetooth לרכב של Supertooth דגם One. דיבורית עם רמקול חזק במיוחד, זמן עבודה ארוך, אפשרות התאמת שני טלפונים בו זמנית. במצב חדש. אני מאיזור המרכז. מי שמעוניין - בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת KoF-sHeLeG, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה דיף עם יחס העברה 3.62, 100% נעול של סיירה גיאה - 7 אינץ' לדריפטרים מביניכם פרטים נוספים בה"פ
הודעה אחרונה מאת TheStig, -
- 0 תגובות
- 626 צפיות
הרכב מצב חיצוני מעולה הגיר גמור מנוע מצב טוב צבע כסוף אוטומט _ גיר רציף- גמור צמיגים בני שנה כואב הלב למכור לפרוק אבל אין ברירה 0526232236 צחי
הודעה אחרונה מאת bugsy, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מתאים לפולקסוואגן, סיאט ועוד גרמניות 5 ברגים, כולל צמיגים!! ירדו מגולף 2003 במצב מעולה! מידת הג'אנטים והצמיגים היא 14' מחיר לארבעת הגלגלים כולל הצמיגים: 200 ש"ח!
הודעה אחרונה מאת אלון ל, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה דוד אחורי של סברינג, יציאה עגולה גדולה. במצב מצויין. 1000 ש"ח. לפנות בהודעה פרטית. אני נמצא באיזור המרכז.
הודעה אחרונה מאת SPLiT, -
- 0 תגובות
- 752 צפיות
למכירה הגה מקורי של BMW E46 עם כרית אויר, מצב מצוין. מתאים למכוניות מייצור 5/1998 עד 6/2000. אם לא ידוע תאריך הייצור המדויק של הרכב המיועד, אוכל לבדוק על פי מספר שילדה. ניתן גם לקנות את כרית האויר או ההגה בנפרד. לפונים בפרטי יימסר מספר טלפון, אני גר בירושלים.
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
למסירה ללא כל תמורה: 2 צמיגים של FALKEN, במידה 185.65.15 , ישבו בזמנו על הרכב שלי בתור צמיגים אחוריים. הצמיגים דיי ישנים, אבל יש עליהם הרבה מאוד בשר. הם סתם שוכבים אצלי במחסן ותופסים מקום, אז במקום לזרוק אותם לזבל חשבתי לתת אותם למישהו. לא מאמין שהם יתאימו לנסיעה יום-יומית כי הם ישנים, אבל כן יתאימו לאימוני דריפטים / גימייקנות וכו'. אז מי שרוצה לבוא ולקחת- שישלח הודעה פרטית. אני מחיפה.
הודעה אחרונה מאת -RUDY-, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה ג'אנטים 15 של סיאט לאון, מרווח ברגים 5X100 מתאים לאודי גולף ואיביזות. צמיגים דאנלופ לא במצב חדש, 195X65X15 ג'אנט מקורי של סיאט, ללא דפיקות, ללא מכות וללא חס וחלילה שמניות! טל: 0546091855 0546260756 מחיר: 1200 שח http://imageshack.us/photo/my-images/8/71949850.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/810/74177465.jpg/
הודעה אחרונה מאת Avilun, -
- 0 תגובות
- 825 צפיות
למכירה קרבורטור פיירבוג ירד מ 1987 1800 E30 עם 180000 ק"מ לקרבורטור נלווים כל החלקים הנדרשים כולל בית מסנן הקרבורטור עבד מצויין לפני שפורק. מושיק 0505330006
הודעה אחרונה מאת מושיק99, -
- 8 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
למכירה רבעיית ג'אנטים מקוריים שירדו מגולף GTI דור 4 מדגם Montreal II (כוורת) בקוטר 16" + צמיגים במצב טוב במידה 205/55/16. 054-6969000 איגור אזור אשקלון
הודעה אחרונה מאת Casper_2001, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עברו 2000 ק"מ בהרצה. עדיין מורכבים על הרכב, עקב מעבר ל 18". אין שריטה אחת על החישוקים, הצמיגים חדשים לגמרי, הרכב עדיין בהרצה. הצמיגים מסוג ברידג'סטון פוטנזה ER300 מקוריים שהגיעו עם הGTI מחיר 5000 בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת oferelijah, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
2 נורות בעל אפקט של קסנון חוקי 55W חדשות באריזה לא נעשה בהם שימוש. מוכר כי קניתי אותם והתסבר לי כי הן לא מתאימות לי לרכב. מחיר: 150 ש"ח לזוג צרו קשר בפרטי
הודעה אחרונה מאת nmazuz, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה שעון בוסט 60 מ"מ של חברת APEXI! + שעון EGT של חברת AUTOMETER כולל חיישן! + פוד קורה בגימור קארבון לזוג השעונים! 1000 שקל לכל החבילה!! 052-6666-016. יניב.
הודעה אחרונה מאת Silver S16, -
- 0 תגובות
- 691 צפיות
אינלט של חברת פרין מצב חדש אינלט של חברת APS ברזל פורק BOLT ON לאינטרקולר STI\WRX\GT של פרין אינטרקולר STI אינטרקולר ענק עליון STI\WRX\GT גיר WRX שעונים לבנים מיוחדים סט 3 טורבו TD05 18G טורבו 3076 BOLT ON לסובארו מזרקים 850 לGT פילטר פתוח מצב חדש DOWNPIPE 3 אינץ במצב חדש טלפון 0507878442
הודעה אחרונה מאת GT-TURBO, -
- 3 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם, החלפתי לג'נטים מגנזיום ולכן אני מוכר את הצמיגים הישנים שלי. הם בני 5 שנים. מעט סדוקים ולא מיועדים לנסיעה בטיחותית,אבל יעברו טסט בכייף ואם משהו מעוניין להתעלל בהם בדריפטים בבקשה. הצמיגים משנת 2005,צמיגים של חברת קונטיננטל, ועשו 70 אלף ק"מ +-~ 185X65X15 מגיעים עם ג'נט ברזל 5 ברגים מרווח שמתאים לרכבי BMW. ישבו על הרכב שלי 6 שנים. + טאסות מקוריות של BMW,עברו 242 אלף ק"מ- יש כבוד!
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- 0 תגובות
- 896 צפיות
מצב חדש לגמרי עם צמיגים חתך נמוך ב5.500 ש"ח
הודעה אחרונה מאת ג.מ פורטל, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה, נשמי שמן של חברת AUTO SILICONE HOSE הפילטר האדום עם כניסה של 9mm. הפילטר הכחול עם כניסה של 18mm. המחיר הינו 50 שקלים לכל נשם . שתי מדבקות גדולות (600mm) של DC KEN BLOCK . המחיר הינו 130 שקלים לשתי המדבקות . נא לפנות בפרטי .
הודעה אחרונה מאת tu3s, -
- 0 תגובות
- 805 צפיות
מנוע מקורי לגולף 16VGTI אותיות מנוע KR כמובן שמנוע עם שטר מכר במצב מצויין 0545688822
הודעה אחרונה מאת uzi c, -
- 0 תגובות
- 603 צפיות
חדשות לגמרי , בקרטון , הוצאו רק כדי להצטלם . 600 שקל , מחיר בדיחה . 0526052662
הודעה אחרונה מאת tomerturbo, -
- 0 תגובות
- 777 צפיות
1. מושב נהג הידראולי ISRI במצב טוב - 400 ש"ח 2. 4 ג'אנטים 8 אינץ, דוגמת משלושים צבע לבן במצב טוב מאוד (מתאימים לסמוראי, ויטרה, סיקס, ג'ימני, ספורטאז, ניבה) - 900 ש"ח 3. דיפ' לסמוראי יחס 3.9 נעול - 1600 ש"ח 4. דיפ' פתוח לסמוראי יחס 3.9 - 1200 ש"ח 5. האוזינג לסרן צר סמוראי, קדמי+אחורי - 200 ש"ח לאחד, אפשרות לחיזוק בתוספת מחיר 6. ציריות לסמוראי, סרן צר (יש את כל הארבע) - 250 ש"ח לאחת 7. כונס לרדיאטור לסמוראי - 250 ש"ח 8. פאן קלאצ' לסמוראי (מרותך) - 100 ש"ח 9. סט שאקלים סופה (מצויינים להגבהה של סמוראי) - 200 ש"ח צחי - 0547988744
הודעה אחרונה מאת ishc, -
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מכונת שטיפה ביתית למכוניות ,לחץ 100 באר לא פוגע בצבע הרכב . המכונה במצב חדש שמשה אותי 6-8 פעמים מוצר מצוין. 350 שקלים והיא שלכם אני מאשקלון והיא כוללת זרוע טורבו,זרוע רגילה וצינורית לסבון
הודעה אחרונה מאת RENAULT 5, -
- 0 תגובות
- 631 צפיות
למכירה חלקים לטווינגו 96 חצי אוטומט הרכב שלם ותקין, היה עם טסט עד דצמבר ואחי החליט לקנות רכב אחר ואת זה למכור לחלקים. החזיר את הרשיונות למשרד הרישוי ככה שאי אפשר להעלות את הרכב חזרה לכביש. מנוע עבר 60 אלף קמ (הוחלף לפני 60 אלף) תיבת הילוכים תקינה והעבירה הילוכים כמו חדשה. קלאץ הוחלף לפני 35 אלף קמ. רדיאטור הוחלף לפני 2000 קמ לחדש מהחברה (2000 שקל) והמאוורר גם כן (עלה גם 2000 שקל). מחירים: צמיגים בני פחות משנה עם אולי 2000 קמ. כל אחד ב70 שקל כולל הגאנט רדיאטור 400 שקל מאוורר 400 שקל מנוע 800 שקל גיר 700 שקל (רק המחשב לגיר עולה 9000 שקל בחברה) כסאות 100 שקל לכסא מערכת המזגן (תקינה, צריך גז) קומפלט 700 שקל (כולל מדחס) מצבר בן פחות משנה של ורט…
הודעה אחרונה מאת srack,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,659 אורחים (הצג רשימה מלאה)