Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למסירה ללא כל תמורה:

2 צמיגים של FALKEN, במידה 185.65.15 , ישבו בזמנו על הרכב שלי בתור צמיגים אחוריים.

הצמיגים דיי ישנים, אבל יש עליהם הרבה מאוד בשר.

הם סתם שוכבים אצלי במחסן ותופסים מקום, אז במקום לזרוק אותם לזבל חשבתי לתת אותם למישהו.

לא מאמין שהם יתאימו לנסיעה יום-יומית כי הם ישנים, אבל כן יתאימו לאימוני דריפטים / גימייקנות וכו'.

אז מי שרוצה לבוא ולקחת- שישלח הודעה פרטית.

אני מחיפה.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

-- מקפיץ --

צמיגים עם הרבה בשר שיתאימו לדריפטים / ג'ימייקנות, חבל שסתם ילכו לפח.

לבוא ולקחת ללא כל תמורה.

לפנות בהודעה פרטית.

אני מחיפה.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו ?

רק תבואו לקחת- בלי כסף.

מצורפות תמונות:

07052011654.jpg

07052011655.jpg

פורסם

מגיע למפגש סאונד צפון הקרוב ( היום בצהריים ).

מי שרוצה- שיבוא ויקח אותם, כי הם סתם תופסים מקום.

כפי שניתן לראות- יש עליהם דיי הרבה בשר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדיין זרוקים במחסן, ומחכים שיבואו ויקחו אותם. :-(

• חודש מאוחר יותר...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדיין שוכבים במחסן.

תבואו לקחת- חינם בלי כסף !!

* אני מחיפה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

** מקפיץ **

למסירה, בלי כסף, שני צמיגים של FALKEN במידה 185/65/15.

אין לי מה לעשות איתם, רק תבואו לקחת.

הצמיגים ישנים ( ראו תמונות למעלה ), אבל עם הרבה בשר, ויתאימו בכיף לאימוני ג'ימייקנות / דריפטים.

נמצא בבית ( חיפה ) רק בסופי שבוע.

לפנות בה"פ.

• תוכן חדש...