Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אמיגוס ...

אחי הקטן בן 16 וקצת , וכדיי לנצל את החופש הגדול הוא רוצה ללמוד תאוריה ולגשת אליה לפני לימוד הנהיגה המעשי ..

לכן התגלגלנו לסטימצקי ושם אמרו ( קודם כל הם אמרו שאין במלאי אבל זה לא משנה )

הם אמרו שספר ( נכון לשנת 05 ) לבד , בלי דיסק עולה89 ¤

ועם דיסק עולה 99 ¤

הקטע הוא שאין בעיה להוציא עוד 10 שקל

אבל מה יותר יעיל : למידה עם ספר + דיסק , או בשיטה המקובלת של למידה מהספר בלבד

( לכל הסקפטים שהולכים להגיד , " פיי אתה לא גבר , איך אח שלך בכלל חושב על דיסק ומה אתה לא למדתה כבר שאתה יכול להמליץ לו? "

אז אל תגידו את זה...

השאלה היא האם הלמידה עם הדיסק היא יותר יעילה ?

תודה לעוזרים !!!

שחר.

פורסם

אני לא יודע על איזה דיסק מדובר (וגם אם הייתי יודע זה לא היה אומר לי הרבה) אבל אני אישית למדתי גם מספר וגם מתוכנת מחשב ואני יכול לומר לך בביטחון ש-39 השקלים שהוצאתי על התוכנה היו בין 39 השקלים היותר מיותרים שבזבזתי בחיי.

אני מציע לאחיך לקנות את ספר התיאוריה המקורי (נו האחד הזול, זה שלא שינו את העטיפה שלו מאז קום המדינה) וללמוד ממנו.

בהצלחה,

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אני מציע בכלל לא לקנות ספר..

כשהוא יתחיל ללמוד נהיגה - שיבקש מהמורה שלו ספר, ויקרא אותו..

בנוסף שיעשה מבחנים - בחינם - באתר http://lamed.dapim.co.il

ובהצלחה...

הרי מי צריך ספר? אפשר לחשוב כמה פעמים עושים תאוריה.. :?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כשהוא יתחיל ללמוד נהיגה - שיבקש מהמורה שלו ספר, ויקרא אותו..

על הספר הזה דיברתי... לצערי כשקניתי אותו לא ידעתי שהמורה שלי אמור לתת לי אותו. :???:

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

באתר "למד", יש המון פרטים לא מדויקים, ומעט עיקר בכל התפל שיש שם.

הכיטוב, שיבחר מורה נהיגה, כשיבחר שידבר איתו ויגיד לו שהוא רוצה לעשות תיאוריה, יקבל את הספר "הלימוד המהיר לתיאוריה 2005" (או משהו כזה, כחול, דק, 80+- עמודים). יקרא פעמיים ויעבור בשקט.

אני את הספר הנ"ל קראתי פעם אחת עד עמ' 46 ועברתי ראשון.

אל דאגה ידידי, לא צריך להתבזבז על זה שקלים רבים.

משכנתא זה קל

פורסם

99 ש"ח??? ממה הוא עשוי מזהב? :roll:

שילך למורה הנהיגה לעתיד שלו, ושיבקש ממנו ספר, מורי הנהיגה מוכרים אותם בכ20-30 ש"ח עם\בלי דיסק. אני אישית למדתי מספר של שנת 2002 שהיה אצלי בבית, ועברתי תאוריה ראשונה.

ד"א באתר למד שהוזכר יש לא מעט אי דיוקים ותקנות ישנות שיכולות להטעות את כל מי שלומד דרכו.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

שאני למדתי לתאוריה המורה הביא לי ספר + לוח תמרורים .

תגיד לאחיך לשבת בנחת ולקרוא את הספר פעם אחת ולשנן אותו טוב.

אחרי זה שיעשה את כל המבחנים בספר , וכל פעם שיעבור על הטעויות שלו , כי מטעויות לומדים !!! ככה אני למדתי .

וגם קצת מהאתר ההוא של הלמד.

פורסם

למורה הנהיגה שלך אמורים להיות ספרים שאותם הוא יכול להשאיל לתלמידים שרוצים וזקוקים לכך.

לפי דעתי הספר עדיף על פני דיסק, שיקרא את הספר ילמד את התמרורים ויעשה לבסוף את הבחינה באתר הממוחשב שקודמי כבר העלו.

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בדרך כלל נהוג שמורה נהיגה מוכר ולא משאיל לתלמיד ספר עם או בלי דיסק (הדיסק אכן מיותר כי לומדים מקריאה ולא מהמחשב המפתה)

המחיר לספר ממורה נהיגה זול בהרבה ממחירו בחנות הספרים .

בנוסף ניתן להיכנס לכל

ביה"ס לנהיגה ולרכוש משם ספר.

שווה את מחיר התהילה

ירון מאיר

פורסם

לא צריך דיסק

שילמד דרך האינטרנט :

אתר "למד" כמו שכתבו לפניי

וספר תאוריה אצל מורה נהיגה עולה מקסימום 30 שקל

90 שקל בחיים לא הייתי נותן

נ.ב

תאוריה ראשונה:wink:

Suzuki Jimny

פורסם

למה בכלל להשקיע על זה כסף???ניראה לי זה ממש מיותר כי התאוריה ממש שטותית.שיקח ספר לימוד מהמורה,ותוך יומיים הוא יודע הכל.לדעתי אין צורך בשום בזבוז.

פורסם

אתר "למד" כבר לא בחינם ואני לא מבין על מה... הוא לא כזה נוח ואולי גם מטעה. הוא עולה 3 שקל לחודש ומשלמים דרך SMS.

אני קניתי את הספר קראתי קצת ועשיתי את כל המבחנים שמקבלים עם הספר. הכי טוב.

ד"א - עברתי ראשונה לפני שבוע בדיוק!

ועוד משהו, לדעתי זה תלוי על איזה טופס נופלים.. יכולים להיות טפסים ממש קשים ויוכלים להיות קלים.

• תוכן חדש...