Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב רועד בעמידה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בחיפושי אחר רכב, בדקתי היום מאזדה 323F סופר שמורה...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

אני מתכנן לקחת אותה לבדיקה, אבל יש לי שאלה...

כאשר הרכב עומד, ההגה רועד...

אולי אפילו לא ההגה אלא כל הרכב. כשמעבירים ל-ניוטראל זה מפסיק.

זו לא הפעם הראשונה שנתקלתי בתופעה, ברכבים ישנים, נדמה לי שזה שכיח...

זכור לי בעיקר מה סובארו DL שהייתה לנו פעם במשפחה.

מה מקור הבעיה והאם היא ניתנת לתיקון? האם זו סיבה לא לקנות?

תודה.

פורסם

ממה שזכור לי (ואל תתפוס אותי במילה ). מחיר תושבת נע בין 280-500 תלויי באיזה תושבת מדובר זה כמובן ללא עבודה וחלק מקורי.ישנם בשוק תושבות חליפיות אך לפעמים הגומי של התושבת החליפית אינו בעל אותו קושי או גמישות מה שמשאיר קצת ויברציה . בדרכ' הקדמית והאחורית (שעל הגשר אורך) הם בעלות הבלאי ...

דבר נוסף צריך לבדוק שמנוע הצעדים נותן פיצויי לנפילת הסל'ד כאשר אתה משלב להילוך כלומר שסיבובי המנוע אינם נמוכים מדי.

מקווה שעזרתי יום טוב!

בברכה !

KamiTech

פורסם

זה אוליי גם תושבת גיר עם הרכב רועד רק כשאתה משלב להילוך אצלי הרכב רועד בכל מצב גם אם אני בהילוך וגם אם אני בסרק נראה לי שאצלך זה תושבות גיר עם הרכב רועד רק בהילוך ולא בסרק. אצלי תושבת מנוע בהונדה חילופית עולה 200 שקל ועבודה עולה בין 70 ל100 ש"ח שלא יעבדו עלייך.

פורסם

שלום .

מיניסיון שלי אם מזדות עד שנת 1998 לרוב הבעיה באחד השסתומים של המנוע .

וזו בעיה ידוע של מזדות ישנות !

פורסם

בוודאי שזו לא סיבה לא לקנות !

איזה מודל המאזדה ? כל המאזדות ובמיוחד ה-F-ים מוצלחים מאוד ומומלצים בחום.

שלי 99' ולפי מה שאני יודע זה יכול להיות או תושבות מנוע\גיר בלויות כפי שכבר נאמר כאן, או לכלוך במזרקים, תנסה לשים לאוטו קודם כל (אם אתה קונה אותו) תוסף שנקרא BG 44K. זה מנקה את כל מערכות הרכב. עוד דבר, זה יכול להיות כיוון של אויר\דלק במערכת ההזרקה (טורים), אם אתה מאיזור המרכז יש ביבנה מכונאי שהוא מומחה במאזדות, עובד 13 שנים במאזדה מורשה. אם תרצה, דבר איתי בהודעה פרטית, ואני אתן לך עוד פרטים.

פורסם
שלום .

אולי תספר לי איזה נסיון יש לך עם מאזדות ואם אתה בטוח שיש בעייה באחד השסתומים אולי תספר לי בדיוק איזה שסתום כי אני ממש רוצה לדעת.

אין שום בעייה עם השסתומים במנוע ה-BP. עד המתיחת פנים בשנת 97 מאזדה השתמשה במרימים הידראולים בחלק מהמנועים והם עשו קצת בעיות.

הרעידות שהרגשת הן לרוב מתושבות צדדיות בלויות. עלות שתי תושבות לא מקוריות בערך 500 ש"ח. אם יש לך ידיים טובות תוכל להחליפן בלי בעייה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש לי מזדה שנת 94 מדגם F החלפתי כבלים של הצתה ולא ידעתי שזהחייב להישאר באותו הסדר

אשמח אם מישהו יוכל לבדוק בשבילי את הסדר ברכב שלו ולהעביר אליי או לצלם תמונה ולשלוח שאני יוכל לראות את הסדר לפיה

זה המסנג'ר והמייל שלי [email protected]

פורסם
שלום .

איזה ניסיון יש לך בדיוק?! ממתי יש "למאזדות עד שנת 98" בעיות בשסטומים, תחדש לי משהו...

לפותח השרשור, אני מציע לך לפנות למועדון מאזדה ולהתייעץ שם, שם באמת יש אנשים המבינים היטב ברכבי מאזדה.

כנס (בחתימה שלי)

פורסם

ba , מה נסגר איתך? אתה לא צעיר פה בפורום (אתה אמור לשים לב שהשרשור הזה עתיק).

אבל אם כבר נכנסת , אולי תבדוק סדר הצתה לבחור שהגיב מעליך?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...