Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש בבית :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי שעבר הלכתי עם אבא שלי לסוכנות של אודי לקחת את הרכב החדש שהזמנו..

אחרי 3 וחצי חודשי המתנה... הבייבי סוףסוף הגיעה :-)

אתמול סיימנו את ה1500 ק"מ הרצה, ועכשיו רק נשאר לחכות ל10,000 כדי שהמנוע "יפתח"..

(הערכה של חודש וחצי-חודשיים)

יש פנסי קסנון, יש מתלי אוויר, יש ג'נטים 17 אינץ', יש מערכת משודרגת, GPS, ועוד כל מיני שטויות..

אז הנה התמונות הראשונות שלה..

Audi6.gif

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תתחדש! קניה מעולה.

צבע יפהפייה.

לפי ההודעות שלך עד היום הבנתי שכבר הייתה לכם את ה A6 הקודמת,

מעניין אותי לדעת - את הנוכחית רכשתם כי הקודמת הייתה הצלחה יחסית, או בגלל שבאמת בדקתם את המתמודדות הישירות (E CLASS, ב.מ.וו 5, S TYPE)? מה גרם לבחור בה?

להוציא רכב בסדר גודל הזה מהחברה כחדש זה תענוג, תיהנו.

Back to the original - NC again.

פורסם

צבע יפה. אבזור כלבבי.

תתחדשו.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

תודה לכולם,

היה קשה לשכנע את אבא ללכת על צבע כהה - אבל זה בהחלט היה שווה ;)

לפי ההודעות שלך עד היום הבנתי שכבר הייתה לכם את ה A6 הקודמת,

מעניין אותי לדעת - את הנוכחית רכשתם כי הקודמת הייתה הצלחה יחסית, או בגלל שבאמת בדקתם את המתמודדות הישירות (E CLASS, ב.מ.וו 5, S TYPE)? מה גרם לבחור בה?

אכן, עד היום הייתה לנו A6 מנוע 2.4 מודל 2004..

את הנוכחית רכשנו כיוון שמאוד נהננו מהקודמת - אך גם לאחר שבחנו את המתחרות..

ההונדה לג'נד והלקסוס GS ירדו מהפרק בגלל שאבא לא רצה רכב יפני - רק אירופאי עם עדיפות לגרמני..

(ומאותה סיבה ירדה גם הSTS)

היגואר קטנה מידי וצפופה.. לא קורה יותר מידי, אבל יש מקרים בהם אנחנו צריכים לנסוע 5 אנשים ברכב - וביגואר פשוט אין מקום ל3 אנשים במושב האחורי..

הBMW ירדה מהפרק, למרות ההמלצות שאבא קיבל מחברים הן בארץ והן בחו"ל בגלל התדמית שלה בארץ (ויחס מזלזל מצד קמור).

ככה שהיריבות האמיתיות היו האודי והמרצדס..

את שתיהן קיבלנו לנסיעת מבחן (סופ"ש), עם שתיהן נסענו די הרבה ובסוף החלטנו ללכת על האודי..

בעיקר בגלל ש:

1) אבא לא רצה רכב שיותר מידי מנקר עיניים, ומה לעשות - המרצדס היא הכי מנקרת שיש..

2) לחבר יש E קלאס מודל 2006 שבעת ההזמנה של האודי הייתה בערך חצי שנה על הכביש וכבר ביקר מספר פעמים דו-ספרתי במוסך..

3) אני רציתי אודי, והבאתי כל תירוץ שבעולם למה לא לקחת את המרצדס..

(בין היתר, כשהייתה המרצדס, צלצלתי לאבא ואמרתי לו שאני רואה אותו.. ושניה אח"כ פלטתי משהו בסגנון של "אה.. לא.. זאת הייתה מונית" :lol:)

פורסם

תתחדשו, מכונית מעולה .:beerchug:

עשיתי חישוב זריז, ויוצא שאתם נוסעים כ 70000 - 80000 ק"מ בשנה. אם זה באמת המצב אז - כבוד :mm_yeah:

פורסם

אנחנו (בעיקר אבא) נוסעים ממוצע של כ50 אלף קילומטר בשנה..

הרכב הקודם היה אצלנו בדיוק שלוש שנים ועבר 152K קילומטר..

(את ה120K הראשונים הוא עבר בשנתיים הראשונות..)

פורסם

איך שנכנסתי לשירשור הזה, רק החלק העליון בתמונה שצילמת את התג של נפח המנוע (3.2) הופיע על המסך שלי.

בחיי שזה אותו פונט שאלפא השתמשו בזמנו, הייתי בטוח שכבר שהוצאת איזו 33 חדשה מהחברה :shock::lol:

רק בשביל ההשוואה, תציץ בתמונה.

על כל פנים, תתחדש ושיהיה בשעה טובה.

DSC03635.JPG

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...