Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית טורים בפונטו 1997 ..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

מדובר ברכב מסוג פיאט פונטו 1997 . 1100 סמ"'ק ידני ..

עכשיו יש בעיה שהרכב מתכבה ברגע שמגיעים לרמזור ..

כלומר קשה לו להחזיק טורים על נייטרל ..

לעומת זאת , שהרכב עובד על סרק הוא עובד עגול וטוב ..

אבל אם נותנים גז בסרק .. ומשחררים .. אז האוטו רועד קצת .. וחוזר לטורים רגילים .

מה שבנסיעה ושמשחררים את ההילוך הרכב מתכבה לעיתים קרובות ..

אני מנחש שזה כנראה איזה חיישן .. השאלה איזה .

האם אפשר לסדר את הבעיה לבד ?

כי רק בדיקה במחשב עולה 200 ש"ח .. רק בשביל לבדוק .. ולפי דעתי זה מוגזם :>

תודה , לכולם ..

פורסם

במידה והבעייה החלה לאחרונה בתקופת הגשמים, ישנו סיכויי כי חדרה רטיבות לאזור הצמה המרכזית שנמצאת בתא המנוע, מניסיון כשזה קרה לי גם כן הסל"ד לא שמר על יציבות בזמן עמידה ,ובשילוב לסרק לפני עצירה.

פורסם

עדיף לגשת למוסך מורשה לשלם 200 ש"ח לדבריך, ולמנוע "ניסיות" וניחושים לתיקון הבעייה, דבר שיעלה לך בסופו של דבר פי 5 יותר יקר.

קאדילק לימוזין

פולסוואגן פאסאט 2003 טיפטרוניק

פיג'ו 205 GTI 1992 יחיד במינו בארץ

פולריס ריינג'ר 2005

פורסם

כמעט בטוח שזה מנוע צעדים שדורש ניקוי היה לי בדיוק אותו דבר בפונטו (בסרק עובד חלק אבל אם לוחצים גז ומשחררים הטורים נופליםוהמנוע קירטע ולפעמים גם היה נכבה ) ניתן לפרק לבד ולנקות עם ספרי קרבורטור אצלי הבעיה נעלמה לאחר הניקוי (וכבר עברה שנה מאז)

פורסם
כמעט בטוח שזה מנוע צעדים שדורש ניקוי היה לי בדיוק אותו דבר בפונטו (בסרק עובד חלק אבל אם לוחצים גז ומשחררים הטורים נופליםוהמנוע קירטע ולפעמים גם היה נכבה ) ניתן לפרק לבד ולנקות עם ספרי קרבורטור אצלי הבעיה נעלמה לאחר הניקוי (וכבר עברה שנה מאז)

פרט בבקשה כיצד יש לבצע את הניקוי (ומהן הכלים הדרושים).

תודה

SENA לשעבר

• תוכן חדש...