Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להוסיף מערכת DVD לרכב, ומעונין שההד יוניט ישאר פעיל (שתהיה לי את האפשרות לשמוע גם מההד יוניט הקיים וגם מה DVD).

אני יודע שצריך לשים את הפיוניר הקיים (DEH-9350)בשדרוג כדי לאפשר כניסת AUX.

השאלה היא האם אני צריך את זה כי נראה לי שלא, הרי הפיוניר שלי לא תומך 5 ערוצים, גם לא 4 ...

ומה לגבי המגבר? הרי הוא רק 4 ערוצים, מה עם ערוץ סנטר? (בהנחה שאין לי מגבר 5 ערוצים.

כמובן שאפשר לחבר אותו בנוסף לקדמיים, אך מפסידים מהאפקט של הסאונד)?

תודה לעונים.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

הוספת DVD תתאפשר בקלות עם רכישת קבל מקורי לצ'נג'ר (בתנאי שלא מותקן אחד כזה, ואם כן גם אז יש פתרון)

ברגע שתעבור לפונציית צ'נג'ר בHU , ירשום לך AUX וה DVD ישמע מהמערכת סטריאו באופן "רגיל" (לא DTS )

אם זה מספק אותך אז אחלה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תיקון להודעה הקודמת.

הקבל המקורי שרשמתי , יש אותה ב"ורסיה" מוכנה עם שינוי שיופיע AUX , אחרת את המקורי ללא השינוי הזה, יהיה צורך בביצוע שינוי כזה כאמור.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זהו בדיוק באתי לשאול אותך איך המערכת מזהה את השיני שמדובר בDVD ולא בצ'ינג'ר.

ככה, יש לי כבל ויש צ'ינג'ר שחובר אליו, אז אני מבין ממך שני דברים:

1. צריך לוותר על הצ'ינג'ר.

2. צריך להשיג כבל מיוחד.

3. צריך להשיג DVD מיוחד, או שבכל DVD יש את האופציה הזו של כניסה של הכבל המיוחד הזה?

* האם טעיתי באחד הסעיפים?

* מישהו מכיר דגם שכזה?

תודה

SPL - 143.6DB

"

• תוכן חדש...