Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב שוהם, קח מוטי!

מוטי, יש לנו עוד כמה פרוייקטים בשבילך: (מאז שטל לא מקבל סיבובים, הוא כבר לא עוזר לנו! :wink::lol: )

1. הגה נורמלי!! - משמע אחר!

הוא פשוט גדול וממש מפריע לי בג'ימקאנות!

2. איזה סט קפיצים/בולמים מתכווננים ככה, בשביל הקשת!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

טום, מוטי כבר ענה לי. הגה זה בעייתי. כרית אוויר וכל הבולשיט.

למרות שהיינו רוצים את ההגה קצת קטן יותר, כנראה שבינתיים נסתדר עם ההגה הנוכחי.

ובקשר לסט בולמים גם כבר קיבלתי הדרכה מלאה. הדבר היחיד שחסר לי זה לדעת האם כדאי להרכיב את זה לבד או במוסך ...

תשמור את מוטי לשאלות שאנחנו כן צריכים ממנו ... ;-)

פורסם

ניב, יש לי הפתעה נחמדה בשבילך.

לאותה המיאטה של ירון הרכבנו בולמים של קוני וקפיצים של אייבאך (לא ההמלצה שלי אבל הקפיצים כבר היו שם) ונחש מה? הכל מתועד ויעלה לפורום בימים הקרובים :-).

מוטי

• תוכן חדש...