Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לחשמלאי בפ"ת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו בכותרת, אולי מישהו יכול להמליץ לי על חשמלאי אמין, מיקצועי וזול בפ"ת? (יש בכלל דבר כזה?)

עשיתי חיפוש ולא מצאתי מישהו ספציפי עם הסבר איך להגיע או איך קוראים למוסך עצמו... כמו כן אם מישהו מכיר את החשמלאי שיושב בחנייה של נתב"ג ליד תחנת דלק אלון, אני אשמח לשמוע תגובות עליו לטוב או לרע... אנא תצילו אותי!! (היכן אתה רפי לין?:wink: )

בתודה ענקית לכולם ושבת שלום.

אופק.

פורסם

חשמלאי רכב שיושב בתחנת דלק פז ברחוב גיסין 32, טלפון 03- 9236616!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בוודאי, האור ברקס שלי דולק קבוע. מישהו יודע כמה כל הסיפור יכול לעלות? (צריך לדעת כמה כסף מזומן להכין...)

פורסם

אור בלם דולק קבוע זה, בדרך כלל, בגלל מתג בלם, הנמצא ליד הדוושה, שהנו או משוחרר או לא מכוון או פגום או שבור והחלפתו או תיקון וכוון אינם יקרים (איזה מכונית ושנת ייצור?).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ידעתי שלא תאכזבו אותי!!! :-P . החולה היא הונדה האצ'בק מבציר 96. אולי מישהו מכיר את החשמלאי מהחנייה של נתב"ג?

פורסם

חזי חשמלאי רכב

טל 03-9231816

נייד 052-8863371

נמצא ברח אפעל ממש בפינה מה שנקרא

צומת עץ הזית

מומלץ מאד מיקצועי ואמין

פורסם

היה לי בדיוק אותו המקרה, בסיטרואן ברלינגו.

אור הבלם דלק קבוע, נסעתי למוסך ותוך חצי דקה הוא סידר את הבעיה, ללא החלפת חלקים. הוא התעסק באיזור של הנתיכים והרכיבים מתחת להגה, לפי דעתי הוא ניתק איזה חלק והחזיר... היתה מן פריקה.

אני לא יכול להגיד לך כמה גבו על התיקון כי הרכב היה מהעבודה..

יכול להיות שבמקרה שלך זה משהו אחר..

בהצלחה.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם
מישהו מכיר חשמלאי בשם אקא או משהו כזה באיזור של תחנה מרכזית? ליד הסופר יד יצחק?

אקא זה לא חשמלאי אלא חנות סטיריאו והם נמצאים מאחורי השוק הסיטנאי ליד אחים שהרבני.

• תוכן חדש...