Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך טופס ירוק ובדיקת עיניים, רפואית לא

תקשיב העניין של הגיר הידני או אוטומטי הוא שולי.

הבעיה היא הכלי. הכלים הידניים הם יותר קשים לשליטה מהכלים האוטומטים (אוטומט תקבל קטנוע 125 ותעשה על 500 אוטומט, ידני תצטרך או GS או DR, בתור אחד שלמד על GS אני מחזק את קונדסון חבל לך על הזמן לא קל לעשות איתו שמיניות, תעשה או על DR (שטח) או אוטומט, ממליץ לך על ינקלה מחולון, בשום אופן לא ללכת לשלומי מחולון.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אז אני יעשה כמובן על רגיל

ואין לי כח לסוע עד לחולון, המחיר של הנסיעה עד לשם פשוט לא שווה את זה.

(ד"א, קראתי בפולגז שרשמת על המורה הזה, עם הפלטינה ברגל ובראש :smile:)

ולפי מה שידוע לי, מעכשיו כל אחד יכול לעשות שיעורי נהיגה רק בעיר המגורים שלו. לא ?

פורסם

מי שרוצה לעשות רישיון על אופנוע בראשון הולך לחניון מאחורי גימנסיה גן נחום (היכל הכדורסל).

המורים מלמדים שם. הם פשוט שורצים שם. צריך ללכת ולבחור מורה...

המומלץ - יעקובי. הוא בן אדם מצחיק. זכור לי שהוא לימד על ER-ים. יש גם כמה שמלמדים כל DR-ים.

בקיצור - אם יש לך חופש חנוכה ביום ראשון - תן גיחה קצרה לשם. החל מ 11:00 בבוקר בוודאי שתמצא שם מישהו וסביר שגם יעקובי יהיה שם.

פורסם

יענקלה?

למה?!

חולון - תלך ל"גל ירוק" של איציק קליינר.

מבחינתי הוא היחיד שהוא בנאדם.

היחיד עם משרד מסודר וקבלה כשאתה משלם ופלטינות בלכ הגוך כך שכאשר הוא אומר לך משהו...

אתה יודע מאיפה זה מגיע!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אז אני יעשה כמובן על רגיל

ואין לי כח לסוע עד לחולון, המחיר של הנסיעה עד לשם פשוט לא שווה את זה.

(ד"א, קראתי בפולגז שרשמת על המורה הזה, עם הפלטינה ברגל ובראש :smile:)

ולפי מה שידוע לי, מעכשיו כל אחד יכול לעשות שיעורי נהיגה רק בעיר המגורים שלו. לא ?

כן, זה המורה זה...

תקרא מה שרשמתי בהודעה הקודמת :)

ואתה יכול לנסוע ולעשות כפולים כל פעם, כמה נסיעות זה יוצא... אפילו לא 10!

אין לי מושג לגבי עיר המגורים, אני יודע שבבאר שבע יש משהו כזה בגלל כל מה שהלך שם.

ושוב - אל אל אל אל תלמד על GS.

מניסיון רכיבה על שני הכלים האלו, הDR הוא צעצוע נוח לשליטה בהשווה לג'י.עז... שהוא הרבה יותר קשה לשליטה, מה שאומר = יותר שיעורים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קודם כל, אני רואה שמישהו הזכיר פה אופנוע ER.מה זה ?

רצוי להוסיף מילה או שתיים לגביו, ואם כדאי ללמוד עליו.

חוץ מזה, לפי מה שהבנתי מפה, יש הרבה מורים בראשון (אחד מהם יהיה טוב בשבילי) ככה שאין שום סיבה לסוע לחולון בשביל זה.

ועוד משהו, איזה ראיה צריך בשביל אופנוע ? כי יש לי בעיה קטנה עם זה, לא משהו רציני

יענקלה?

למה?!

הוא אמר יעקובי. לא ?
פורסם
קודם כל, אני רואה שמישהו הזכיר פה אופנוע ER.מה זה ?

רצוי להוסיף מילה או שתיים לגביו, ואם כדאי ללמוד עליו.

חוץ מזה, לפי מה שהבנתי מפה, יש הרבה מורים בראשון (אחד מהם יהיה טוב בשבילי) ככה שאין שום סיבה לסוע לחולון בשביל זה.

ועוד משהו, איזה ראיה צריך בשביל אופנוע ? כי יש לי בעיה קטנה עם זה, לא משהו רציני

הוא אמר יעקובי. לא ?

ER דומה מאוד לGS, יש ביניהם הבדלים טכניים (מנוע וכו') נבחינת התנהגות הוא לא מומלץ ללמידה באותה מידה כמו הGS.

אם אתה מכיר מורה טוב מראשון - לך על זה.

שיהיה במזל טוב.

צריך עין אחת שרואה טוב.

זהו.

ומעלי אמרו יעקובי, יונטל אמר "יענקלה".

פורסם

אחלה... תודה רבה

אני יגזים וישאל אם יש דרך לגרום למורה להוזיל לי את השיעורים

או לתת לי לגשת מתחת למינימום השיעורים הנדרש ?

פורסם

דיברתי עכשיו עם יעקבי שהמליצו לי פה עליו והוא מלמד על ER5

יש למישהו המלצות למורה שמלמד על DR ? (יענקלה מראשון מלמד על DR, וגם איציק)

פורסם

רגע לא הבנתי , אם יש לי רישיון לרכב ואני כבר לא נהג חדש (עוד כמה ימים נגמר לי הנהג חדש יהההה)

אני יכול לגשת ולעשות רק מבחן שליטה על 50 סמ"E וזהו , בלי שיעורים בלי כלום ...???

ים long time no

פורסם

זה אומר שיש לך שנתיים רשיון. נכון ?

תוכל בלי שיעורים (למרות שלא כדאי) רק אם יש לך רשיון מעל 3 שנים למכונית.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

רשיון נהיגה לאופנוע עד 400 סמ"ק

עד 33 כ"ס (דרגה A1)

מי רשאי ללמוד?

רשיון לאופנוע דרגה A1 – מגיל 18

כיצד מתחילים?

1) מילוי טופס בקשה לרשיון נהיגה (טופס ירוק, רש"ל 18)

2) בדיקת ראייה (תקפה לשנתיים).

3) הצהרת בריאות (תקפה לשנתיים).

4) מבחן העיוני (תיאוריה) (תקפה לשנתיים)

5) קבלת חותמת כשירות רפואית במשרד הרישוי

6) מבחן מעשי (טסט)

• טופס בקשה לרשיון נהיגה - טופס ירוק (רש"ל 18) ניתן להוציא רק בתחנות הצילום המורשות הנ"ל:
    יש להצטייד ב: ת.ז/דרכון ישראלי/חוגר/ת. שוטר.
    (לפירוט מקומות נוספים היכנסו לאתר משרד הרישוי)

• בדיקת ראייה – חובה לבצע בדיקת ראייה. ניתן לעשותה במקומות הנ"ל או אצל אופטומטריסטים מורשים אחרים על גבי הטופס הירוק.

· הבדיקה כרוכה בתשלום.

· יש להצטייד בתעודה מזהה.

· מומלץ להתקשר קודם ולוודא שיש אופטומטריסט במקום, אותו יש להחתים על הטופס הירוק.

• הצהרת בריאות – יש להחתים את רופא המשפחה על גבי הטופס הירוק בסעיף הצהרת הבריאות
    אותו אתם ממלאים (ישנן קופות חולים הגובות כסף עבור הפעולה), חיילים יבצעו הבדיקה אצל קצין העיר.
  • מבחן עיוני (תיאוריה) – חובה לעבור תיאוריה לאופנוע (גם אם יש בידכם רשיון לרכב פרטי).

גילאים: לדרגה A1 – גיל מינימלי למבחן עיוני הוא 17.5

התיאוריה לאופנוע כוללת :

א) הוראות ותקנות לרכיבה באופנוע

ב) חלקי האופנוע

ג) תקנות התעבורה לאופנועים

ד) המנוע וחלקיו

דרכי לימוד :

את התיאוריה ניתן ללמוד דרך האתרים שבאינטרנט או דרך ספר לימוד של משרד התחבורה

הכתוב ב- 6 שפות (עברית, ערבית, רוסית, אנגלית,צרפתית וספרדית) ואותו ניתן להשיג:

א) סניפי חברת בורסי : אותם ניתן לברר בטלפון :
  • תוכן חדש...