Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב..החלטתי לשדרג את המערכת, לכן הבאתי עוד מגבר 2 ערוצים שאני אגשר אותו לסאב,

כרגע מותקן 4 ערוצים שמגביר את הסאב ואת האחוריים, את ה 4 אני אחבר לקומפוננט מקדימה ולאחוריים ,ואת ה 2 ערוצים לסאב.

השאלה היא איזה קומפוננט 6.5 מומלץ יד שניה בסביבות 300 שקל ואיך אני מחבר את המגבר החדש למערכת הקיימת

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

חפש מורל פולס או המלצה יותר טובה לייטנינג אודיו בולט

לגבי אופן חיבור המגבר הנוסף.

אתה מפצל את ה+ בצורת Y כאשר קצה 1 מזין מגבר 1 וקצה 2 מזין מגבר 2.

לגבי הארקה אני ממליץ לך להאריק בניפרד את 2 המגברים ולא הארקה משותפת . לגבי רימוט אתה מושך רימוט מהמגבר ה1 למגבר ה2.

כל העסק ממש לא מסובך.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תודה...אני אנסה..מקסימום לא נצליח

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

עכשיו יש רמקולים 4' של לאנזר בדש בורד שנשמעים לא רע בכלל, אני לא מחפש להפגיז את העיר עם 250 רמס.. לכן רוב הקומפוננטים הזולים והטובים: קרי ליטנינג אודיו,מורל,אודיו באן,מגנט וכד'

יעשו את העבודה יופי..

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
לכל חברה יש רמה גבוהה ונמוכה

נכון..אז כמו שאמרתי, מהקומפוננטים הפשוטים יחסית של ה 70-80-90 רמס מה הכי מומלץ?

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

טוב...החקלים כבר נקנו, החלטתי בסוף כן ללכת על 6.5 ' ולשים אותם בדלתות במקום לתקוע 4' בדש כמו שהיה עד עכשיו.

נקנה מגבר 2 ערוצים שאני אגשר אותו לסאב ככה שיתן לי סביבות ה 130 rms.

עכשיו נשאר מגבר 4 ערוצים שהוא 50 רמס לערוץ ו2 זוגות של רמקולים, קומפוננט של מיק MC-6020KT,מקדימה בדלתות ופיוניר ts6996 מאחור. אני אחבר כנראה את שני הזוגות למגבר הזה.

מקווה שהצליל יהיה יפה יותר למרות שהלנזאר הקטנים שלי עושים יופי של עבודה.

101 סוסים לבלימת האיביזה

• תוכן חדש...