Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגיל באגף האיטלקי של החנייה, בעיות חשמל. והפעם:

איתות לצד ימין לא תמיד מפעיל את נורות האיתות. האיתות לצד שמאל פועל תמיד וללא שום בעיה.

החשודה המיידית היא ידית האיתות, אך כיוון שזו עולה 670 לפני מע"מ ודורשת הזמנה מיוחדת, ברצוני לשאול האם יתכן כשל אחר שיכול לגרום לבעיה כזו.

תודה,

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

רוב הסכויים זה ידית איתות יש מצב לפרק את המכסים להשפריץ ספריי מגעים ואחר כך לנפח זה יעזור לתקופה קצרה אך לא לפתרון סופי, אפשר לבדוק בפירוקיות אם ניתן להשיג או לחילופין ידית תחליפית :wink:

פורסם
רוב הסכויים זה ידית איתות יש מצב לפרק את המכסים להשפריץ ספריי מגעים ואחר כך לנפח זה יעזור לתקופה קצרה אך לא לפתרון סופי, אפשר לבדוק בפירוקיות אם ניתן להשיג או לחילופין ידית תחליפית :wink:

תודה.

אני גם מניח שמדובר בידית, אבל לפני שאני מוציא סכום כזה, הייתי מעוניין להיות בטוח עד כמה שניתן שזו אכן הבעיה.

האם ישנם עוד מכלולים שעשויים לגרום לבעייה? ממסר, חיווט, מחשב כלשהו?

אם כן, איך ניתן לבדוק מה גורם לבעיה?

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

להיות בטוח זה לגשת לחשמלאי שמכיר סוג רכב זה, ובזמן תקלה "חמה" לוודא האם זו הידית.

נראה על פניו כידית.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...