Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה!

שבוע שעבר קניתי MG

יש לי שם קומפוננט של MOREL שעוד לא שמעתי אותו...

בנוסף יש לי מגבר נהדר (4 יציאות) של JBL ופיוניר דולפינים 7600 שאת שניהם לקחתי מהאוטו הקודם ועוד לא הרכבתי.

בנוסף יש לי סאב של EARTHQUAKE 12" שהתיבה שלו לא נכנסת בכלל לבאגאז' כי היא גדולה, וזוג רמקולים פיוניר 400 וואט 6/9 שגם איתם אין לי מה לעשות כי אין לי מקום עבורם (מי שרוצה לקנות אותם שיאמר לי...)

ל-MG יש מנוע אחורי שיושב בדיוק מאחורי המושבים, אחרי המנוע יש באגאז' קטן שאם ארצה להכניס אליו סאב 12" אני אהיה חייב להרכיב לו תיבה חדשה.

1) האם סאב יורגש בכלל אם אתקין אותו אחרי המנוע?!

2) מה התקנתם באוטו שלכם ואין אתם בכל זאת נהנים ממוזיקה?

חשוב לי מאוד לדעת כי נושא המערכת באוטו חשוב לי לאין ערוך!

תודה מראש, מהההההההללללללללבבבבבבב

עידן icon_rolleyes.gif

אמונה, מזל ויכולת = כח החיים!

פורסם

קודם כל זה נשמע לי פשוט חלומי שאת הסאב אתה יכול להתקין מקדימה - זה חלום של כל אוהד איכות צליל - אחת הבעיות הכי קשות ביצירת באס קידמי ברכבים היא שהסאב יושב בתא המטען ולכן לוקח את כל הצליל הנמוך אחורה ואז מתחילה סאגה שלמה של איך לכוון את הסאב כדי שהצליל שלו יעבור קדימה וגם יש כאלה שבתור חיפוי או תוספת מוסיפים סאב וופרים 6.5 עד 8 אינטש בדלתות הקידמיות והבניה של התיבה בדלתות לדברים האלה זה סיפור מהת#@!

אצלך כל הבעיה הזאת פשוט לא קיימת, איזה יופי! הסאב בחלק הקידמי של הרכב!

כל מה שאתה צריך עכשיו זה סט קומפוננט עם הספק גבוה - גבוה מאוד - ומגבר מפלצת שירים אותם ואת הסאב. מאחורה אתה פשוט לא צריך שום דבר לדעתי.

בגלל שזה רכב פתוח הייתי הולך על טוויטרים שמגיעים לתחום תדר של 25 קילוהרץ ומידים מאוד חזקים - בנוסף לכך בגלל שהסאב אצלך מקדימה - לא הייתי הולך על סט קומפוננט בקוטר יותר גדול מחמש ורבע אינטש - ובמקרה הזה הייתי בודק סטים של מוראל, סרווין וגה, פוקל או רוקפורד

והולך על הסט שיש לו את המיד הכי חזק מבחינת נתונים! כי זה מה שהולך להפגע אצלך הכי הרבה כשהגג פתוח - המיד...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה אחי אבל אין לי מקום מקדימה לסאב :-) מכיוון שיש שם את המצבר, פיוזים, גלגל רזרבי, חתולה מתה ועוד כל מיני דברים...

המקום היחידי הוא מאחורי המנוע בתא קטן שנקרא רשמית באגאז'...

קאפיש? :wink:

פורסם

צירפתי תמונות של האוטו

הדגם הוא MG VVC 1.8 145HP, מנוע יושב מאחורי הכיסאות, הנעה אחורית, רעש ממכר!

הטיפולים שלו לא כ"כ יקרים כמו שכולם חושבים...

אחרי שהגשמים יעברו ואנקה אותו, אני אצלם גם את הרכב האישי שלי (-:

וכן, זה רכב מדהים וזה ממש לא יהיה יומרני מצידי לומר שהוא שינה את חיי...

מההההההההללללללללבבבבבב

mgf.jpg

wow.jpg

1190_3lo.jpg

פורסם

עידן,

כמו שlanosfore אמר וכמו שדרך אגב שמעון מסאונדסטורם אמר לך (הייתי שם אם אתה זוכר), זה לשים את הסאב מקדימה (כמובן שיש את בעיית התקציב לבנייה מתאימה מקדימה...). לגבי הקומפוננטים אז אם אני זוכר נכון היו לך שם של MAGNAT ולא של MOREL אבל לא משנה. בכל מקרה לא נראה לי שצריכה להיות בעיה לשים גם 6.5 אינץ שם אבל צריך לראות מה בדיוק מתאים שם.

פורסם

לא נכנס 12? תשים 10 אינטש מפלצת בתיבה קטנה יחסית... באמת הייתי מציע לך לגשת למישהו שהוא אומן בדברים האלה וזה שמעון מסאונדסטורם ותראה מה הדיעה שלו בעניין

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי גם כן חבר עם MG קבריולט (F) ...

אצלו מותקן סט 3 חלקים של CANTON , נשמע מעולה וחזק גם שהגג פתוח .

אפשר לחזק אותו באיזה סאב , לא נראה לי שיכנס לך משהו יותר מ 10 אינצ' ...

אבל אם כבר 10 אינצ' , אז אני ממליץ לך בחום של ה V-MAX

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...