Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו... נראה לי שאנשים פה קצת מתלהבים יותר ממה שקיים במציאות.

מה קרה העבירו את החוק כולם הופכים להיות נהגי מירוצים? אין אפילו מתקנים מתאימים ואיך מחליטים בדיוק מי אחראי על התקנות של מירוצי הדראג? הרי אף אחד לא נתן את הסמכות לעמותה זו או אחרת לקבוע מה החוקים, עדיין יש הרבה בלאגן עם החוק הזה ואנשים יכולים להתחיל לבנות מכוניות אבל כל עוד אין מסלול נורמלי מה זה שווה דיוק?

שאלה שניה שלי מה המניעה של מכוניות כביש לעלות להתחרות? הרי זה מקובל בארה"ב שיש מספר סוגי אירועים כולל מכוניות כביש סטנדרטיות או משופרות למה צריך להוריד מכונית מהכביש כדי להתחרות?!

פורסם
אין צורך לבזבז זמן, http://www.idro.vez.co.il

Eריק או דני, אם ברצונכם להיות מנהלים, תגידו לי, ותוך 5 דקות אתם בפנים.

אנא, זה בדיוק מה שלא צריך להיות... לעמותה יש יהיה אתר משלה עם פורום משלה הנוגע לנושאי העמותה, אין צורך בהקמת אתרים ופורומים באופן עצמאי ולא קשור למועצה.

תודה על העזרה, נשמח להשתמש בה באופן רשמי ויזום.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

בהצלחה , כיף לראות התארגנויות / פעילויות הקשורות בספורט מוטורי שהולך ומתרחב ,

באתר מרשלס נשמח לבא לראות/לצלם /לסקר פעילויות של הענף שלכם

ושוב בהצלחה

אריה פאהן

אגב השבת 23/24 הולכת להיות שבת "חמה " בתחום הספורט המוטורי

1. תחרות ראלירייד ""מסע ניווט""

2. תחרות ליגת קרוס קאונטרי טרופי

3. תחרות טרקטרונים

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
וואו... נראה לי שאנשים פה קצת מתלהבים יותר ממה שקיים במציאות.

מה קרה העבירו את החוק כולם הופכים להיות נהגי מירוצים? אין אפילו מתקנים מתאימים ואיך מחליטים בדיוק מי אחראי על התקנות של מירוצי הדראג? הרי אף אחד לא נתן את הסמכות לעמותה זו או אחרת לקבוע מה החוקים, עדיין יש הרבה בלאגן עם החוק הזה ואנשים יכולים להתחיל לבנות מכוניות אבל כל עוד אין מסלול נורמלי מה זה שווה דיוק?

שאלה שניה שלי מה המניעה של מכוניות כביש לעלות להתחרות? הרי זה מקובל בארה"ב שיש מספר סוגי אירועים כולל מכוניות כביש סטנדרטיות או משופרות למה צריך להוריד מכונית מהכביש כדי להתחרות?!

אתה קצת מפספס.

איך בדיוק נולד לדעתך חוק הספורט המוטורי? מתוך זה שקמו עמותות או מועדונים, קבעו לעצמם תקנונים ועשו בפועל ספורט מוטורי. מי בדיוק יקבע תקנונים לענפים השונים - רשות הספורט? כדי שבעוד שנתיים אפשר יהיה להתחיל להתחרות, ההתארגנות צריכה להתחיל עכשיו.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

פשוט תענוג לראות את הסערה המוטורית הסוחפת את הארץ (ולא אני לא מתכוון לרכב שלי בסטייג' ראלי... - למרות שזה תיאור מתאים בהחלט גם לכך) :wink:

עכשיו צריך לחלום רק מספיק גבוה - ולגשת לממש את זה...

פשוט כיף...

אלון

פורסם

אני בטוח ומשוכנע שהעמותה הזאת תקום ותפרסם את המטרות והרעיונות והחוקים שהיא עומדת לתמוך בהטמעתם בתוך הספורט המוטרי הישראלי.

לכן אני חושב שצריך לתת זמן לאנשי העמותה לפעול למען קידום המטרה הזאת אני משוכנע שיהיו תוצאות בקרוב מאד.

אפשר לאחל להם רק בהצלחה!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אני מקווה באמת שנתחיל לראות במהרה מכוניות ומסלולים מתחילים לקום וכאשר זה יקרה הכל כבר יהיה מוכן על פי ליאור...

אני מחכה בציפייה גדולה ליום הזה.

• תוכן חדש...