Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעטומ"צ מצאתי את הרכב שאני רוצה לרכוש - ומבחינה טכנית הכל לשביעות רצוני.

כיוון שזו הפעם הראשונה ואין לי קרובים עם רכב איני יודע מה עושים הלאה!

מה צריך לבדוק (שמעתי על מספרי שלדה ומנוע - אבל איך מוצאים אותם?), לאן צריך ללכת?

מה צריך לשלם ולמי?

על מה צריך לחתום ומה צריך להיות הניסוח?

ממתי ואיך צריך לעשות ביטוח?

כל מה שקשור לפעולות שרוכש רכב צריך לבצע מרגע ההחלטה עד לסיום הסאגה בשלמותה - מה הם?

תודה לכל העוזרים כי הנני עם הארץ בנידון!!!

כמה שיותר פרטים ודיוק כך משמעות העזרה גדולה יותר!

ושוב - תודה...

פורסם

ראשית, פנה לפורום המתאים יותר- יעוץ בקנית רכב.

שנית, יש שמה שני שרשורים דביקים [השני והשלישי] המסכמים את כל הנושא בצורה מקיפה ויפה.

אם יהיו לך שאלות נוספות, נשמח לענות.

dirty old man

need love too

פורסם

YOELBE

ראשית - תודה על ההתיחסות!

האשכולות שצותת לא עוסקים בנושא הרכישה למתחילים, אלא על בעיות שיכולות להתגלות.

עברתי עליהם כבר יותר מפעם אחת (במיוחד האשכול עם הסיפורים על הרמאים - חבל"ז) ואין שם עצות למתחילים. לדוגמא - אני אפילו לא יודע היכן לחפש את מס' השלדה ומה לעשות בדואר (רק שמעתי, קראתי והבנתי ש"הולכים לדואר וזהו").

אני מבקש ממשהו שעשה את הפעילות הזאת (רכישת רכב יד שנייה) לתאר לי אותה בפרטים מרגע ההחלטה כי הרכב הזה מתאים לו מבחינה טכנית ומכאנית ועד לחזרתו לשגרה.

לגבי הארתך על ההתאמה לפורום זה - הרהרתי קלות בדבר לפני פתיחת האשכול, וראיתי שהפורום העוסק ביעוץ מדבר על דגמים, ביצועים ושאר לבטים שיש לרוכש הפוטנציאלי לפני ההחלטה על סגירת עסקה, ולא על עצם פעולת הרכישה, ולכן בחרתי בפורום היותר כללי שבו מדובר רבות גם על נושאים בירוקרטיים מעיין נושא הרכישה.

החותם בתודה ובציפיה לסיוע...

/חתימה/

• תוכן חדש...