Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר מנוע לא תואם לרשיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עושים במקרה שמספר המנוע לא תואם לרישיון?

יש לציין כי הרכב (פיז'ו 304 שנת 1973) רשום כאספנות ועבר טסט עם המנוע הנוכחי (שלא תואם לרישיון) כבר מספר פעמים לפני שנרכש על ידי. את הטסט העבירו במוסך המרכזי בתל אביב. האם בפעם הבאה הוא יעבור טסט או שהוא יכשל בגלל המספר השגוי? אם הוא לא יעבור, מה עושים?

תודה, שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

מכון רישוי חייב לפסול רכב במידה ומס' המנוע אינו תואם.

אתה אמור לפנות למשרד הרישוי המחוזי באיזור מגוריך(חולון באיזור המרכז), לפנות לעמדה מס' 1(לבוחנים), הם כבר ידריכו אותך על דרכי הפעולה שיש לבצע.

אם המנוע המורכב ברכבך אינו רשום במחשבי הרישוי, כל שתאלץ לבצע הוא רישום שינוי.

אם המנוע רשום ברכב אחר, תאלץ לפנות אל הבעלים ששם הוא רשום(הכל במידה ואין פה כפל זהויות), ולבקש ממנו שיסיר את הרישום.

במידה ואין כל פירוט על המנוע במחשבי משרד הרישוי, תתבקש אולי לעבור במז"פ ע"מ לוודא שאין פה זיוף.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בדקת את כל מספר המנוע?

לפעמים במנוע עצמו יש פחות מספרים מאשר מופיע ברשיון.ולפעמים ישנו בלבול מסויים במספרים שניתן להבחין בו.

אצלך המצב הוא לא כזה?

יכול להיות שפשוט עד היום לא בדקו את המספר כלכך(עשו כאילו בודקים או משהו בסגנון) ובגלל זה הרכב עבר טסטים.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

במכוני בדיקה בהם יצא לי לעבור, אף אחד לא בדק את מספר המנוע שלי. אולי הם בודקים מספרי מנוע ברכבים נפוצים בהם הם יודעים איפה למצוא את המספר. אצלי בוודאות לא בדקו, כי אני יודע איפה המספר והם לא היו בכיוון.

מצד שני, אף פעם לא חיפשתי במיוחד ללכת למכון קפדן, אז זה דווקא הגיוני...

פורסם

האמת, נראה לי שבדקתי כמו שצריך, אבל יכול להיות שלא...

מישהו יודע איפה נמצא המספר מנוע בפיז'ו 304 שנת 1973 קבריולט?

ואיזה מכון רישוי ממולץ בירושלים?

תודה,

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

הטקסט נמחק על ידי מנהל הפורום וכך ייעשה בכל מקרה של עידוד לעבירה.

אחת הסיבות שמשרד התחבורה הולך איתנו היא שאנחנו משתדלים לעסוק בהובי ולא בקומבינות

בני

מנהל הפורום

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

המספר שונה לגמרי?

אצל אחותי בסוויפט היתה ספרה אחת שונה ושינו לה במשרד הרישוי בלי בעיות

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...