Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

רציתי לשאול איך בדיוק מעבירים ברכב כבלים מהמצבר דרך כל הרכב, כמה שיותר מפורט יותר טוב.

כמו כן איזה השפעה תהיה על המצבר ועל הרכב בכלליות!

אני צריך לדעת את זה מכיוון שאבא שלי לא בדיוק מתלהב מעניין התקנת המערכת.

תודה, שי.

פורסם

בהנחה של המגבר של ממוקדם בתא המטען , אתה מעביר דרך צד אחד של האוטו , (מוריד את הגומיות \ כיסויים

שמכסים את המסגרות) את הכבלים מהמגבר למצבר , ומהצד השני של האוטו את הכבלים מהרדיו-דיסק למגבר.

זה בגדול מאוד , פירוט נוסף אתה יכול לקבל :

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/03-03-2002-DIY-Amp-Install.html

בגדול לא אמור להיות הבדל בתיפקוד של האוטו , רק כאלה שמתקינים מערכות "מטורפות" עם כמה מגברים,

סאבים וקבלים אז אולי אפשר להרגיש את ההבדל. (וגם לא השפעה כל כך משמעותית..)

פורסם
בהנחה של המגבר של ממוקדם בתא המטען , אתה מעביר דרך צד אחד של האוטו , (מוריד את הגומיות \ כיסויים

שמכסים את המסגרות) את הכבלים מהמגבר למצבר , ומהצד השני של האוטו את הכבלים מהרדיו-דיסק למגבר.

זה בגדול מאוד , פירוט נוסף אתה יכול לקבל :

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/03-03-2002-DIY-Amp-Install.html

בגדול לא אמור להיות הבדל בתיפקוד של האוטו , רק כאלה שמתקינים מערכות "מטורפות" עם כמה מגברים,

סאבים וקבלים אז אולי אפשר להרגיש את ההבדל. (וגם לא השפעה כל כך משמעותית..)

תאמין לי אחי שההשפעה משמעותית

לפני שהרכבתי את המערכת הכל היה סבבה באוטו

אחרי ההתקנה האוטו כמעט הפסיק לזוז

ולכן נאלצתי להחליף מצבר ל 80 AMP להוסיף קבל ולהגדיל אלטרנטור ל 140AMP ועדיין הטורים יורדים לפי הבאס :-)

זה בכלליות

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

ניתן לבצע התקנה "נקיה" (נקיה מבחינת ללא נזקים לרכב)

למשל ,כשמעבירים חוט כבל מתח מהמצבר לתא הנוסעים , במקום לקדוח, או במקום לבצע חור בגומיה , ניתן להעביר דרך הגומיה בחיתוך ללא חור בשיטת X .

כך למשל, כשיוציאו את הכבל, הגומיה תחזור למצבה המקורי ולא יראה שהיה משהו,

וכן הלאה בשאר ההתקנה.

צריך לוודא שהמתקין שאתה ניגש אליו, יודע לבצע התקנה, עת מכירת הרכב לא יבחינו שהיתה התקנה כזו, אלא אם יגיע מומחה התקנות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מה זאת אומרת X? ראיתי שברכב שלי אפשר להעביר כבלים דרך מעבר מתחת להגה?

ובהזדמנות זו, רציתי לשאול מהי חשיבותו של קבל? והאם אני "חייב" אותו בהנחה שיהיה לי שני מגברים האחד 200WRMS והשני מונולוק בערך 300WRMS?

תודה, שי.

פורסם

X , = אופן "חיתוך" גומיות , שביום מן הימים בעת הפירוק יחזרו למצב המקורי (כאילו) אבל ממש לא ישארו סימני חורים,

בעניין קבלים , ערוך חיפוש בפורום ,דובר רבות,

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
ובהזדמנות זו, רציתי לשאול מהי חשיבותו של קבל? והאם אני "חייב" אותו בהנחה שיהיה לי שני מגברים האחד 200WRMS והשני מונולוק בערך 300WRMS?

תודה, שי.

קרא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=57624&highlight=%F2%E5%E1%E3%E5%FA+%F7%E1%EC%E9%ED

בכלליות אתה לא צריך קבל. אתה צריך שידרוגים אחרים למערכת החשמל ברכב.

לזה שאמר שהאוטו הפסיק לזוז לו בגלל המערכת,

האם בדקת את תאימות החיווט שיש לך (אני מקווה ש4G לפחות) לדרישות שלך מהמערכת,

האם בהתקנה דאגת להעביר את הכבל בדרך הכי קצרה שאפשר, האם

שידרגת את החיווט בין המנוע לשילדה ובין האלטרנטור למצבר?

האם בדקת שהאלטרנטור שלך היה תקין? והמצבר היה תקין?

Race Smart

• תוכן חדש...