Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו דיסק + צ'ינג'ר + רמקולים אחוריים + סאב למכירה

idanw
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
שימו לב! השרשור הזה בן 6913 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

רדיו דיסק סוני M850, רדיו מעולה.

נפתח בסיבוב תצוגה מרשימה מאוד, יפה מאוד. אפשר לבוא לראות !

עבד כשנה +- באוטו של אחי, יצא בגלל שהחליף אוטו ולא רצה להחליף את הרדיו המקורי ושם מנחת.

צ'ינג'ר של סוני דגם אקספלוד. 10 דיסקים !

רדיו + צ'ינג'ר 1200 ש"ח !!!

רמקולים אחוריים של פיוניר, 400W RMS ! מאמין שאין צורך להרחיב כולם מכירים.

עבדו כשנה וחצי +-, 250 ש"ח, אפשר לבוא לשמוע הם כרגע מחוברים.

סאבוופר של חברת אדירה אודיו, מדגם שיבא. 650W RMS !!! חזק במיוחד עם איכות מעולה.

עבד כחודשיים, דופק בצורה מעולה, משתלב עם המוסיקה יפה מאוד. מוכר בגלל ריבים עם ההורים עם הבאגז' ואני רוב היום בצבא ונוסע באוטו רק סופי שבוע, החלטתי שזה לא שווה את זה.

ניתן לבוא לשמוע אותו ולראות. 700 ש"ח בלבד !!!!!!!!!!!!!!!!! מחיר זנותי ביותר לסאב כזה !!!!

אפשר ליצור קשר בהודעה פה או בפלאפון.

פלאפון 0546-640641

***הקפצה מותרת רק כעבור שבוע ימים בדיוק!***

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

הקפצה !

הכל עדיין אקטואלי, חברה הרדיו דיסק והצ'ינג'ר של אחי והוא לא מוכן למכור אותם בפחות מ1200 אפשר לבוא לראות אותם (רדיו מדהים ביופיו ובתצוגותיו)

בנוסףףףף קומפוננט סאונד סטרים 5.25" הסדרה האמצעית ! (אחת מתחת להכי טובה) עלו 1300 ש"ח נמכר עכשיו 850 ש"ח לאחר פחות מ4 חודש של שימוש !!!!!! אפשר לבוא לראות כמובן ולקבל פרטים עליהם.

סאבוופר, אני חוזר Adire Audio - Shiva 650W RMS 12" s סאב מדהים באיכותו, חזק מאוד גם כן ונמכר במחיר רצפה של 700 ש"ח. עבד כולה חודשיים... סאב מעולה !! אפשר לבוא לראות כמובן !

לגבי הרמקולים אחוריים פיוניר אין מה להרחיב רק שהתבלבלתי הם לא 400W RMS הם 80W RMS, 400 MAX.

בקיצור למי שרוצה מערכת SQ מעולה וגם עוצמה חזקה במחיר מעולה יש לו פה אחלה של קומפוננט ואחלה של סאבוופר במחירים ממש טובים.

ליצור קשר בפלאפון :

0546-640641

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

חברה מצטער שלא עניתי בזמן פשוט אני בצבא, אבל עכשיו אני ברגילה אז זה הזמן להתקשר ואני בטוח אענה !

הכל עדיין אקטואלי, הקומפוננט בקופסא כבר מוכנים 850 ש"ח והסאבוופר עם תיבה יעלה 800 ש"ח !!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

עדיין אקטואלי חבר'ה !!

סאבוופר Adire Audio - SHIVA במחיר מצחיק של 700 ש"ח בלבד !!!!!!!!

בקושי עבד !

רמקולים קדמיים מבית SoundStream דגם אחד לפני הכי טוב מסדרת EXTREAM - גודל 5.25"

במחיר של 800 ש"ח בלבד !!!!!!

0546-640641 או הודעות לפרטי פה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...