Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית היה לי את הסאב הזה והאמת שממש לא הייתי מרוצה

הסאב לא היה מדוייק וגם חלש

החלפתי אותו אחרי שבועיים

אם אתה מחפש משהוא חזק אולי עדיף לך לרכוש רוקפורד או קיקר קומפ וי אר

תלוי כמה אתה רוצה להשקיע

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

לי היה את המאגנט הכפול חלש ביותר היה מעוות ממש ולא הייתי מגביע הרבה עד שעברתי לקיקר והוא באמת מעולה הCOMPVR ועכשו אני אם פניקס גולד שהוא פצצה:shock:

אני מאמין ואתם

פורסם

קניתי את הסאב מפומפה .. עדין לא פתחתי את האריזה לפי החוק אני יכול לקבל זיכוי אם לא עברו 14 יום , נכון ?

מה אתם ממליצים לי לסאבוופר + תיבה ב750 ש"ח ?

פיוניר פרימייר 400RMS יהיה טוב עם המגבר הזה ?

פורסם

אם תכוון את הגיין בצורה נכונה קשה לי להאמין שיישרף

אתה יכול להביא את הפיוניר 800 ואט שנותן בסביבות 300 RMS נשמע בסדר גמור וחזק

המחיר כולל תיבה נע בסביבות התקציב שלך

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

לא מכניס את הזבל הזה לבאגז' שלי.

איזה סאב לקנות מבין אלו ?

KFCW3009_small160.jpg

400RMS

COMPC12_small160.jpg

150RMS

P112S4_small160.jpg

150RMS

TSW126_small160.jpg

400RMS

בהתחשב שמחובר מגבר 2 ערוצים 2X100RMS \ 1X200RMS

מה אתם ממליצים ?

פורסם

אם היה לי מגבר כזה שמוציא 200W אז הייתי מתלבט בעיקר בין הרוקפורד לבין הקיקר מאותה הסיבה שאת שניהם המגבר ינצל עד הסוף. בניגוד לשני האחרים שהם מוצהרים 400 כל אחד ולתת להם סה"כ 200W לא נראה לי מציאה... חוץ מזה שני הסאבים הראשונים שהזכרתי (P1, KICKER) אומנם לא כ"כ חזקים אך איכותיים למדי ונעימים לאוזן. מקווה שעזרתי במשהו... שבת שלום.

• תוכן חדש...