Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר נגמר.. מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולםם

יש לי פורד אסקורט 94

והשארתי בטעות את המערכת דלוקה כול הלילה עם ההגברה והכול...

כשאני מגיע היום בצוהורים אני רואה שהמצבר גמור וכלום לא עובד ולא מתניע בככלל...

השאלה שלי אם המצבר הלך אוו שאפשר להטעין אותו אצל חשמלאי..???

נ.ב

קבלים לא עזר

פורסם

א. חשמלאי יוכל לבדוק לך מה מצב המצבר עם הכלים והידע שברשותו.

ב. בהתנעה עם כבלים במצב כזה (גמור לגמרי) צריך לחכות 10 דקות-רבע שעה לפחות עם כבלים מחוברים כאשר הרכב השני מונע, ע"מ שהמצבר שלך קצת ייטען.

כמו כן יש להשתמש בכבלים טובים! (הסימן לכבלים גרועים הוא שהם מתחממים אחרי נסיונות התנעה כושלים)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לפעמים הכבלים מסוג זול או מלאים חלודה ואז הם לא מעבירים טוב...תשיג כבלים טוביםוזה חייב להניע לך מהשניה הראשונה...מי אמר שצריך לחכות ? אם לא יודעים לא מדברים....

פורסם

כבלים שקונים בתחנות דלק והום סנטר הם כבלים עם מוליך מאוד מאוד דק, ולפעמים צריך לחבר שני זוגות כבלים (אם החלטתם להשתמש בהם כמובן)

רצוי מאוד להשקיע בכבלים רציניים, ההבדל בנסיונות ההנעה הוא עצום.

פורסם

ניסיתי לחבר 2 זוגות קבלים וגם עדיןן לא עזר ניטען ממה הבעיה

*זה מצב של שנפ שניקנה לפנ שנה בערך

פורסם

כמו שאמרו מעליי, אתה חייב לחכות שהמצבר שלך יטען לפני שאתה מנסה להניע. המצבר שלך נותן פריקה של 50 60 אמפר לשעה בניסיון התנעה. כבל מסיגל להעביר רק זרם מועט, לכן חשוב לתתן למצבר להיטען לפחות 10- 15 דקות.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
המצבר שלך נותן פריקה של 50 60 אמפר לשעה בניסיון התנעה. כבל מסיגל להעביר רק זרם מועט.

זה לא עובד ככה, צר לי עד עמקי נשמתי...... (והיא עמוקה)

פורסם

אם יש לך מטעם מצברים בבית [250 ש"ח באייס, של בוש] תוכל להטעין בבית ולהחזיר לרכב.

תוכל ללכת לחשמלאי ולהחליף את המצבר במסגרת האחריות, אם כלום לא עוזר.

לפעמים גם 8 כבלים זולים לא יעשו מה שיעשה כבל מסוג טוב.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...