Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד כמה ימים בעזרת השם אני קונה אוטו חדש כנראה סיאט איביזה!

אני רוצה להשקיע במערכת עד 6000 ש"ח מקסימום אני רוצה שתהיה שמיעה חזקה ואיכותית עם סאב כמה שיותר איכותי החוזק שלו גם חשוב אבל אני מעדיף שיהיה יותר איכותי מאשר חזק!

האוטו הוא סיאט איביזה שנת 2004 או 2005 עוד לא סגור בדיוק על אוטו ספציפי (לא שאמור לעניין אותכם איזה אוטו אבל אין לי מושג איזה רמקולים נכנסים שמה בגלל זה אני אומר לכם)

אני רוצה המלצה לHU

2 רמקולים קומפוננט

2 רמקולים אחוריים הכי חזקים ואכותיים שאפשר לקנות בכסף הזה...

סאב

ומגבר

פורסם

אני חושב שבאיביזה יש מערכת אינטגרלית, ולא ניתן לשים הד יוניט בנפרד.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

מערכת פיוניר 7700 1500 שקל

קומפוננט זה יותר כיוון של טעם אישי אם אתה מחפש יותר רעש ויותר שישמעו שאתה שומע הייתי הולך על פוקאל כלשהו V1 או משהו בסגנון אם לא זה ואתה מחפש קומפוננט יותר מתון ולא משתולל הייתי מותח עוד טיפטיפה את התקציב והולך על מוראל הייבריד 1500 לפוקאל ו 2000 להייבריד

סאב הייתי לוקח ללא כל צל של ספק את אהבת חיי פוקאל אקסס 1500 שקל אם לא זה הייתי לוקח פייז אבולושן מולטי אוהם שזה קצת פחות

ומגבר אני ישאיר לך את הבחירה יש לך בערך 1500 2000 למגבר 4 ערוצים

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...