Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

אני רוצה לקנות רכב בסכום של 18000 ש"ח פחות או יותר...אני נשוי עם 2 ילדים.אני מחפש רכב 4 דלתות עם אמינות טובה וחסכונית.

הנסיעות שלי הם כאלה:פעמיים בחודש לחיפה.ובמשך כל החודש נסיעות בתוך העיר נטו.

על מה הייתם ממליצים לי?

נ.ב-קבלתי המלצות על פיאט פונטו אבל כאשר הסתכלתי במחירון לוי יצחק ראיתי שם מגוון דגמים של פיאט פונטו ככה שאם תוכלו למקד אותי בדגם ספציפי מסויים אודה לכם מאוד.אגב האם הפונטו באמת רכב טוב לצרכים שלי? ושנית הבנתי שהתא מטען די קטן של הפונטו.יש לציין שיש לי עגלת תינוק והשאלה האם זה ייתן מענה לכך.

האם יש עוד רכבים מומלצים בטווח מחירים הזה ולצרכים שלי? אודה לכולם על העצות.

יש לציין שאני בור ועם הארץ בתחום הזה.

אופס ..שכחתי ,רכב עם גיר ידני.

בתודה מראש

שי

פורסם

הקישור שלעיל מתייחס בדיוק לצרכים שלי אבל שם מדובר על רכב אוטומט.אני מחפש גיר ידני כנקודת פתיחה.האוטומט הוא עדיפות משנית אצלי.

בתודה מראש על התגובה

שי

פורסם

לפני הכל, יש באתר YAD2.CO.IL אפשרות לחיפוש לפי תנאים מסויימים, כגון מחיר, ידני וכו'... זה יכול לתת לך כיוון כללי של מה בכלל נמצא במחירים האלה, כמובן שאל תתיחס לתוצאות כגון: שברולט פארק אווניו ב5000 ש"ח, זה לא בשבילך... :-) האתר מאוד שימושי ואני הייתי משתמש בו כל יום עד שמצאתי אוטו,

פשוט הייתי רואה מה נמצא תחת הסכום שאותו אני רוצה להשקיע ואז מברר פרטים על האוטו....

פורסם

הייתי באתר של יד שנייה אתר מעולה.אבל אני פשוט לא יודע איזה דגם לחפש.יש שם המון מכוניות בסכומים של 18000 -20000 ש"ח .לכן הגעתי לפה לשאול ולהתייעץ על איזה רכב אתם ממליצים.

ושוב

תודה.

אני מתחיל לקבל גם המלצות על פיג'ו 306 האם זה באמת רכב טוב ואמין שעונה לצרכים שהגדרתי לעיל?

ושוב אשמח לשמוע על עוד דגמים.

פורסם

אתה לא יכול להגיד שאחרי 100K הולך מנוע..... את זה אפשר רק להגיד על איסוזו, לפי השמועות יש בעיה עם הבלוק שנסדק.

איביזה שנת 98 היתה לי בערך בשנת 2000, אהבתי אותה מאוד, 1400, לא חזקה בהילוכים גבוהים, אבל לעיר היא מאוד נוחה, והיתה מאוד חסכונית, ללא שום בעיות בכלל במקרה הספציפי שלי, עשתה אצלי בערך 80K.

פורסם
אני מתחיל לקבל גם המלצות על פיג'ו 306 ...פשוט מישהו אמר לי שאחרי 100000 ק"מ הראש מנוע הולך..>
העצה הכי טובה שיש לי לתת לך, היא לא להתייעץ עם יועציך הנוכחיים...

יש לנו 306 שלא דיברה עם המומחה שלך, ולכן הגיעה כבר ל 200,000 ק"מ מבלי שתדע שהמנוע שלה כבר מת, פעמיים...

כל פעם מדהים מחדש כמה ישראלים חולים על לז**ן את השכל בידענות על נושאים שאין להם בהם שמץ של מושג.

פורסם

ארנון אתה צודק, אבל קריאת חומר באינטרנט העלתה לרוב את הבעיה הבאה:

מנועי 1800 של החברה נסדקו לאחר מספר שנים ללא קשר לקילומטראז', נכון שאם יעשו תוך שלוש שנים 200K לא תהיה בעיה.

גם אני חיפשתי 306 ובסוף הלכתי על הקסנטיה.

פורסם

וואלה, אף פעם לא ניסנו לדחוף עגלה של תינוק לתא המטען של הפונטו...

יחסית לסופר מיני, תא המטען שלה מכובד ביותר לטעמי. אני מאמין שעגלה תכנס שם, בתנאי שמדובר רק בעגלה, ולא גם בציוד "נספח" שהתגלגל פנימה.

אם תא מטען חשוב לך, 306 סדאן יכולה להיות אופציה מרווחת. אולי אפילו סדאן יפנית מתיישנת (ניסאן סאני הגיעה גם ידנית, וגם הסובארו אימפרזה, לא?).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מסכים בהחלט, מזדה 323 הדגמים הישנים שנתוני 93,94,95 יעשו את העבודה בצורה נאמנה.

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם

אני הייתי הולך על קורולה או אימפרזה ידניות. הם גם אמינות מאוד וגם בעלות תא מטען גדול.

ארנון מה אתה אומר על הסיפור הבא: לשכן שלי הייתה 306 מטופלת רק במורשה, שמורה בקנאות, יום בהיר אחד בערך בגיל 10 של הרכב גילו סדק בבלוק. 8K ש"ח עלות החלפה במורשה. מיד לאחר מכן הוא מכר את האוטו וקנה קורולה חדשה. זה לא הסיפור היחיד, לחבר שלי גם עם 306 גילו סדק בבלוק.

לכן אי אפשר להגיד סתם "ישראלים הכל סטינגות וכו' ...", יש דברים שמבוססים על אמת וזה שאצלך לא התפתח סדק בבלוק לא אומר שאצל מישהו אחר זה לא יקרה. לכן כדאי להתייעץ עם כמה שיותר אנשים (זו אחת הסיבות שהפורום הזה קיים). זה שאתה קם ואומר "היועצים שלך טועים ואני צודק" מבלי שאתה מכיר אותם מראה שאתה לא פחות ישראלי מהחבר'ה עם הסטיגמות ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני דווקא הייתי חושב על קסארה מודל 98 שתכנס בתקציב שלך עם עודף קל. מרווח גדול בתא המטען ורכב אמין בסך הכל. מאוד מפנק בעיר ומחוצה לו. מנוע ה 1.8 חזק וגמיש.

אם יהיה לך מזל תמצא 16V 1.8 ידנית. - אהה... כן... יש לי אחת שהייתה למכירה - אבל כבר יש לה קונה - רק שכרגע אני לא מוכר כדי לא להשאר רק עם רכב אוטומטי... (לנסר 1.6 משעממת).

אם יש לך רתיעה מסיטרואן - ה 306 פתרון לא רע בכלל.

אלון

• תוכן חדש...