Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי פונטו 95 ואני יודע שבגלגלים הקדמיים לחץ האוויר צריך להיות 29 ובאחוריים 28 (אולי ההפך)

השאלה שלי היא האם אותו לחץ האוויר צריך להיות גם בגלגל הרזרבי?

תודה, שי.

פורסם

שים את הלחץ הגבוה מבין השניים, וכשיש לך פנצ'ר תיכנס לתחנת דלק ותכוון לחץ אוויר מדוייק.

כמובן שאחרי פנצ'ר נוסעים קודם כל לפנצ'ר מאכער.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

בוקר,

מה הם מידות הצמיג ?

בעיקרון בתוך מכסה מיכל הדלק או בספר רכב רשום הלחץ המכסימלי שמותר לנפח את הצמיג בעומס מלא.

מומלץ לנפח את הגלגל הרזרבי בלחץ שרשום עבור עומס מלא ולבדוק אחת לחודש.

לבעל הפולו הלחץ שאתה מנפח את הצמיג הרזרבי נשמע לא נכון.

ציין מידות צמיג ואני אתן לך את הלחץ הנדרש.

לא מנפחים את הגלגל הרזרבי לפי הלחץ שרשום על הצמיג.

איזה כייף לי :)

פורסם

גם באימפרזה מנפחים את הגלגל הרזבי ב60 PSI.

אם הגלגל הרזרבי קטן יחסית לשאר הלחץ שלו גבוה כי יש יותר משקל על פחות שטח ולכן היצרן אומר 60 PSI (גם בספר וגם בדלת איפה שכתבו לחצים)

אם יש לך ברכב גלגל רזרבי בגודל רגיל נפח טיפה מעל המקסימום למשל דרישה לגלגל קדמי 32 אז מלא 33 34.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
בוקר,

מה הם מידות הצמיג ?

בעיקרון בתוך מכסה מיכל הדלק או בספר רכב רשום הלחץ המכסימלי שמותר לנפח את הצמיג בעומס מלא.

מומלץ לנפח את הגלגל הרזרבי בלחץ שרשום עבור עומס מלא ולבדוק אחת לחודש.

לבעל הפולו הלחץ שאתה מנפח את הצמיג הרזרבי נשמע לא נכון.

ציין מידות צמיג ואני אתן לך את הלחץ הנדרש.

לא מנפחים את הגלגל הרזרבי לפי הלחץ שרשום על הצמיג.

בפולו יש צמיג "בייגל'ה". ממלאים 60PSI בצמיג כזה עפ"י הוראות היצרן.

באוטו עם צמיג רזרבי תקני, מומלץ למלא אוויר קרוב למקסימום המותר הכתוב על הצמיג. עם ההתקנה- להוריד לחץ אוויר בהתאם לצורך.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

ברכב שלי גולף שנת 2000 מנוע 1.6L הצמיג הרזרבי הוא סטנדרטי.

הנחית היצרן שיש למלא את הלחץ המכסימלי המותר לסוג זה של רכב בצמיג הרזרבי.

זה שאנשים ממלאים לחץ גבוה בכמה P.S.I ,או מצאו להם שיטות שונות להיות בטוחים שבמקרה תקר הצמיג עדיין ישאר מנופח בלחץ הנדרש לבריאות.

בכול מקרה זו לא המלצתי !

מכיוון שאם אישתי או מישהו אחר נוסע ברכב וחלילה יצטרך להרכיב את הצמיג הרזרבי ברכב והוא לא ידע שהלחץ הוא לדוגמא 45 P.S.I לפי מה שרשום על הצמיג,אני לא מוכן לקחת אחריות כזו.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם אתה "מבקר" את הרזרבי תקופתית- בסדר. בדר"כ אנשים לא מגיעים אליו כלל ולא בודקים לחץ אוויר. הלחץ יורד עם הזמן. זה טבעי. מכאן ההמלצה ללחץ אוויר מירבי והתאמה על פי הנדרש. מד לחץ אוויר חייב להיות בכל אוטו.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

אני כמובן בודק אוויר ברזרבי כל מספר חודשים, ואין כמעט ירידה.

כמו שכבר אמרו - בצמיג "בייגלה" יש לחץ מיוחד לו, גבוה מהרגיל (בד"כ 60 PSI - לבדוק בספר רכב למספר מדוייק)

בצמיג רזרבי סטנדרטי (זהה לרגילים) אני ממליץ לנפח קצת יותר מהרצוי, למשל בדוגמה של 28-29 אפשר לנפח 34.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מרק, זה לא ע"פ דעתי, זה מה שרשום בספר הרכב. הצמיג אצלי ממש קטן, לא זוכר את המידות המדוייקות אבל אם אני לא טועה זה 115/60/12. ורשום עליו 60psi.

• תוכן חדש...