Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לקחתי סוזוקי בלנו שנת 96 לבדיקה, הבדיקה היתה פחות או יותר בסדר למעט השילדה.

הבוחן אמר שהרכב נפגע בצידו הקידמי השמאלי בתאונה וכתוצאה מכך נפגעו הקורות אורך ורוחב של הרכב.

הבוחן הגדיר את הפגיעה כקלה ודירג אותה כבעלת משמעות נמוכה(מתוך3 דרגות חומרה).

כמובן שהמוכר טען שלא ידע שהשילדה נפגה בתאונה "הקלה" שהרכב היה מעורב בה והחזיר לי את עלות הבדיקה.

לאור התוצאות הטובות האחרות של הרכב בבדיקה אני עדיין לא פוסל את רכישתו, בכמה אחוזים לדעתכם יש להוריד על הפגיעה הנ"ל?

פורסם

תלוי בהשפעת הפגיעה על התנהגות הרכב הלכה למעשה, מעבר לכך דרוש מהמוכר את דו"ח השמאי ע"מ לאמת את חומרת הפגיעה אל תסתפק בתשובות מתחמקות, תגדיל לעשות אם תפנה לפחח רכב שאתה סומך עליו ותקבל תשובה ברורה יותר, נ"ב ישנם רכבים רבים מאוד מסוג זה עם קצת סבלנות תוכל למצוא את אשר אתה חפץ מבלי להתפשר, אל תסיק מכך שעליך לשלול את הרכב המדובר הכל תלוי בכמה זמן ורצון יש לך להמשיך ולחפש.

פורסם

עזוב אחוזים, יש מספיק סוזוקי באלנו ללא פגיעות שילדה.

אם המוכר החזיר את הכסף זה אומר שהוא באמת לא ידע, קורה.

לא נורא לא קרה כלום, עכשיו פשוט תמשיך לחפש.

קורת רוחב וקורת אורך הם לא דבר שלזלזל בו, וגם שתרצה למכור את הרכב תתקל גם בבעיה, אף אחד לא סס לקחת רכב לבדיקה כאשר המוכר מצהיר שיש פגיעת שילדה, גם היא "בינונית".

under construction..

פורסם

זה כמו לשאול כמה יפריע לך חצקון אצל הבחורה.

במקום הלא נכון, חצקון יפה (מעוטר במוגלה חביבה) יהיה אסון...

במקום זניח (קצה שילדה, כף רגל שמאל...) חצקון קטן לא ישפיע ...

לסכם, קרא מה שאחרים כתבו, לך חפש רכב אחר ... סתם להסתבך במכירה ובכללי...

פורסם

השתכנעתי אני אחפש רכב אחר, דרך אגב יש באמת הרבה באלנו אבל רובם מוצעים למכירה על ידי סוחרי רכב/נוכלים וכו'(התרגיל הרגיל:הרכב על שם אבא שלי/חמותי/אמא שלי,הקילומטר'ז נמוך אמא שלי נהגה,חמי היה עיוור בעין אחד ובקושי נהג, חמי גוסס ולא יכול לעשות העברת בעלות ועוד ועוד), מאוד קשה למצוא רכב מאדם "רגיל".

• תוכן חדש...