Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למי שלא שם לב ללוח פוקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז יש גם פואטיקה בפורום...:-)

לכל בעלי המכוניות הישנות

שבטוחים שאת משקלן בריבוע- הן שוות

כדאי שתרדו מן העץ

כי העסק הזה...יתפוצץ.

זה מודל בטוח לקריסה

וסוף הרכב לגריסה

עדיף כנראה להיות קצת גמיש

ואז יש סיכוי שהרכב ימשיך- " לקרוע" את הכביש

NSU Club Israel

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קובי נסיון אחרון.....קודם כל תירגע ועכשיו ספור עד עשר ותקשיב-:-)

נצא לרגע משתי הנחות עבודה מוסכמות:

1. אתה ידידי לא דוגמא לכלום.....

2. אצל רוב הרוכשים הפוטנציאלים לסובארו הכסף לא מסתובב בבית זרוק.......

אספן רכב המחפש רכב מיוחד, נדיר או איכותי והוא אכן בעל ממון.... לא ישקיע סכום כסף בעבור הרכב הנ"ל...בדיוק מהסיבות שהזכרתי....

ומי שכן מחפש רכב כזה, הוא בדרך כלל אחד עם סנטימנטים לרכב, או אחד המחפש רכב ליום יום (סליחה מראש משה) שיהיה גם ישן (מיוחד) וגם אמין....ואלה, רובם לפחות לא משופעים בממון... ופונים לאופציות הזולות יותר, מתוך הנחה (שגויה) ששיפוץ רכב זול לא מצריך השקעה רצינית....

ויוכלו בסכום סביר יחסית להעמיד רכב נוסע....

ומי שיש ברשותו את הסכום הנ"ל, יעשה בחירה בין הסובארו הנ"ל, יפה ככל שתהיה לבין מכונית מודרנית למשל, רנו טווינגו, מגאן, ושלל דוגמאות נוספות......

זה מצמצם את קהל היעד של המוכר לכמה משוגעים בודדים (אתה ואני) אבל מצריך גם להיות בדיוק בשלב שהקונה מוכן לקנות, מבחינה כלכלית.... כי לא מספיק רק לרצות מכונית, לפנטז עליה ולחלום בלילות (מי כמוני יודע) צריך גם לעשות זאת באופן מעשי....מתוך כל חובבי הרכב שהתקשרו אלי בנושא הוולבו 121 בהרצליה רק שתים (2) הרימו טל לבעלים וגם הם רק בכדי לגשש מה קורה ולא מתוך כוונה רצינית לקנות......בקיצור השילוב של רצון לקנות, היכולת לקנות והתיזמון עם המוכר הוא בעייתי במחיר הזה.... הסיפור היה יכול להראות אחרת עם אותו רכב היה מוצע במחיר של 6000 ש"ח.

עכשיו אני שם שכפ"ץ ונכנס לכנונות ספיגה....(זכור מה אמר לך הדוקטור.....)-רן

רן...

קראתי בעיון את מה שרשמת.

אני לא חושב שזה סותר את מה שאני אומר מכוון שלכל רכב יש באמת את קהל היעד שלו וכל אחד רוצה להתחיל פרויקט משלב אחר. בגדול אני חושב ששנינו צודקים (כלומר בעלי דעות שונות אבל לא סותרות.)

הדעה שלך נכונה ורלוונטית לדוגמא כמו לאקזמפלר הפח נוע שמדובר עליו ב תרד הזה, אם היה לדוגמא הכוונה לרכב יותר נדיר כמו סתם לדוגמא בימר 2002 TII אני חושב שהיה יותר משתלם לקנות רכב שהוא יותר יקר ב 20% אבל לא להסתבך בלמצוא חלקים יחודיים שנעלמו עם השנים מהרכב ובכלל מהעולם, כי אחרי זה זה פשוט עונש לכיס ולך להשיג אותם.

ועוד משהו?

כוננות ספיגה?! מה אני כזה מאיים...

חי חי חי

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אתה לא צודק,

חלקים תמיד עולים הרבה יותר מהאוטו השלם, ולפעמים יש דברים שהם פשוט בילתי ניתנים להשגה.

וכשאתה מקבץ מחיר של כמה חלקים שקנית בחו"ל, אתה מגלה שהוצאת 5000 ש"ח, עוד לפני שהספקת לומר "פחנוע"...

רן...

קראתי בעיון את מה שרשמת.

אני לא חושב שזה סותר את מה שאני אומר מכוון שלכל רכב יש באמת את קהל היעד שלו וכל אחד רוצה להתחיל פרויקט משלב אחר. בגדול אני חושב ששנינו צודקים (כלומר בעלי דעות שונות אבל לא סותרות.)

הדעה שלך נכונה ורלוונטית לדוגמא כמו לאקזמפלר הפח נוע שמדובר עליו ב תרד הזה, אם היה לדוגמא הכוונה לרכב יותר נדיר כמו סתם לדוגמא בימר 2002 TII אני חושב שהיה יותר משתלם לקנות רכב שהוא יותר יקר ב 20% אבל לא להסתבך בלמצוא חלקים יחודיים שנעלמו עם השנים מהרכב ובכלל מהעולם, כי אחרי זה זה פשוט עונש לכיס ולך להשיג אותם.

ועוד משהו?

כוננות ספיגה?! מה אני כזה מאיים...

חי חי חי

NSU Club Israel

פורסם

מה ניסגר איתך זה בדיוק מה שאמרתי שלפעמים שווה לשלם יותר על רכב במצב יותר מושלם ולא להסתבך בלהזמין חלקים!!!

קראת את מה שרשמתי...

זה פחנוע... אבל יותר מהר אפשר להגיד אמבטיה...

פורסם

אמנם טחנו כאן כבר הרבה פעמים את נושא ה"תמחיר" של רכב קלאסי, אבל אני אזכיר נקודה שלדעתי היא משמעותית, וזה נושא "כח הקניה הזמין בשוק". יכול להיות שהעלות הכוללת של רכישת הסובארו, יישור קו, פחחות, צבע, מכניקה, חשמל ושאר ירקות מגיעה בקלות ל- 15-20 אלף ש"ח. השאלה היא אם יש כרגע מישהו שמחפש דווקא כזו מכונית, ויש לו את הסכום הזה זמין לרכישה. כאן מתחילה הבעיה - מתעניינים יש הרבה, אבל קונים עם כסף, יש הרבה פחות. יש כרגע לא מעט מכוניות למכירה, במחיר זהה או נמוך מהמחיר שהיה עולה לשפץ אותן או לייבא אותן, תוך חסכון של כל הבלבול מוח שקשור בייבוא - ועדיין הן לא נחטפות, כי אין כרגע מישהו שיכול "לשים על השולחן" 40-50 אלף ש"ח בשבילן. לכן, נשארים בתוקף הכללים הידועים:

• אם בעל הרכב לחוץ בכסף, הוא ימכור במחיר יותר נמוך מעלות הרכישה והשיפוץ.
  • אם הוא לא לחוץ - הוא לא ימכור.
  • אם יש ברנש עם מזומנים פנויים והוא חם על דגם מסוים, הוא ירכוש צ'יק-צ'ק, במחיר שיגרום לחלק מאיתנו להרים גבה (ויש הרבה תקדימים). הבעיה של המוכרים היא שאי-אפשר לדעת אם יהיה ברנש כזה בשטח בדיוק כשהם ירצו למכור...
  • וכמובן, כלל הזהב: "מחיר של רכב קלאסי נקבע לפי מה שהמשוגע דורש ומה שהפסיכי מוכן לשלם, בהנחה ששני הסכומים משתווים".

יום טוב,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

זהו החלטתי....

אתה תגמור להתעסק עם השטות ה TTSאית שלך...

וחכה חכה אני ירכיב 454 באמבטיה של חגית ותראה איך היא תעבור אותך ב willy !!!

יא חבר של...

פורסם

למר קובי-איזו, והגברת הנכבדה מאוד, יוליה...

אכן פחנוע יכול להיות אמבטיה (קובי), ודווקא את השבי אפשר להגדיר כאמבטיה, אתה מתישב בספסל וטובע, ובזמן סיבוב האוטו מתנהג כמו אוניה, בקיצור... ראו סימלון...תמונה...

עדיף הגיגיות שלנו מהאמבטיות שלכם....

חוץ מזה, הפרינץ 3 שלי בקושי מוגדרת ככיור... :-P

NSUIcon1.JPG

NSU Club Israel

פורסם

נדב היקר.....

זה קובי אייסו....

תאמין לי שהקאמרו הספצפית הזאת עושה בושות להרבה צרפתיות וגרמניות בסיבובים.

כן התנהגות כביש זאת לא מילה גסה.

בכל מיקרה... אני מבטיח לך שאם אני עובר עם הקאמרו ליד הכיור... הכיור יסדק ויתפרק...

פורסם
מה? עוד נשאר מה לשפץ בסובארו??!!

התכוונתי לפיאט....

הפיאט יש עליה עוד הרבה עבודה.

צריך לסיים ליבנות את הצמת חשמל ולהרכיב אותה ולחבר את הלוח שעונים. לפרק את מערכת החימום הפנימי להחליף צנרת וליבדוק רקבונות וכו'. להרכיב פנסים ראשיים. להביא פנסי צד מ e-bay. לשפץ את הלגל הגה שקיבלתי מארנון (תודה ארנון). לשפץ או להביא מנגנונים חדשים לחלונות. לרפד את המושבים. לבנות דיפונים חדשים לדלתות. להרכיב את המשאבת מים ולמצוא פולי מתאים. לימצא את המאוורר האורגינאלי לרדיאטור. להחליף צמיגים. לחדש ג'נטים מגנזיום. ועוד ועוד ועוד.......

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אוקיי,

בעניין הכינוי שלך, הייתי בטוח שהצמדת לשמך תקן (סטנדרט) של איזו...

שפוך אור על שמך.... :shock:

היתנהגות כביש היא לא מילה גסה... על זה בדיוק אני מדבר...

אם הגרוטאה הכוחנית תעבור ליד הכיור שלי מהר מידי, יכול להיות שארגיש טילטול... ככה זה כשעושים רוח...:wink:

בכל מקרה, לך אין איזה פוני ?

נדב היקר.....

זה קובי אייסו....

תאמין לי שהקאמרו הספצפית הזאת עושה בושות להרבה צרפתיות וגרמניות בסיבובים.

כן התנהגות כביש זאת לא מילה גסה.

בכל מיקרה... אני מבטיח לך שאם אני עובר עם הקאמרו ליד הכיור... הכיור יסדק ויתפרק...

NSU Club Israel

פורסם
אוקיי,

בעניין הכינוי שלך, הייתי בטוח שהצמדת לשמך תקן (סטנדרט) של איזו...

שפוך אור על שמך.... :shock:

היתנהגות כביש היא לא מילה גסה... על זה בדיוק אני מדבר...

אם הגרוטאה הכוחנית תעבור ליד הכיור שלי מהר מידי, יכול להיות שארגיש טילטול... ככה זה כשעושים רוח...:wink:

בכל מקרה, לך אין איזה פוני ?

גם פוני וגם פוני לא חברותי...

שניהם ביחד יושבים נחמד באורווה.

פורסם

יש לך שני פונים....

ביחד יש עליהם יותר פח מאשר בכל ארבעת הפרינצים שלי....

גם פוני וגם פוני לא חברותי...

שניהם ביחד יושבים נחמד באורווה.

NSU Club Israel

• תוכן חדש...