Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למי שלא שם לב ללוח פוקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם אחרונה שמישהו מימש כזה רעיון, וחלק אותו עם הפורום (אור חיפושית\ט, הזכור לרע), היתה בפורום בחילה המונית...

אפשר לעשות ממנו אחלה באגי.....

NSU Club Israel

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קובי, כבר עכשיו, חצי מהבאים למועדוני סובארו, ומועדונים מקבילים, הם בעלי רכבים חדשים יחסית...

חוץ מזה, הפרינצים הכי חדשים הם כבר בני יותר מ 32, וזה לא בדיוק 20...

בשנות השבעים, פורד אסקורט וסובארו "פשע" היו מקבילות למאזדה לאנטיס, ומיני-מיינור היתה מקבילה לטויוטה יאריס. הזמן משנה את נקודת המבט, והיום אלו מכוניות שאספנים משפצים. כשאני הייתי ילד, הערצתי מכוניות משנות הארבעים והחמישים, ולא העלתי על דעתי שיבוא יום וישפצו אסקורטים, קורטינות, פרינצים, חיפושיות וכו'.

אם היום יש בארץ מועדוני סובארו, פורד ו-NSU משנות השבעים, אני לא אתפלא בכלל אם בעוד 20 שנה יפתח מועדון בעלי מאזדה לאנטיס. זו דרכו של עולם.

בברכה,

קובי

NSU Club Israel

פורסם

לא מדויק,

יש מספיק כאלה שבאותה הזדמנות מנסים להראות כמה שהם רבי יכולת....

שאלה... האם זה נכון שלבעלי מכוניות ענקיות יש .... בדיוק ההפך..? :-D

אל תשכחו גם שמי שקונה ומשפץ רכב אספנות זה או אחר ,לא עושה זאת על מנת להראות את רמת העושר שלו,להשוויץ,או משהו כזה.

להיפך,הוא עושה זאת כי זה עושה לו טוב,והוא נהנה מזה.

NSU Club Israel

פורסם

אני קניתי פרינץ 3 בת 45, יד שניה !!!! :-)

השאלה כנראה לא נוסחה נכון.

הכוונה היתה האים מענין מישהו איזו יד הרכב אספנות שהוא קנה/קונה?

משה

NSU Club Israel

פורסם
אני קניתי פרינץ 3 בת 45, יד שניה !!!! :-)

ואם היא היתה יד 10 לדוגמה? היתה קונה?

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
פעם אחרונה שמישהו מימש כזה רעיון, וחלק אותו עם הפורום (אור חיפושית\ט, הזכור לרע), היתה בפורום בחילה המונית...

חבל שאתה לא מבין את העקיצות שמצחיקות רק את עצמי...

אחדים כבר התרגלו...

אבל אתה פשוט עם הראש מתחת למיים רוב היום.

טוב יש לך מלא אמבטיות...

:lol:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
חבל שאתה לא מבין את העקיצות שמצחיקות רק את עצמי...

אחדים כבר התרגלו...

אבל אתה פשוט עם הראש מתחת למיים רוב היום.

טוב יש לך מלא אמבטיות...

:lol:

היי, אתה לא היחיד ש"מבין" אותן... ואני לא היחידי...

אגב חיפושיות, פעם, כשהיינו ילדים, רצינו ליבנות באגי, כמו כולם...

חבר שלי מצא מישהו שרצה לימכור לנו חיפושיט באיזה 500 ש"ח... כשהגענו אליה ראיתי חיפושיט די מוזרה, היה לה חלון קטן מאחורה (אולי חצוי, לא זוכר)... והבעלים אמר שהיא 6V אז ירדנו מהנושא. בכל אופן, הוא נתן אותה לילדים של חמותו שיפרקו לה את הצורה...

כל פעם שאני ניזכר בזה אני מיתמלא חלחלה... איך יכולתי :shock:

.....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
קובי, כבר עכשיו, חצי מהבאים למועדוני סובארו, ומועדונים מקבילים, הם בעלי רכבים חדשים יחסית...

חוץ מזה, הפרינצים הכי חדשים הם כבר בני יותר מ 32, וזה לא בדיוק 20...

אני יודע שקצת יהיה קשה לך להבין את זה, אז אני אדבר (ארשום), בשיא האיטיות כדי שתבין את זה טוב: עולם הרכב לא נבנה סביב פרינץ, כמו שהוא לא נבנה סביב סובארו או כמו פורד וכן הלאה וכן הלאה.

יש פרינץ ויש סובארו. ושניהם שונים לגמרי, לא דומים אחד לשני בכלל חוץ מהעובדה שיש להן 4 גלגלים, בגלל זה יש להן גם מועדונים שונים.

זה שהרכב שלך בן 30+ וראוי להקרא אספנות, זה בגלל החלטה שרירותית של איזה פקיד במשרד הרישוי. אני לעומת זאת חושב שסובארו GLF 82-84 יותר מעניינת מN.S.U, אפילו שהיא "רק" בת 23 שנה. (כמעט וקניתי אחת שכזו מודל 84 סדאנית לבנה עם הגה כוח וארבעה חלונות חשמל, פנסים אמריקאים, לוח שעונים שכאילו נלקח מחללית ועוד גאדג'טים, אבל החשש שאני אקום בבוקר והיא כבר לא תהיה שם, גברה עלי) עם זאת, אני לא מזכיר אותה בכל שורה שאני רושם, ודואג לציין זאת בנימה מזלזלת.

(אין הדברים שנרשמו באים להביע איזשהו זלזול בכל רכב אחר ובNSU בפרט)

640subaru.jpg

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
סתם הירוהורי כפירה ראו מה ניתן להשיג הקרב מרובעי הגלגלים:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=&SubModelID=&FromYear=&UntilYear=&Auto=&EngineTypeID=&fromPrice=&untilPrice=20000

דו גלגלים:

http://www.yad2.co.il/Cars/Motorcycle.php?AreaID=&ModelID=&SubModelID=&MotorcycleTypeID=&FromYear=&UntilYear=&fromPrice=&untilPrice=20000

אספנות:

http://www.yad2.co.il/Cars/Special.php?AreaID=&CarSpecialID=4&CarSpecialSubCatID=&FromYear=&UntilYear=&fromPrice=&untilPrice=20000

וכל זה ב-20000 הצעות רעיונות הגיגים יתקבלו בשימחה-רן

אנד אי רסט מי קייס

רן... לא מתאים לך... איסוף ראיות חובבני למדי...

יד2 מתייחס לרכבים ללא ציון מחיר בתור מכוניות במחיר אפס שקלים חדשים

(או ש- Audi A3 חדשה עולה פחות מעשרים אלף...?)

בברכה,

גלעד

פורסם

גלעד

הטעות אינה אצלי, אלה בעיה בלוח, שמעלה רכב שלא ניקבע לו מחיר כברירת אופציה, אבל דיפדוף מעמיק בדפים תחת נושא המחיר מעלה כמה וכמה רכבים מעניינים.....אלה ששפר עליהם מזלם ומתיחסים ל-20K ככסף קטן הרי בכלל לא במשחק.... ולאחרים הרי מדובר בסכום משמעותי, שהרי אם נקח נתון דימיוני ונגיד שאני אהיה מסוגל להקציב כ-1000 ש"ח מהתקציב החודשי שלי לתחביב, שהרי רק אחרי כעשרים חודשים אוכל לרכוש את הרכב האמור ולחכות איתו חודש לביטוח........רן

*שים לב דף מס' 2 מציבושי סיגמא מודל 1992 מנוע -3000 19000 שקל אם אני הייתי צריך לבחור הייתי בבעיה.......(אם אישתי לא עם הרכב.....) הג'יפ רק 6500 ש"ח

o1_3_1_3_20051117201105.jpg

e_1_1_2_3_20051123201149.jpg

e_1_1_1_3_20051123201148.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

עידן,

אני לא כתבתי שום דבר בנימה מזלזלת, אבל נראה לי שאתה צריך לבדוק את עצמך...

אני לא חושב שהמכונית שלי היא מרכז העולם, ולא כך דיברתי, באופן טבעי, זה תחום הענין המרכזי שלי, אבל לא רק...

כנראה שאתה צריך לעבוד על התסכולים שלך, תהיה בריא ותרגיש טוב...

אתה יכול לקרוא את זה לאט או מהר, לבחירתך...

אני יודע שקצת יהיה קשה לך להבין את זה, אז אני אדבר (ארשום), בשיא האיטיות כדי שתבין את זה טוב: עולם הרכב לא נבנה סביב פרינץ, כמו שהוא לא נבנה סביב סובארו או כמו פורד וכן הלאה וכן הלאה.

יש פרינץ ויש סובארו. ושניהם שונים לגמרי, לא דומים אחד לשני בכלל חוץ מהעובדה שיש להן 4 גלגלים, בגלל זה יש להן גם מועדונים שונים.

זה שהרכב שלך בן 30+ וראוי להקרא אספנות, זה בגלל החלטה שרירותית של איזה פקיד במשרד הרישוי. אני לעומת זאת חושב שסובארו GLF 82-84 יותר מעניינת מN.S.U, אפילו שהיא "רק" בת 23 שנה. (כמעט וקניתי אחת שכזו מודל 84 סדאנית לבנה עם הגה כוח וארבעה חלונות חשמל, פנסים אמריקאים, לוח שעונים שכאילו נלקח מחללית ועוד גאדג'טים, אבל החשש שאני אקום בבוקר והיא כבר לא תהיה שם, גברה עלי) עם זאת, אני לא מזכיר אותה בכל שורה שאני רושם, ודואג לציין זאת בנימה מזלזלת.

(אין הדברים שנרשמו באים להביע איזשהו זלזול בכל רכב אחר ובNSU בפרט)

NSU Club Israel

פורסם

עידן, לא קשור לדיון כאן, אבל אהבתי את ההגדרה שלך למזדה לנטיס: "את הפעם הראשונה לא שוכחים":wink: :-) (רק הצבע של האוטו שלך לא מתאים, הא, והמקום ושעת היום):-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גילי, ששששששששששששששששששששש...הבהלת אותי!!!

ואגב, כמה שלא מאמינים לי - מחיר הרכב זה המחיר שהקונה מוכן לשלם, בלי קשר למה שהמוכר מבקש.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...