Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

בתכנון שלי ללכת על PIONEER לרכב מדגם 4700MPB הדגם השחור [שיתאים לפאנל הרכב]:

http://www.atlantix.lv/shop/catalog/images/deh4700mpb.jpg

1.האם הדגם הזה סביר בכלל? הבנתי שדווקא סבבה [בארץ עולה 800-900 שקל]

2.הסתובבתי ב-EBAY וראיתי חבר'ה בריטים מוכרים אותו...

האם שווה "להסתכן" בקניית מכשיר כזה מחו"ל? [גם ככה בטח האחריות בארץ שווה לתחת]

והכי חשוב...האם יהיו מצבים של אי-התאמה לארץ? כנראה במיוחד בקטע של הרדיו ותדרים!??

הנה לינק לדוגמא של מישהו שמוכר את הדגם הכסוף...שימו לב למפרט הטכני שלו ולתדרי הרדיו כי לי אין מושג:

http://cgi.ebay.com/Pioneer-DEH-4700MP-MP3-CD-Tuner_W0QQitemZ5828979039QQcategoryZ39762QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Frequency range: 87,5 - 108 MHz

Usable sensitivity (75 ohms): 8 (0,7) dBf/µV

S/N ratio: 75 dB

Frequency response: 30 - 15.000 Hz

Stereo separation: 45 dB

פשוט שנראה לי שאפשר להשיג את הרדיו דיסקים הללו בחצי מחיר מבארץ[!] איזה 500 שקל...

מה אתם אומרים?

פורסם

4700,עולה בארץ כ850-900 ש"ח עם אחריות לשנה.

משלוח מארה"ב לישראל למכשיר כזה נע בין 60-80 דולר = 280-370 ש"ח.

נגיד ועלות המכשיר תהיה ממש בדיחה = 60 דולר= 280 ש"ח.

הגענו ביחד ל560-650 ש"ח.

זה לפני מכס של 33.6% = 188-218 ש"ח.

בסה"כ להביא את המכשיר ללא אחריות ובטחון שהוא בכלל תקין=748-868 ש"ח.

כלומר מחיר השוק בארץ ללא אחריות ובטחון שזה בכלל עובד ותקין.

וזה לפני ששלחת אותו לכיול תדרים לתדרי רדיו אירופאים והכיול יעלה לך כ150-240 ש"ח, תלוי איפה כמה ולמה.

ובקיצור, לא מומלץ, אם כבר להביא משהו בייבוא אישי, זה מכשיר בכרגע הוא מאוד נחשק ויקר כמו קלריון 846, או אלפיין 9853/9855 או משהו בסגנון.

על הHU הפשוטים של פיוניר ,JVC,קנווד, פאנאסוניק, אין כמעט רווח בארץ והם נמכרים במעט במחיר עלות.

under construction..

פורסם

לגבי המכס...מדברים עם המוכר מאיביי ומבקשים ממנו: "אדון יקר!במטותא מכבודך, הנני בחור ישראלי שבארצו הקטנה-היחס בין ההכנסה להוצאה-לא הגיוני-ואין לו שום קשר למציאות, לכן אנא כתוב על האריזה GIFT..ובנוסף כתוב נא שעלות המוצר 50-100$.....'תנק יו'!"

אגב....מאיפה כל השערות המחיר שלך אחי?

אגב...באמת שבמחיר של PIONEER 4700 בארץ אפשר להביא את כל דגמי היוקרה של כל החברות בפחות או יותר...פשוט בזיון...

בוא נגיד ככה...נגיד שבסוף אקנה בארץ...האם ה-4700 הוא דגם טוב? שמצדיק ת'מחיר? או שעדיף משהו אחר? [עוד לא יצא לי לשמוע אותו, למרות שבסאונד-הרמקולים יותר משפיעים אני מניח, אבל יש בו פחות או יותר את כל מה שצריך...חוץ מבעיית מחסור כפתורי ה MUTE בפיונירים]

ואם כן..איפה אפשר להשיג בארץ את הדגם השחור שהבאתי בלינק? 4700MPB?

ראיתי רק בדיוטי פרי-ומסתבר בסוף שאין להם בכלל....-[כרגיל]...

פורסם
לגבי המכס...מדברים עם המוכר מאיביי ומבקשים ממנו: "אדון יקר!במטותא מכבודך, הנני בחור ישראלי שבארצו הקטנה-היחס בין ההכנסה להוצאה-לא הגיוני-ואין לו שום קשר למציאות, לכן אנא כתוב על האריזה GIFT..ובנוסף כתוב נא שעלות המוצר 50-100$.....'תנק יו'!"

..

"ואני גם יוצא מנקודת הנחה, שהמוכס היקר יאמין לשטויות האלו..."

בקיצור, תקנה בארץ את הדגם הזה או משהו שמשתווה לו.

אולי הטרחה "שווה" כשמדובר ברדיו דיסק יקר מאוד, אבל לא באלו "של הבזול".

פורסם

אגב....מאיפה כל השערות המחיר שלך אחי?

אגב...באמת שבמחיר של PIONEER 4700 בארץ אפשר להביא את כל דגמי היוקרה של כל החברות בפחות או יותר...פשוט בזיון...

בוא נגיד ככה...נגיד שבסוף אקנה בארץ...האם ה-4700 הוא דגם טוב? שמצדיק ת'מחיר? או שעדיף משהו אחר? [עוד לא יצא לי לשמוע אותו, למרות שבסאונד-הרמקולים יותר משפיעים אני מניח, אבל יש בו פחות או יותר את כל מה שצריך...חוץ מבעיית מחסור כפתורי ה MUTE בפיונירים]

ואם כן..איפה אפשר להשיג בארץ את הדגם השחור שהבאתי בלינק? 4700MPB?

ראיתי רק בדיוטי פרי-ומסתבר בסוף שאין להם בכלל....-[כרגיל]...

מה שמודגש באדום וכחול מחייב התייחסות.

1.אני מבין שאין לך נסיון ביבוא .

2.התמחור שנתתי זה סתם בשביל הבדיחה,בפועל המחיר שלו מתקרב לאיזור ה100 דולר. ואם תוסיף על זה את המשלוח ללא מכס תגיע למחיר עלות בארץ.

3.זה שתכתוב על זה מתנה לא ממש מעניין את המכס כל עוד זה מגיע ארוז באריזה מקורית עם הINVOICE של התשלום שהוא מחוייב להכניס לאריזה.

4.אתה לא מביא שום מכשיר מסדרה יוקרתית במחיר של 4700 בארץ,אתה מביא מקסימום 4700 באותו מחיר.

5.ככל שהמכשיר יותר יקר בארץ\נדיר יותר ככה יותר משתלם להביא אותו.

6. קח בחשבון שאם זה נשלח עם FEDEX, או UPS, יש סבירות שאתה משלם עמלה לחברות על שחרור המשלוח מהמכס וכמובן על העברתו בארץ אלייך, ויש עוד דבר, אם לא היית בבית והשליח חוזר אלייך מאוחר יותר אתה משלם גם עבור ימי אחסנה.

אם זה מגיע בדואר חבילות רגיל (USPS), זה בטל, וחובת שחרור מהמכס היא עלייך .

under construction..

פורסם

אני מבין את ההגיון שבדברים שלכם...

[אמנם אני לא "יבואן" אבל התנסיתי כבר בהזמנות מחו"ל כמה פעמים כגון כרטיס מסך למחשב-יקר שעולה בארץ 3000 ש"ח ולי עלה 1800 כולל משלוח...הבחור כתב GIFT וערך המוצר -50$ ולא שילמתי אגורה יותר ואפילו המוצר הגיע אליי הביתה..

כנ"ל לגבי עוד מיני מוצרים שלגביהם התנהל אותו הנוהל...ולא שמענו מילה מהמכס...

אני לא מדבר סתם...

יש גם קטע של DOA..שזה[DEAD ON ARRIVAL] והכוונה למוצר פגום שנשלח לתיקון או משהו כזה שעל זה לא לוקחים מכס....

אתה מדבר על קבלה? אין בעיה... אז אבקש מהשולח שישלח לי ת'קבלה בנפרד..או לאימייל כך שלא יהיה מוצמד למוצר ושאת האריזה ישלח בנפרד או משהו...]

בכל מקרה....אחרי כל בילבולי השכל....הלכתי היום לעוזי רדיו לבדוק כמה מכשירים...

ראיתי ת' 4750 ו 5750...חמודים...אבל כשהכנסתי ת'דיסק שהבאתי [ואני מודה שיש עליו מספר שריטות שטחיות ולא רציניות] ...הדיסק קפץ בטירוף! הסאונד היה בסדר...אבל אולי זה בגלל שהיו מחוברים רמקולים של PIONEER [והבנתי שזה קקה]..

בכל מקרה..

האם אחרי כל הקפיצות וכו'...כדאי ללכת על 4700? האם לכל רדיו דיסק זה יקרה בעת שריטה קלה על הדיסק?

איש המכירות ה"ממולח" אמר שזה קופץ בגלל שצרבתי את הדיסק כ-DATA DISK ולא כ AUDIO CD... ואמר שניתן לצרוב WMA CD ו MP3 CD...

האם זוהי הדרך הנכונה לצריבה לרדיו דיסקים?

תודה!

פורסם

תראה אני יגיד לך כזה דבר לי היה את ה 4700 באוטו בזמנו ולי ממש אין כוח לעשות סדר בדיסקים אז הייתי זורק אותם בתא כפפות והם היו נשרטים ומקבלים מכות והייתי מכניס אותם בחזרה לרדיו דיסק ולא היה שום בעיות, אף פעם לא קרה לי שבאמת קפצו לי הדיסקים.

ואני אומר את זה מתוך ניסיון עם המכשיר.

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

איש המכירות ה"ממולח" אמר שזה קופץ בגלל שצרבתי את הדיסק כ-DATA DISK ולא כ AUDIO CD... ואמר שניתן לצרוב WMA CD ו MP3 CD...

האם זוהי הדרך הנכונה לצריבה לרדיו דיסקים?

שטות כזאת מזמן לא שמעתי MP3 זה DATA DISK!!!

פורסם

תודה על התגובות...

פחחח... GRIBER6 הרגת אותי...תראה.. מה אתה מצפה מאיזה ערס קטן מעוזי רדיו?

אמנם הוא צודק...אכן ישנן עוד אופציות צריבה כמו שהוא ציין ב-NERO אבל להאשים את זה בקפיצות?

אולי הוא נכנס ללחץ כשראה שהדיסק קופץ בכל המערכות שבתצוגה... כולל כל דגמי העלית :lol:

לא עשה עליי רושם טוב בוא נגיד ככה...

אבל משום מה ל-90% מעם ישראל יש פיוניר ברכב....אני לא יודע מה זה אומר בהכרח אבל זה חייב לציין משהו.

יצא לי לראות כל מיני מערכות של KENWOOD ..פנסוניק וכו' אך משום מה הן נראו לי מבריקות ושבריריות מידי.... ה CLARION לדוגמא נשמעו אחלה ..באמת אבל הדגמים שבתקציב שלי נראים נורא!

אני עדיין לא הבנתי ...אם איכות סאונד זה 100%.... והוא מורכב מרמקולים ומרדיו דיסק..

כמה אחוזי השפעה מהווים הרמקולים? וכמה הרדיו דיסק?

ההגיון שלי אומר ש-85% זה הרמקולים...לפחות... אני טועה?

פורסם

תכנס ל NERO ותעמוד עם העכבר על ה MP3 בלי ללחוץ על כלום ותראה שכתוב שם: "CREATE DATA DISK WITH YOUR MP3 FILES", גם ערס מרדיו עוזי יכול להבין את זה.

ה CLARION לדוגמא נשמעו אחלה ..באמת אבל הדגמים שבתקציב שלי נראים נורא!

אני במקומך הייתי הולך דווקא על מה שנשמע טוב יותר, דולפינים וכו' זה נחמד אבל בתכלס מוסיקה שומעים לא רואים.(אלא עם כן לקחת משהו :wink:).
פורסם
מוסיקה שומעים לא רואים.(אלא עם כן לקחת משהו :wink:).
משפט לחיים אחי! :]

קיצור...אני לא צריך דולפינים ולא שפני סלעים! זה בולשיט... אני פשוט מדבר על העיצוב בעצמו של הרדיו דיסק..

http://autos-sound.com/shop/files/products/DB356MP-AS_01.jpg

ויש יותר מכוערים...עם כל מיני צבעים מוזרים ומנורות בוהקות..

לא משנה...

מישהו יכול לענות לי על הקטע של מה יותר משפיע? רמקולים או רדיו דיסק?

כמו שאתה אומר אחי:

"אני במקומך הייתי הולך דווקא על מה שנשמע טוב יותר"

בטח! זה מה שאני רוצה כמובן! אבל אף פעם אי אפשר לדעת מה באמת נשמע טוב!

אין כ"כ הרבה מערכות לתצוגה ולשמיעה....וכשיש-כל אחת מחוברת לרמקולים שונים כך שנוצרים אלפי קומבינציות של רדיו דיסקים + 9*6 וקומפוננטים כך שאי אפשר לדעת באמת מה פה משפיע על הסאונד לטובה!

• תוכן חדש...