Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ערעור על זימון למשפט


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני כשבועים עברתי אם האופנוע של העבודה על קו לבן בזמן שאני עושה פרסה ולאחר מכן החנתי את האופנוע על המדרכה שוטר קלט אותי ונתן לי זימון לבית משפט+6 נקודות דבר שממש לא בא לי טוב במיוחד שאני עדין נהג חדש(נוהג כבר שנה בערך) עכשיו לאחר המקרה שמתי לב שהשוטר לא רשם נכון את מס' הקטנוע, הוא רשם בסוף 52 במקום 57 ושמעתי מכמה אנשים שעל טעות כזו אני יכול לערער ויבטלו לי את המשפט או משהו אז רציתי לברר פרטים על הנושא הזה? אולי למישהו מכם היה גם מקרה דומה? ומה האפשרויות שלי באמת?

פורסם

מה זה קשור? ואם קיבלת דו"ח לא מוצדק, מישהו יבוא לקראתך? זובי.

 

שלום.

לפני כשבועים, עברתי אם האופנוע של העבודה על קו לבן בזמן שאני עושה פרסה, ולאחר מכן החנתי את האופנוע על המדרכה. שוטר קלט אותי, ונתן לי זימון לבית משפט ו- 6 נקודות, דבר שממש לא בא לי טוב, כיוון שאני עדין נהג חדש (נוהג כבר שנה בערך).

לאחר המקרה שמתי לב שהשוטר לא רשם נכון את מס' הקטנוע. הוא רשם בסוף 52 במקום 57, ושמעתי מכמה אנשים שעל טעות כזו אני יכול לערער ויבטלו לי את המשפט, או משהו.

רציתי לברר פרטים על הנושא הזה- אולי למישהו מכם היה גם מקרה דומה? ומה האפשרויות שלי באמת?

אני מניח שזה מה שהתכוונת, לא?

לעניינך- אין טעות שמבטלת דו"ח באופן אוטומטי. המהות מאחורי זה היא האם הדו"ח יעמוד במבחן בבית המשפט.

לעניות דעתי, מעטים הסיכויים לביטול דו"ח זה.

בכל מקרה, כיוון שיש לך זימון למשפט [אתה בטוח לגבי הנקודות? משהו פה לא מסתדר לי], פנה לעו"ד ליצוג משפטי.

[משום מה, כתבתי את המשפט הזה בערך 10 פעמים ביומיים האחרונים, מה קורה פה...?]

dirty old man

need love too

פורסם

צא ולמד את השטח. אל תצפה שהכל יבוא בקלות.

מה שהתאים למישהו אחד לאו דווקא יתאים לך. יש עו"ד לא טוב? הוא נשאר רעב? כולם עובדים, כולם מרוויחים. לכל אחד ולכל מקרה יתאים עו"ד אחר.

 

שב שוחח עם כמה עו"ד, תראה מה יש להם להציע לך.

ברר מראש אם שיחת יעוץ עולה כסף, שמא תידפק לחינם.

dirty old man

need love too

×
×
  • תוכן חדש...