Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קיבלתי המלצה על מוסך אמפאר בנתניה לביצוע החלפת חגורת טיימינג בקסנטיה.

אשמח לקבל עוד דעות אם מישהו מכיר - לפני שהרכב יכנס לשם

בתודה מראש:smile:

פורסם

מנסיון של החלפת טיימינג וטיפולים שוטפים בסקסו, אני ממליץ בחום על מוסך שרתון בראשון לציון.

שירות אדיב, מקצועי ויסודי.

אמנם מעט רחוק, אך השיקול הוא שלך.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

כבעלים של סיטרואן מזה זמן רב אני יכול להמליץ לך בחום על מוסך אמין כן אמין זו אינה טעות, יסודי, רציני ובעיקר מקצועי והכי חשוב הגון מאוד ! ! ! המוסך הינו מוסך בר - אל, ברח' ז'בוטינסקי בפ"ת אני בטוח שתקבל שם את השרות הטוב ביותר ובמחיר ההגון ביותר שרק ניתן לקבל בקש קודם לכן הצעת מחיר בטלפון, לא רק ממנו אלא מכל אחד אחר.

פורסם

אני דווקא הייתי ממליץ על ליטל 2000 בת"א...

פתאום כל כך הרבה מרוצים מהמוסכים של לובינסקי :roll:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
כבעלים של סיטרואן מזה זמן רב אני יכול להמליץ לך בחום על מוסך אמין כן אמין זו אינה טעות, יסודי, רציני ובעיקר מקצועי והכי חשוב הגון מאוד ! ! ! המוסך הינו מוסך בר - אל, ברח' ז'בוטינסקי בפ"ת אני בטוח שתקבל שם את השרות הטוב ביותר ובמחיר ההגון ביותר שרק ניתן לקבל בקש קודם לכן הצעת מחיר בטלפון, לא רק ממנו אלא מכל אחד אחר.

בתור עובד לובינסקי, אני מצטרף להמלצה בחום. אבל:

יש רק דבר אחד שמומלץ להקפיד: כל מוסך משיג בעצמו את השמנים שלו- יש אחד ששם דלקול, אחד ששם לובקס ואחד ששם קסטרול. במוסך בר-אל ראיתי ששמים נוזל קירור שאינו מקורי. אני לא יודע אם מה שהם שמים לא טוב- אבל למה לא להיות ON THE SAFE SIDE?

לפני שאתה מכניס את האוטו, גש לשרודר (מוסך מרכזי) או לז'אן חלפים (רחוב המסגר) וקנה לך נוזל קירור מקורי.(כל זה בהנחה שאתה זקוק לו בכלל).

מעבר לאמור לעיל- מצטרף בחום להמלצה על בר-אל (רחוב ז'בוטינסקי. פ"ת)- מוסך מעולה.

ד"א- אם תהיה נחמד הם יתנו לך לראות את אוסף הדי אסים שיש להם במחסן.....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תומר האלן !

האם אין בקרה של מח' השרות של לובינסקי בכל מוסך מורשה, קרי מפקח שרות שאחראי למנוע מצבים מהסוג שהינך מתאר ז"א שימוש בנוזל קרור שאינו תואם את הוראות היצרן, כמדומני מדובר על נוזל בשם TECNIC בצבע כחלחל (המקורי) אשמח לדעת במה משתמשים במוסך בר - אל ? (באם ידוע לך)

פורסם

מניסיון מר (לפני כשנתיים גם פרסמתי בפורום הזה) לא מוסך בראל בפתח תקוה ובוודאי לא ברעננה.

מוסכים מומלצים בשרון ?

דקל - בהרצליה

פוספלד- בכפר סבא

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

מניסיון מר (לפני כשנתיים גם פרסמתי בפורום הזה) לא מוסך בראל בפתח תקוה ובוודאי לא ברעננה.

מוסכים מומלצים בשרון ?

דקל - בהרצליה

פוספלד- בכפר סבא

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תוכן חדש...