Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי עם מפתח שוודי אבל זה ממש לא נוח ואני בדרך להרוס את הראש... איך קוראים לכלי עבודה שפותח את הבורג בתמונה (ריבוע שקוע :? )

norm_78F77B336D5F4263B42BEC4B7D57A4A5.JPG

פורסם

למה לא לגעת? אני רוצה להחליף שמן. אם הבנות ב"רצים לדירה" הצליחו - גם אני יכול :razz:

מדובר ב - 106.

תודה,

אלון

פורסם

שאלה מאד מוזרה...זה כמו לשאול עם איזה כלי מהמטבח אני אמור למרוח שוקולד על הלחם... אם אתה לא יודע איך פותחים אתה בטוח שיש לך מספיק ידע לסגור ולטפל ברכב לבד?

אם יש לך ספקות עדיף לגשת למוסך מאשר לעשות נזק שיעלה לך הרבה יותר בסופו של דבר...

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

מפתח ריבועי 8 מ"מ.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

הבנתי... השאלה אמנם קצת תמוהה, ואני מבין את דאגתכם, אבל תהליך החלפת שמנים מתועדת ("רצח") ברשת, כולל בהיינס שברשותי. ניסיתי עם מפתח שוודי אבל הגישה לשם בעייתית... אני אנסה עם הראצ'ט (לא ניסיתי קודם כי נראה לי שהוא קטן מדיי). לגבי "מפתח ריבועי" - לא מכיר, אבל אם הראצ'ט לא יעזור אני אקנה מחר.

חמודי

בשביל להחליף שמן מנוע אתה לא צריך לפתוח את אגן השמן אלא את פקק אגן השמן!!!

כתבתי "אטם אגן שמן" בכותרת.

תודה לכולם,

אלון

פורסם
שאלה מאד מוזרה...זה כמו לשאול עם איזה כלי מהמטבח אני אמור למרוח שוקולד על הלחם... אם אתה לא יודע איך פותחים אתה בטוח שיש לך מספיק ידע לסגור ולטפל ברכב לבד?

אם יש לך ספקות עדיף לגשת למוסך מאשר לעשות נזק שיעלה לך הרבה יותר בסופו של דבר...

עם הכלי הנכון זה לא בעיה להחליף שמן ופילטר שמן.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אטן אגן שמן זה אטם אגן שמן ויש דבר כזה

ובשביל להגיע אליו אתה תצטרך אם יש נזילה מהאטם ובשביל להגיע אליו אתה צריך לפתוח את אגן השמן עם ברגים שיש לצידי האגן שמן

אתה לא מדבר איתנו על אטם אגן שמן אלא על בורג ניקוז שמן מאגן שמן!

יש הבדל ענק. התבלבלת. לא נורא.

פורסם

במצבו הנוכחי של הפקק שלך , אך ורק מפתח ריבועי 8 מ"מ.

את הצורה החיצונית (24מ"מ) כבר הצלחת להרוס די יפה , ובוקסה תחליק לך לדעתי.

פורסם

נראה לי ששרפתי את עצמי לגמרי כאן בפורום :lol: יצאתי חנון הא?

החלפת שמן מנוע + פילטר עדיין נראה לי תהליך פשוט (עקשן? :smile: ) אבל ארסנל כלי העבודה שלי די עני... אז איפה אני יכול לקנות מפתח ריבועי - אייס? הום סנטר?

פורסם

תעמוד 5 דקות בפינה. אני כבר מגיע להלקות אותך.

רח' יצחק שדה , ת"א כל חנויות כלי העבודה.

אם קשה לך , ציין את מיקומך , ורפי לין ישלוף עבורך מהשרוול שם של חנות.

אין באייס/הום סנטר דברים כאלה.

פורסם

למרות שלמדת בדרך הקשה (אני מקווה שגם הפקת את הלקחים הדרושים) - בכל זאת אני אחזור על הלקח החשוב ביותר במקרים כאלו:

לא לעבוד עם מפתח שוודי או מפתח "פתוח" ברכב !!!

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גם בני ל תמיד אומר לי שג'בקה ומפתח שוודי אלו לא כלי עבודה, אלא "כלי משחית"...

טוב שהוא לא ראה איך פרקנו את הציריות מהגיר של הגולף ז"ל של צחיקו. יש שם ברגים מזורגגים, מעין "אלן" שכמובן נשחקו והתעגלו כמעט מייד, והכל מלא שם גריז והג'בקה מחליקה.

בסופו של דבר רק עם איזמל ומכות פטיש הברגים יצאו, וכמובן לא ניתן להשתמש בהם כבר :?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...