Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה וולוו 164

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש בושה,

בשביל מה אתה מריו, שנה למשה וסגור ענין...

זה בספרדית, וזה אמור היה להיות Nadie ...

מההה...... שנדיה תשווה את מה ? מאממייה זה באיטלקית ???

אפילו הפורטוגזית החלשה שלי לא עוזרת

נדב? מישהו ???

מריו.

NSU Club Israel

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קובי, ניסיון יפה, אבל הבנת לא טוב...

אתה לא היית מצפה מאחד בשם מריו להבין 4 מילים רצופות בספרדית??? :-P

"נדיה תקנה את המכונית בשבילך, יה חתיכת quilombo". (צ'טער - אין תרגום למילה האחרונה - בטח איזו קללה...)

NSU Club Israel

פורסם

מריו,

שמתי לב שאתה מפלמחים, מקום מאוד יפה, והבן שלי, בן 4, אוהב את פינת החי שלכם,

בעיקר את ברוך החמוס...

אבל...

המכוניות במקום הזה (על החוף ממש) הופכות לנציבי מלח....

האוטו שלך לא מומלח?

קובי תודה !

עדיין אקטואלי 6500 ש"ח

מריו.

NSU Club Israel

פורסם
מריו,

אבל...

המכוניות במקום הזה (על החוף ממש) הופכות לנציבי מלח....

האוטו שלך לא מומלח?

ואם הרכב עדיין לא הפך לנציב מלח, אז כניראה שבעתיד הוא יהפוך לגוש חלודה - כתוצאה מהקירבה לים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אני פשוט ניסיתי להיות עדין... הבן אדם מנסה למכור.... :wink::roll:

ואם הרכב עדיין לא הפך לנציב מלח, אז כניראה שבעתיד הוא יהפוך לגוש חלודה - כתוצאה מהקירבה לים.

שלו.

NSU Club Israel

פורסם

מריו מודע לבעיתיות...

ראיתי את הרכב ומצבו (כרגע) בהחלט סביר לשנתון שלו.

אני חושב שזה לא חברי להתבדח על חשבון חבר מועדון שמנסה למכור את רכבו מתוך הבנה שכרגע לא יוכל לשפצו, והא איננו מעוניין שהרכב יהרס.

מי שלא יכול לעזור לו למכור - לפחות שלא יצחק עליו...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא ראיתי את הרכב מקרוב, אלא רק על פי התמונות.

נראה סביר ומחיר כדאי עבור מי שמחפש רכב כזה, למשוגעים על וולוו (כמוני למשל).

אך הבעיה שאנו רואים כאן היא למעשה איננה הבעיה של מריו בלבד, אלא בעיה כללית שלנו האספנים, אשר לעולם לא נוכל לקבל את המחיר (הכספי, והנפשי בעיקר) שהשקענו ברכב, ואשר לדעתנו הוא שווה.

מריו, זה שתרד במחיר בכל שלב איננו הדרך הנכונה, למרות שאתה רוצה שהרכב יימכר ולא יתפוס לך סתם מקום וייתבלה לאט לאט. המחיר שאתה מבקש איננו בשמים. חכה עד שיימצא קונה שבאמת ירצה את הרכב, ולא רק לבלבל לך את המח, ואז כבר תשתוו על המחיר.

בהצלחה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

טוב אחרי שגמרנו לצחוק על חשבוני נדב, מריו זה משה בעברית ! :wink: מה משה מוכר טוב יותר ? חוץ מזה אני לא סוחר רכב ולא מחפש להתעשר ממנו. יש 9 מילים לא 4 ועוד בספרדית, ואני בקושי מבין פורטוגזית. שלו אני חושב שקצת נסחפת נו באמת ? אני יודע שלא התכוונת לפגוע חס וחלילה אבל קצת הגזמת . את המלח אני מוריד בעזרת ניקוי אם מים, ואני גר הכי רחוק מקו המים ,הרכב נימצא פה רק שנה, ומפה ועד נציבי מלח וגושי חלודה עוד ארוכה ורחוקה הדרך מה גם שוולוו ידועה בפח שלה ואני מעריך שהיא תימכר בקרוב. לא צריך להסחף ולהגזים, פה זה לא ים המלח והתמונות של הרכב + אנשים שראו אותו מדברות בעד עצמן, גם המחיר בהחלט סביר וגם לא טיפסתי על עץ גבוה, ואם הביקורת אמורה להיות בונה ותורמת אז לדעתי זה לא הצורה לעשותה ולכן אסיים את מישנתי בברכת חברים, ובביניין המועדון ננוחם.

מריו.

HONDA SS50Z

HONDA CD50E

MATRA BAGHEERA X 1979

פורסם

וכדי לחזק את דברי מריו, האם הייתם מגיבים כך אם הוא היה גר קרוב לים במקום אחר, הרצליה פיתוח למשל? (שם נמצאת המוסטנג שלי..).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
וכדי לחזק את דברי מריו, האם הייתם מגיבים כך אם הוא היה גר קרוב לים במקום אחר, הרצליה פיתוח למשל? (שם נמצאת המוסטנג שלי..). [/quote]

. . . כעת כבר לא תוכל להפטר מהמוסטנג.

תצטרך להחזיק בה גם לאחר השיפוץ. . . :|

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

מריו,

לא צחקתי על חשבונך, רק תהיתי בקול... בטח גם מבטא מתגלגל אין לך, לפחות חוש הומור יש... :wink:

לגבי המלח, הוא בהחלט מזיק, אני קניתי את הפרינץ 1000 שלי מאשדוד, וגיליתי חור גדול בפח, ליד צירי הדלת, האיזור עושה את שלו...

פעם מישהו אמר לי שיש Ro 80 בקיבוץ פלמחים, סרקתי את כל הקיבוץ, כולל אצל המכונאי, ולא מצאתי... מה אתה אומר, יש אצלכם Ro?

טוב אחרי שגמרנו לצחוק על חשבוני נדב, מריו זה משה בעברית ! :wink: מה משה מוכר טוב יותר ? חוץ מזה אני לא סוחר רכב ולא מחפש להתעשר ממנו. יש 9 מילים לא 4 ועוד בספרדית, ואני בקושי מבין פורטוגזית. שלו אני חושב שקצת נסחפת נו באמת ? אני יודע שלא התכוונת לפגוע חס וחלילה אבל קצת הגזמת . את המלח אני מוריד בעזרת ניקוי אם מים, ואני גר הכי רחוק מקו המים ,הרכב נימצא פה רק שנה, ומפה ועד נציבי מלח וגושי חלודה עוד ארוכה ורחוקה הדרך מה גם שוולוו ידועה בפח שלה ואני מעריך שהיא תימכר בקרוב. לא צריך להסחף ולהגזים, פה זה לא ים המלח והתמונות של הרכב + אנשים שראו אותו מדברות בעד עצמן, גם המחיר בהחלט סביר וגם לא טיפסתי על עץ גבוה, ואם הביקורת אמורה להיות בונה ותורמת אז לדעתי זה לא הצורה לעשותה ולכן אסיים את מישנתי בברכת חברים, ובביניין המועדון ננוחם.

מריו.

NSU Club Israel

פורסם

ועוד משהו קטן, מריו-משה :wink:, אני לא יודע פורטוגזית, ולא כתבתי כאן אף מילה בפורטוגזית...

מריו.

NSU Club Israel

פורסם

נדב תראה מ 91 בטוח ב100% שלא היה פה NSU-RO 80 אולי לפני 91 ? ואולי אורח ? אם דיברת עם המכונאי/מנהל המוסך בין 2001 ל 2003 אז כנראה שדברת איתי :-o .

רן תודה ! אבל כפי שאתה יודע אני צריך למכור עכשיו בשביל לממן את הפרוייקט הקטן והנכסף :-D .

HONDA SS50Z

HONDA CD50E

MATRA BAGHEERA X 1979

פורסם

יכול להיות שדיברתי אתך, המוסך זה חירבה, לא רחוק משער הכניסה לקיבוץ, מימין לו...!?

תגיד, מה ענינים עם הקיבוץ הזה? הם לוקחים 50ש"ח בכניסה, ממש שוד לאור היום, טוב שלי נתנו להיכנס בלי כסף (זה עובד אם אומרים משהו בסיגנון " אני מגיע למריו..." :wink: )

נדב תראה מ 91 בטוח ב100% שלא היה פה NSU-RO 80 אולי לפני 91 ? ואולי אורח ? אם דיברת עם המכונאי/מנהל המוסך בין 2001 ל 2003 אז כנראה שדברת איתי :-o .

רן תודה ! אבל כפי שאתה יודע אני צריך למכור עכשיו בשביל לממן את הפרוייקט הקטן והנכסף :-D .

NSU Club Israel

• תוכן חדש...