Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פילטר דלק לא תואם (פונטו 90)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם היום החלפתי פילטר דלק. לפני שהלכתי לקנות חדש בדקתי וראיתי שיש לי פילטר עם קליפסות (הצינור מתלבש על הצינורית של הפילטר ונסגר עם קליפסה). הלכתי לסוכנות פיאט ואחרי שהוא בדק לפי קוד דגם הוא הביא לי פילטר הרבה יותר גדול משלי ועם הברגה בצדדים שכמובן לא התאים לאוטו לכן נאלצתי להסתפק בחתחליפי מחנות חלפים ואת הפילטר התאימו לפי צורה ולא דגם.

א.השאלה שלי האם אפשרי שעשו איזה קומבינה ברכב או שחלק מהדגמים באו בצורה הזאת ?

ב. האם ניתן לקנות צינוריות עם ראש הברגה תואם ולשחזר את המצב לקדמותו(אשמח להמלצות לחנויות עדיף אזור ירושלים). כי הפילטר המקורי כפול בגודלו כמעט פי 1.5 ולכן אולי נפגעת יעילות הזרמת הדלק(השאלה המדויקת האם גודל של הפילטר משנה או לא כי אם זה כן משנה אז אני אנסה להחליף לגודל מקורי) ? אשמח לקבל עצות ותגובות.

פורסם

היי,

מומלץ להצמד להוראות היצרן בכול הקשור למערכת הדלק.

ייתכן שהמחסנאי טעה או ייתכן שבעבר התקינו לך פילטר לא מקורי.

מערכת הדלק עובדת תחת לחץ והחיבורים בין הפילטר לצנרת צריכים להיות לפי הוראות היצרן.

בצנרת דלק אסור להרכיב באנדים עם בורג מחשש לפגיעה בצנרת.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...