Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קודם כל מגיע כל הכבוד לקובי כהן על הארגון והרבה תודה על שעשה מה שכולנו בעצם לא היה לנו אומץ לחשוב עליו .

הלקח העיקרי שצריך להיות הוא שקובי לא צריך לקחת את כל הכאב ראש הזה על עצמו אלא לחלק יותר תפקידים לאנשים .

מספיק היה לראות את אבא של קובי שובר את הראש בהרשמה לג'ימקאנה בכדי להבין .

לטעמי היה מקום לרישום ותשלום מוקדם בג'ימקאנה ולא לחכות ליום הארוע - היה נחסך זמן וכאב ראש .

ארוע כזה חייב להפוך למסורת שמתקיימת אחת לכמה זמן , הפנינג מוטורי ענק והכי חשוב לצרף גם את חברינו הדו-גלגליים .

שוב תודה ענקית לקובי

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תגובות 415
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתייחס לביקורת וזהו

ועובדה שהיו בעיות מהותיות

*רכבים שמציגים היו צריכים להיות נוכחים מתחילת האירוע ועד סופו והם היו צריכים לדעת את זה מראש ולא ב1 חצי מה"תצוגה" נעלמה..

רכבים ובעלי הרכבים שהציגו באירוע עשו זאת על בסיס התנדבותי. הם לא קיבלו תמורה ומבחינתם הצגת ריכבם היה כבוד להם עצמם. אתה לא יכול להכריח מישהו שעושה משהו על בסיס התנדבותי להשאר עד סוף הארוע.

כל מי שבא לארוע בשעה שנקבעה יכול היה לצפות ברכבים בתצוגה במשך שלוש שעות לפחות עד שהראשונים עזבו. אני אישית הגעתי בעשר וחצי, ראיתי את כל המכוניות וזהו...לא שינה לי שהם עזבו מוקדם.

*דבר שני לא הגיוני שאירוע שנערך מ9 בבוקר עד 3 בצהריים בערך אנשים שבאו ב10-11 יעלמו ב12-12 וחצי... בעצם זה שלא היה איפה לשבת אנשים עמדו שעה שעתיים ועפו הביתה כי כמה אנשים יכולים לעמוד בשמש.

צודק, מקום נוסף לשבת היה מתקבל בברכה.

אז מה?

אין לנו מתקנים יעודיים לג'ימיקנות ובפעם האחרונה ששאלו (לא באמת שאלו כדי להמנע מגיחוך) אף מנהל איצטדיון כדורגל לא התלהב מהרעיון של קיום ארוע כזה בשטחו.

אם היה לך כל כך קשה לעמוד כמוני (בעיות גב) היית פורש הצידה לכמה דקות או יושב על הבמות של האיביזות מהתצוגה, היה שם הרבה מקום וגם קרוב למסלול.

בקשר לכנפון עובדה שזה קרה שם באירוע לתמיכה בספורט המוטורי. וגם חניתי מטר מהשומרים שנעלמו בשלב מסויים. עזוב זה לא הנקודה.

השומרים שם היו לצורך אבטחת וסדר הארוע, לא בשביל לאבטח רכבים. אפילו אם אתה חונה בחניון מוסדר בתשלום אף אחד שם לא אחראי אם העלימו לך חתיכת פלסטיק מהאוטו...אז בארוע הזה ציפית שישמרו לך על האוטו כשאתה לא תורם אגורה שחוקה להפקת הארוע?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

דווקא היו בייקרים שם..

אמנם מספר מצומצם- 10 לכל היותר..

ד"א הלינק המתוקן של אילון מאתר 4X4:

http://www.4x4.co.il/Article_images/30273_image.wmv

כל הכבוד למארגנים- ולפעם הבאה לדעתי יש להרכיב צוות של אנשים שיתנדבו למשימה- אחד מתעסק בארגון המקום- השני בחסויות וככה הלאה כך שלא הכל ייפול על בנאדם אחד שאין לו מספיק זמן וכוח מנטלי להתעסק עם זה..

כל הכבוד על האירגון- כמובן יש מקום לשפר.

מה שהטריד אותי במיוחד זה הבטיחות של קהל הצופים...

לא פעם מספר רכבים איבדו שליטה/אחיזה- ואף אחד לא דאג לשלום קהל הצופים..

מה היה קורה אילו אחד הרכבים כמו החיפושית או הקסארה..

או אותה המיאטה הכחולה שיכלה בקלות להוריד 3 אנשים לפחות אם היית ממשיכה עוד כמה מטרים להתגלגל לאחור- הרי לא ציפיתם שהגדר המגוכחת אמורה לבלום משהו..

טוב היא בלמה מישהו- ילדים וגם זה בקושי- הקהל היא אמור להחזיק את הגדר על מנת שלא תיפול והילדים בני 3-8 לא ירוצו למסלול..

מה לגבי האופציה שהיה קורה משהו לא רצוי- תאונה או אדם שקורס.

מי היה אמור לטפל באותם אנשים- הקהל שרובו חי על תרופות סבתא?

לדוגמה- בנאדם שמתעלף הדבר הראשון שהרוב המוחלט היה עושה זה לשפוך דלי מים לפחות- מה שאסור בכל תוקף ונוגד את כל ספרי הרפואה!

מה היה קורה אם באמת אחד הרכבים היה מאבד שליטה ונכנס בקהל?

בתאונות מסוג זה- רכב VS הולך רגל לרוב זו תאונה קטלנית מה שמצריך התערבות מידית של גורם רפואי מוסמך.

נעזוב לרגע את זה שהאירוע לא היה בטיחותי ולא היו אנשי מקצוע מצויידים ומוכנים לרע מכל..

מה לגבי אופן הגעה של כוחות הצלה??

איך חשבתם שאמורים להכנס כוחות הצלה אם אין כניסה ישירה למרכז העניינים?

ז"א על האמבולנס- או הכבאית שהיו מגיעים לתמרן בין הרכבים המוצגים לעבור איכשהו למסלול הג'מיקאנה לבצע את עבודתם- לחזור על עקבותם תוך כדי תימרונים בין רכבים חונים לבין אנשים סקרנים ולצאת לכיוון בית החולים הקרוב.

כמו במירוץ- אלו שניות חשובות שיבדילו בין החי למת.

לשמחת כולנו לא היו אירועים חריגים בהם נפגעו אנשים- אבל להבא אנא ממכם חישבו קודם כל על בטיחות כמו ברכב שלא תעיזו לנהוג בו ללא בלמים..

בהצלחה באירוע הבא!

כולי תקווה כי הלקחים יופקו והאירוע הבא יהיה שיפור משמעותי מכל הבחינות.

פורסם

עוד לא, Skyliner, כולנו תקווה שהחוק יעבור השבוע

ולאנשי אתר 4X4, הסרטון מעולה!

ארוע כזה חייב להפוך למסורת שמתקיימת אחת לכמה זמן , הפנינג מוטורי ענק והכי חשוב לצרף גם את חברינו הדו-גלגליים .
בהחלט!!

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

א. כל הכבוד לקובי כהן על אירגון האירוע.

ב. כל הכבוד לחברי המועדונים שהשכימו קום והגיעו לאירוע.

ג. כל הכבוד לכל אלו שעלו לג'ימקאנה.

ד. כל הכבוד למשקיעים שנטלו חלק באירוע.

ה. כל הכבוד לח"כ רצאבי על תרומתו.

ההערות לגבי האירוע שאנשים רושמים פה מאוד נחוצות בכדי לאתר נק' חולשה לאירועים דומים בעתיד.

Lancia Kappa Turbo

מועדון " לנצ'יה ישראל "

www.scale-forum.com

פורסם
דווקא היו בייקרים שם..

אמנם מספר מצומצם- 10 לכל היותר..

ד"א הלינק המתוקן של אילון מאתר 4X4:

http://www.4x4.co.il/Article_images/30273_image.wmv

כל הכבוד למארגנים- ולפעם הבאה לדעתי יש להרכיב צוות של אנשים שיתנדבו למשימה- אחד מתעסק בארגון המקום- השני בחסויות וככה הלאה כך שלא הכל ייפול על בנאדם אחד שאין לו מספיק זמן וכוח מנטלי להתעסק עם זה..

כל הכבוד על האירגון- כמובן יש מקום לשפר.

מה שהטריד אותי במיוחד זה הבטיחות של קהל הצופים...

לא פעם מספר רכבים איבדו שליטה/אחיזה- ואף אחד לא דאג לשלום קהל הצופים..

מה היה קורה אילו אחד הרכבים כמו החיפושית או הקסארה..

או אותה המיאטה הכחולה שיכלה בקלות להוריד 3 אנשים לפחות אם היית ממשיכה עוד כמה מטרים.

אני מסכים איתך , למרות הפדיחה הראשונה שהאוטו יצא משליטתי,זה קרא במקום די רחוק וכאשר לאחר מכן הבנתי איזה מן סיבוב זה עשיתי אותו בעדיבות.לא משנה מה המצב או המקום אם יש לי חשש שהשטח לא פנוי אני לא בודק את השיא החיזה של רכבי.. כששאלו אותי עם אני מיתכוון לעמוד בזמנים אמרתי שבסה"כ באתי לישבור כמה מכוניות "ספורט" חדשות עם מיכלולים מכאנים כדי לארות מה חיפושית יכולה לעשות וגם להנות..בהחלט שהשטח המגודר היה חייב להיות יותר מסודר אבל ה"סה"כ " היה יפה.. שבוע בטוחה.

יבוא של חלקי חילוף לפי הזמנה מארה"ב .

משומשים ,משופצים או חדשים לפי דרגות .

קנייה ישירה לפרטים: יוני.18185887070+[email protected]

פורסם

קודם כל תודה לקובי כהן על היוזמה וכל הכבוד על אירגון אירוע מרשים

מה לגבי האופציה שהיה קורה משהו לא רצוי- תאונה או אדם שקורס.

מי היה אמור לטפל באותם אנשים- הקהל שרובו חי על תרופות סבתא?

לדוגמה- בנאדם שמתעלף הדבר הראשון שהרוב המוחלט היה עושה זה לשפוך דלי מים לפחות- מה שאסור בכל תוקף ונוגד את כל ספרי הרפואה!

מה היה קורה אם באמת אחד הרכבים היה מאבד שליטה ונכנס בקהל?

נעזוב לרגע את זה שהאירוע לא היה בטיחותי ולא היו אנשי מקצוע מצויידים ומוכנים לרע מכל..

מה לגבי אופן הגעה של כוחות הצלה??

איך חשבתם שאמורים להכנס כוחות הצלה אם אין כניסה ישירה למרכז העניינים?

כולי תקווה כי הלקחים יופקו והאירוע הבא יהיה שיפור משמעותי מכל הבחינות.

היה באירוע חובש עם כל הציוד,היה פרמדיק עם כל הציוד, היה רכב כוננות 4*4 למקרה הצורך,והיתה דרך גישה פנויה לאמבולנס במקרה הצורך (לא דרך רכבי התצוגה והקהל )

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

צריך להבדיל בין ביקורת על הבטיחות במסלול (שהייתה לקוייה בלא מעט מקומות , ואני בטוח שתילקח בחשבון בפעמים הבאות) לבין ביקורת על הארגון עצמו (אם זה חנייה, הגעה , הרשמה וכו').

כאשר מארגנים עבורכם משהו בחינם , לא חושב שלמישהו יש זכות לבוא בטענות (לא מדבר כרגע על המשתתפים בג'ימקאנה , אלא על הצופים והחונים). אם לא טוב לכם - תציעו את עזרתכם בארגון בפעם הבאה , כדי שיהיה יותר טוב.

פורסם
קודם כל תודה לקובי כהן על היוזמה וכל הכבוד על אירגון אירוע מרשים

היה באירוע חובש עם כל הציוד,היה פרמדיק עם כל הציוד, היה רכב כוננות 4*4 למקרה הצורך,והיתה דרך גישה פנויה לאמבולנס במקרה הצורך (לא דרך רכבי התצוגה והקהל )

מתנצל על הטעות וסליחה בכל מי שפגעתי בו.

באמת שלא ראיתי כל סמכות רפואית במקום..

כך גם חברי שהתבדחו - "אם קורה משהו אתה רץ!"

ובכל אופן אבקש לשים דגש על חלק זה של האירוע.

yellow1302- זה לא משנה איפה קרה.

כשמתכננים משהו תמיד צריך לקחת בחשבון שיקרה משהו לא צפוי.

וזה היה יכול לקרות דווקא ליד הקהל בפניה האחרונה- שם מספר רכבים החליקו מעט.

ואני חייב לפרגן לך- נתת SHOW מדהים ובאמת השגת את המטרה שלך והראית שזה לא הגיל אלא התרגיל!

מאוד נהנתי~!

ישר כח!

פורסם

טוב , כמה מילים .

1 . תודה לקובי ולכל מי שקשור בעזרה שם , אם זה טל שביט , מישל גדז' ועוד...

2 . היה כייף , אירוע חביב ומהנה .

3 . כייף היה גם לפגוש הרבה חברה שלא פגשתי מזמן ( בנצי , כספר , שי ועוד... )

עכשיו לביקורת .

ביקורת בונה יש לציין .

מכיוון שלא הייתי באירוע הקודם אז אין לי מושג מה היה השיפור או ההיפך

1 . הכי חשוב , בטיחות .

מבחינתי רק גדר... מסביב למסלול היתה צריכה להיות גדר ברזל . נקודה . ורק מאחוריה גדר רגילה כדי לשלא יהיו צמודים לגדר ברזל בזמן שרכב מתרסק לתוכה...

נכון זה לא אשמתו של קובי , אבל זה היה מסוכן , אני פחדתי שיחליקו לכיוון האנשים . אין מה לעשות , טעויות אנוש קורות ואי אפשר לסמוך על זה שאנשים מיומנים .

אני גם לא יכול להאשים את "מסלולים" כי בסך הכל לא אמורים להיות שם "צופים" כי זה לא הייעוד של המקום . אבל אם ישנה כוונה לארגן אירועים שם אז חובה לבנות שם גדר ברזל . תהיה ההוצאה ככל שתהיה .

2 . מוזיקה ,

לא שמעו כלום , היה חלש . חבל , זה אחד הדברים שנותנים מצב רוח...

3 . אוכל ,

אין אוכל ( נגמר צ'יק צ'ק ) והשתייה נגמרה ממש מהר ונשאר לו רק טיפה מים במקרר ובירות... ( שזה אחלה , חוץ מזה שזה מגעיל ויש כאלו שצריכים לנהוג )

חבל , כי גרון יבש וצורב מוציא את החשק להישאר באירוע

4 . לא היו בחורות בביקיני ,

אין שום אירוע בחו"ל שמכבד את עצמו שלא מביא בחורות עם מינימום בד .

טוב ,

אז אני אומר תודה לקובי ולכל מי שאירגן ונתן יד שהאירוע יתרומם , אני רק מצטער שלא הצלחתי להביא קארטים לשם , זה היה נותן עוד קצת נופך לאירוע .

מקווה שהביקורת שלי תילקח בחשבון ( בעיקר הבחורות בביקיני ) ואני מוכן לתת יד באירוע הבא ( אם יהיה ) וקובי , יש לך ת'טלפון שלי .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
צריך להבדיל בין ביקורת על הבטיחות במסלול (שהייתה לקוייה בלא מעט מקומות , ואני בטוח שתילקח בחשבון בפעמים הבאות) לבין ביקורת על הארגון עצמו (אם זה חנייה, הגעה , הרשמה וכו').

כאשר מארגנים עבורכם משהו בחינם , לא חושב שלמישהו יש זכות לבוא בטענות (לא מדבר כרגע על המשתתפים בג'ימקאנה , אלא על הצופים והחונים). אם לא טוב לכם - תציעו את עזרתכם בארגון בפעם הבאה , כדי שיהיה יותר טוב.

קודם כל למתחרים זה לא היה בחינם.

100 ש"ח לשתיים וחצי דקות נסיעה זה בהחלט הרבה כסף. שווה ערך לכל ארוע או תחרות בתשלום :!:

בשבילי ובשביל רובנו, הטעם המתוק של הנהיגה (אפילו שהמתנתי 6 שעות לשם כך) השפיע על הטעם המתוק הסופי של הארוע. בשביל אחי הבעיה שהיתה גרמה לכעס שלפחות בחלקו, מוצדק.

אני ממש לא מבין אנשים שטוענים שאסור להעיר הערות כי אנחנו לא מסוגלים/לא עושים דברים כאלו.

מועדון PSI ומישל אירגנו ארוע יפה מאוד בהצלחה רבה, למעשה גם בארוע זה אפשר להבין מדבריו של קובי שהיו לקחים שאמורים להלמד והם מסתכלים עליהם, ביקורת טובה אמורה לתרום לשיפור הארוע הבא. העובדה שאני לא מסוגל להרים ארוע כזה לא נותנת למארגן המוכשר את הצידוק לאירגון לקוי (דוגמא טובה תהיה מרוץ בית שאן, הפקה ענקית ומושקעת שבשל תאום מים לקוי גרמה למספר רב של מתעלפים ונפגעים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=6&msgid=67383776 אז אני לא יכול לארגן הפקה כזאת - אז ההפקה בסדר :?: ...)

בפועל היה נחמד, היו רכבים יפים אבל עדיין יש לומר את הבעיות בקול ולוודע שלפעם הבאה יתוקנו:

1. אין צורך להגיע ב 8 עם הרישום נערך בסביבות 9 וחצי עד 10 בערך. במיוחד שמארגן הארוע לא מגיע בשמונה. תגידו זמן נורמלי ושכולם יעמדו בו, עדיף על לדפוק זמנים באוויר ושאלו שבאים בזמן ידפקו (וכן להיות 6 שעות במקום כזה במקום 4 זה בהחלט לא סימפטי)

2. התחרות צריכה להתנהל במקצים כמו שהוזכר מראש, ככה כל נהג ימתין מספר דקות לתורו מצד אחד (פחות משעה לפחות) ומהצד השני התחרות תתפרס יותר (מקצה מנוחה, מקצה מנוחה).

3. מדידת זמנים שקופה, שכל נהג יוכל לראות את הזמנים שלו מול הזמנים של האחרים. לא נורמלי שרוב המתחרים לא יודעים מה מיקומם (חוץ מהחמישה הראשונים) וחלק גדול בכלל לא ידעו את הזמנים של עצמם.

4. צורת הזנקה טובה (כמו שיושמה במקצים האחרונים), רכב עוצר רכב כבר מוזנק. חבל על ההמתננה המיותרת בין המקצים.

וכיוון שנתתי ביקורות יש לציין גם תשבוחות:

1. על האירגון של כל מועדוני הרכב

2. כמות יפה מאוד של אנשים שהגיעה ועודדה (אנחנו הבאתי 5 מהם :-) )

3. מופע יפה של המון רכבים, מהפורשה ועד ל 121

4. מסלול מצויין של מסלולים. ממש נהנייתי לנהוג בו. מאתגר ומהנה (לעומת המסלול ב PSI שהיה הרבה פחות כייפי - לטענת חלק מהאנשים, הוגדר מראש שיהיה מתאים לפז'ו ...)

כן ירבו ארועים לספורט המוטורי

ניב

• תוכן חדש...