Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשדיברתי עם סוכן המכוניות הוא אמר לי 190K. ששאלתי אותו אם אפשר להזמין עכשיו כדי לשריין מחיר הוא טען שלא ועדיין לא סופי.

ל TB, כבר דיברנו על זה בעבר, מאוד בעייתי להשוות רכב חדש מול רכב דומה אבל משומש.

אני חושב שבמחיר הנ"ל אני יכול אולי לקנות S2000 שנת 2002, אבל אני יכול גם לקנות בוקסטר ידנית שנת 1998 ולשפר מנוע ...

אני יכול לקנות 316 שנת 85 ולעשות השתלה של M3 חדשה ...

אני יכול לקנות דירה 3 חדרים בבת ים ולקבל עודף פולו SDI ... ... ...

ה S2000, שאני מאוד אוהב ומעדיף, זה רכב ברמה גבוהה יותר מהמיאטה, נקודה. הוא גם עולה יותר מ 50% מעל המיאטה. לקחת רכב בן 4 ולהשוות לרכב חדש זה כבר משהו אחר לגמרי. כמו לקחת יאריס TS חדשה מול קליאו ספורט בת 3 .

אתה רוצה לעשות השוואה, תעשה השוואה עם רכבים באותה רמת מחירים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל מצב שהוא.

ה-S2000 היא מכונית הרבה יותר טובה מהמיאטה (שהיא עצמה מכונית מצויינת) בין אם ליומיום, בין אם למסלול ובין אם לג'ימקאנה.

אגב ניב, גם הייתי לוקח את ה-S2000 על פני הבוקסטר אבל זו כבר העדפה אישית ומניסיוני עם הבוקסטר אני יודע שהיא גם מכונית מצוינת.

מוטי.

פורסם
אני הייתי לוקח S2000 משומשת בכל יום מימות השבוע על פני איזושהי מיאטה מקורית.

מוטי.

כמובן נשאלת השאלה

אז מדוע אתה עם מיאטה כיום ולא עם S2000 :?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
כשדיברתי עם סוכן המכוניות הוא אמר לי 190K. ששאלתי אותו אם אפשר להזמין עכשיו כדי לשריין מחיר הוא טען שלא ועדיין לא סופי.

ל TB, כבר דיברנו על זה בעבר, מאוד בעייתי להשוות רכב חדש מול רכב דומה אבל משומש.

אני חושב שבמחיר הנ"ל אני יכול אולי לקנות S2000 שנת 2002, אבל אני יכול גם לקנות בוקסטר ידנית שנת 1998 ולשפר מנוע ...

אני יכול לקנות 316 שנת 85 ולעשות השתלה של M3 חדשה ...

אני יכול לקנות דירה 3 חדרים בבת ים ולקבל עודף פולו SDI ... ... ...

ה S2000, שאני מאוד אוהב ומעדיף, זה רכב ברמה גבוהה יותר מהמיאטה, נקודה. הוא גם עולה יותר מ 50% מעל המיאטה. לקחת רכב בן 4 ולהשוות לרכב חדש זה כבר משהו אחר לגמרי. כמו לקחת יאריס TS חדשה מול קליאו ספורט בת 3 .

אתה רוצה לעשות השוואה, תעשה השוואה עם רכבים באותה רמת מחירים

נכון שזה בעייתי, אבל ההשוואה מתבקשת.

מי שכ"כ חשוב לו לקרוע את הניילונים - תפאדל.

אני אישית מוכן להתפשר על הנושא הזה בשביל לקבל רכב טוב יותר בכל נושא אפשרי. רכב בן שלוש זה עדיין רכב שאמור להיות במצב מ-ע-ו-ל-ה, אלא אם כן הוא עבר התעללות כלשהי, ואז במצב הזה מן הסתם לא הייתי קונה אותו.

ההתפשרות פה מבחינת שנים היא לא גדולה מאוד. זה לא רכב שנת 95~ או אפילו לא שנת 98~. זה רכב חדיש מאוד יחסית! 3-4 שנים על הכביש.

אי אפשר לעשות השוואה בין יאריס TS לקליאו ספורט, צודק בהחלט. אבל באותה הנשימה אפשר להגיד שכמעט כל חובבי הרכב האמיתיים ישקיעו את כספם בקליאו ספורט משומשת מאשר ביאריס T חדשה (אני יודע שהייתה לך יאריס, ונהנית ממנה מאוד והושבתה לא באשמתך. אני עוקב אחרי ההודעות... אז אל תיקח את זה אישית. הדיעה הזו היא כללית).

לבן אדם שחובב מוטוריקה ברמה גבוהה, תן לי סיבה אחת לקנות את המיאטה החדשה על פני S2000 שנת 2002 במצב טוב? (נניח שהיה אפשר למצוא אחת בקלות).

כמובן נשאלת השאלה

והתשובה:

אני הייתי לוקח S2000 משומשת בכל יום מימות השבוע על פני איזושהי מיאטה מקורית.

מוטי.

Back to the original - NC again.

פורסם

1. טוב שהמיאטה החדשה מגיעה ארצה וזו אכן סיבה לשמוח :mm_yeah:.

2. עם כל הכבוד להשוואות של משומשות באותו המחיר אל תשכחו את הקאטצ' של עלות האחזקה, חלפים ותיקונים לרכבים הנ"ל (אמרה קרה ומונוטונית אך יש לציינה).

מצמץ, שעדין לא ראה במציאות, נהג, נסע והתרשם (כולל בדיקת עמידות הגג בפני וונדליזם :wink:) מהמיאטה החדשה ובהחלט מחכה להזדמנות שכזו.

פורסם

תראו איך דלק מוטורס מתנהגת בדרך הכה אופיינית לה. תראו איך אתם- חובבי הרכב ואוהבי הנהיגה -מתנהגים בהתאם ומקבלים הכל בשקיקה. לפעמים אתה שואל את עצמך, האם אין ליצרן שום כל השפעה על היבואן וכל מה שמעניין אותו זה הקופון שהוא חותך על כל חתיכה ששלח ארצה?

בכל רחבי העולם מאזדה שוקדת על קשר הדוק עם המועדונים המקומיים. משתתפת בכינוסים, מציעה אביזרים, באנגליה יש אתר מועדונים בשיתוף עם מאזדה - אתר רשמי, היא מעודדת את תרבות המיאטה. כאן? כלום! היבואן מצהיר בגאווה לפונים איליו "הבאתי לכם את האוטו - תעזבו אותי בשקט!". אתם זוכרים מה גרם לו להביא את המיאטה בפעם הראשונה ופעם השניה (אוטו') ובפעם השלישית (ידנית)? רק לחץ והלבנת פנים בפרהסייה!! ביטוח? "עזוב'תי בחייאת", אביזרים? רק תחת איום ובמחירים בסגנון "נראה אותך עכשיו, גיבור", מכונאים עם ידע? הצחקתם אותו.

בכל רחבי העולם הביאו את המיאטה החדשה והציגו אותה ראשית לחברי המועדונים, הביאו אותה על גבי משאית כיבוי אש למועדונים בכל רחבי ארה"ב, מציגים אותה בימים אלה בגרמניה, צרפת ואנגליה לכל המועדונים בגאווה. מארגנים ימי התנסות אישית בארה"ב ובאירופה... כאן? היא מגיעה לכאן כמו גנב בלילה! icon_evil.gif

אתם יודעים מה? אני מרגיש פגוע מהיחס. גם אם יתעשת בדלק מוטורס מישהו עכשיו ויפנה אל המועדון - ממני הוא יקבל אצבע משולשת!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

נראה לי שאתה קצת מגזים, אתה שוכח שפה זה ישראל, ודלק מוטורס מעדיפים למכור הרבה מכוניות ולא עשרות.

האיכות היא לא פרמטר מול הכמות.

שהם רוצים למכור הם יודיעם לעשות את זה טוב מאד ראה אירועי עדר ההזמנות בסופרלנד שהתרחשו מבלי שאף אחד הניע את הרכב.

מועודני רכב? מה רע ב-10 חברות ליסינג? אחלה מועדון, גם מזמין פי 100 מכוניות.

פורסם
כמובן נשאלת השאלה

כסף כסף וכסף.

חוצמזה למיאטה יש הרבה יותר אפשרויות שיפור מהS2000

מבחינת קיטים ואביזרים ייעודיים הכוונה

פורסם
סעו לר"ג ,יש אחת בצבע אדום ,נראה כמו בתמונות (>יפה ומרשים).

ר"ג - מה אתה אומר - משבצת של 50 מטר על 60 מטר...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בכל רחבי העולם מאזדה שוקדת על קשר הדוק עם המועדונים המקומיים. משתתפת בכינוסים, מציעה אביזרים, באנגליה יש אתר מועדונים בשיתוף עם מאזדה - אתר רשמי, היא מעודדת את תרבות המיאטה. כאן? כלום! היבואן מצהיר בגאווה לפונים איליו "הבאתי לכם את האוטו - תעזבו אותי בשקט!". אתם זוכרים מה גרם לו להביא את המיאטה בפעם הראשונה ופעם השניה (אוטו') ובפעם השלישית (ידנית)? רק לחץ והלבנת פנים בפרהסייה!! ביטוח? "עזוב'תי בחייאת", אביזרים? רק תחת איום ובמחירים בסגנון "נראה אותך עכשיו, גיבור", מכונאים עם ידע? הצחקתם אותו.

בכל רחבי העולם הביאו את המיאטה החדשה והציגו אותה ראשית לחברי המועדונים, הביאו אותה על גבי משאית כיבוי אש למועדונים בכל רחבי ארה"ב, מציגים אותה בימים אלה בגרמניה, צרפת ואנגליה לכל המועדונים בגאווה. מארגנים ימי התנסות אישית בארה"ב ובאירופה... כאן? היא מגיעה לכאן כמו גנב בלילה! icon_evil.gif

אתה צודק בכל מאת האחוזים, אבל אתה שוכח שבמדינת ישראל הקטנה מה שמשחק תפקיד הוא... כסף. שום יבואן לא יציג רכב ל"מועדון מעריצים" שכולל כמה עשרות חברים. "לנד רובר" בנתה לעצמה מועדון טוב שהיא משקיעה בו. למה? כי יש יותר מכמה עשרות חברים בו, ומה לעשות - רובם בעלי ממון.

דלק מוטורס יש להם את היכולת לטפח מועדון, אבל בחיים הם לא יעשו את זה. את ההנחות שלהם הם מעדיפים לתת לחברות ליסינג בשביל לראות יותר מזומנים. ככה זה. מעצבן ומקומם אבל זאת מדינת ישראל 2006. בעצם מאז 1948 היא לא השתנתה במיוחד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...