Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לארץ.

תהיה כבר מהיום - מחר באולם התצוגה בתל אביב, החל מיום ראשון יהיה אפשר לבדוק אותה ולהכנס ...

מבחני דרכים החל מנובמבר... אני אמור לקבל סיבוב בקרוב :-)

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסירת 5 המכוניות הראשונות שהגיעו ארצה ללקוחות תהיה לקראת סוף החודש, אני כבר מכיר מישהו שמחכה בקוצר רוח למכונית החדשה שלו :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ללא ספק הרכב הכי הכי חמוד שיצא בזמן האחרון.

הם קלעו בול לעיצוב שצריך להיות לרכב הזה לדעתי.

מקווה לראות הרבה כאלה על כבישינו הנחמדים.

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

צודק, התכוונתי לעובדה שהיא מגיעה לאולמות התצוגה ולקהל הרחב סוף סוף.

לטענת נציג המכירות שדיברתי עימו, מחר אפשר לעבור ליד סוכנות מזדה תל אביב ולראות אותה ...

פורסם

הראשון שיודע את המחיר המבוקש עליה מתבקש לפרסמו כאן.

אני אמור גם כן לקבל עליה נסיעת מבחן בקרוב, אבל הרבה לפני חודש נובמבר. באמצע אוקטובר (אוטוטו...).

Back to the original - NC again.

פורסם
הראשון שיודע את המחיר המבוקש עליה מתבקש לפרסמו כאן.

אני אמור גם כן לקבל עליה נסיעת מבחן בקרוב, אבל הרבה לפני חודש נובמבר. באמצע אוקטובר (אוטוטו...).

מעניין, כי אני יודע שהיא לא יוצאת לנסיעות מבחן עד נובמבר. היא אכן הגיעה ארצה לפני מספר שבועות אבל "נתקעה" במכס ולא יצאה עד עכשיו, כאשר המכוניות שהגיעו יהיו בתצוגה ו-5 הראשונות תמסרנה ללקוחות לקראת סוף החודש. רק ה-15 הבאות ישמשו חלקית גם לנסיעות מבחן, והן תגענה במהלך נובמבר.

המחיר - עלה מ-190 למעל 200, לא ברור עוד בדיוק כמה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בקשר לנסיעת המבחן,

יום ראשון תיהיה לי כבר תשובה סופית אם אני אקבל באמת כבר באמצע אקוטובר או רק בנובמבר.

בקשר למחיר... עם כל הכבוד, S2000 שנת 2002' נשמעת לי הרבה יותר מושכת. וגם יותר זולה.

פורסם
בקשר למחיר... עם כל הכבוד, S2000 שנת 2002' נשמעת לי הרבה יותר מושכת. וגם יותר זולה.

צודק, אבל לך תמצא...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אתה מכיר את המשפט "עם קצת רצון ויכולת, גם פיל יכול לדפוק תרנגולת"?

ואתה מכיר את המשפט "נמכרו בודדות, וכמעט כולן רוסקו בידי מתלהבים שלא יודעים לנהוג"? :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

"אם תרצו, אין זו אגדה:roll:".....?

:-P

(אה? אה?!?! תכנע!:wink: ).

השאלה היא עד כמה אתה להוט לדבר. אני יודע את הנתונים והסיכונים, (למשל שבשנת 2000 כל אלו שנמכרו עברו תאונה כלשהי (לא דווקא שילדה, אבל עדיין תאונה כלשהי).

ועדיין אני חושב שמי שממש רוצה, קודם כל ייתן לזה צ'אנס.

• תוכן חדש...