Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Seat Ibiza Cupra 2000

p0p
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני מעוניין לקנות סיאט איביזה קופרה .. שנת 2000

מנוע - 2000 ...

הבנתי שייבאו את הרכב הזה רק ב99 .. וב2000 ..

רציתי לדעת האם יש לו בעיות עם השגת חלפים ?

אמינות ?

אחזקה .. וכ'ו ..

אך הרכב בכללי ....

אני יודע שאלה שאלות שטחיות .. אבל מי שיכול לעזור לי ממש יציל אותי ..

כי אין לי שום מושג על הרכב לא באמינות ולא בכלום ..

תודה רבה רבה !

פורסם

לא צריכה להיות בעיית חלפים לפחות בשנתיים הקרובות מכיוון שלפי תקנות משרד התחבורה חובה על היבואן להחזיק סטוק חלקים לכל רכב שהוא מייבא 7 שנים לאחר שהדגם הגיע ארצה.

לגבי שאר הדברים אני לא יכול לייעץ לך מכיוון שלא החזקתי את הרכב הנ"ל אף פעם.

אני ממליץ לך לפנות ל-TB מהפורום שבבעלותו קופרה (נראה לי שהיא גם למכירה אם הוא עדיין לא מכר) מכיוון שאין חכם כבעל ניסיון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חברת צ'מפיון מחויבת להביא לך את כל החלפים שרק תירצה על פי חוק. ככה שלהשיג חלפים תמיד אפשר.

במידה ורוצים להשיג בצורה זולה יותר (כלומר, לא דרך צ'מפיון) זה גם אפשרי מכיוון שחלק מהמכלולים קיימים בשאר רכבי הקונצרן ולכן קל להשיג מרכבים אחרים (לא קופרה או איביזה) שהושבתו או משהו כזה.

האמינות אמורה להיות טובה, לא שמעתי על בעיה סידרתית כלשהי ברכב הזה, חוץ מבעיית החלונות אבל זה בקטנה לפי מה שהבנתי.

האחזקה לא מיוחדת מכל רכב אחר. טסט באזור ה 1.5K, ביטוח מקיף כולל נהג צעיר עולה 6K~.

איך הרכב בכללי?

אתה מוזמן לבצע חיפוש, ומכיוון שאני משוחד ולא אובייקטיבי מן הסתם אז אני לא אחווה חוות דעת אישית בנושא (אבל אתה יכול לראות הודעות ישנות שלי בנושא). אתה מוזמן גם לחפש כתבות ישנות עליו, יש באתר של טופ גיר אפילו.

אגב,

היא לא מזכירה את האיביזה טורבו יותר מדיי.

לא באבזור (ממש שונה), לא במנוע, לא בהתנהגות. אז ככה שאם חשבת שזה כמעט אותו האוטו אז תצטרך לברר על האוטו עוד הרבה.

כל אחד והעדפות שלו.

אם יש לך עוד משהו אתה מוזמן לשאול.

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...