Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב תושבי ירושלים. יום שישי תדלקתי בתחנת ** מול ימק"א מיכל מלא. חזרתי הבייתה והעמדתי את האוטו עד יום ראשון (היום). היום אני נוסע לעבודה,האוטו בקושי סוחב, מרגיש כבד ובעליות נדרשתי ללחוץ חזק יותר.

זה לא אופייני לרכב שלי, ואני מכיר אותו טוב מאוד. רק בשבוע שעבר ניקיתי לו מזרקים ומנוע הרגיש מצויין.

לא מומלץ !

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כדאי,כדי למנוע לשון הרע שתדאג לשנות את הכותרת הכללית...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

מוהלים בנפטא בדרך כלל, אך המחירים שלהם גם עלו לכן לא משתלם לעיתים למהול.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חבר'ה מה הבעיה, באנגליה כבר מזמן עושים את זה, סעו על שמן בישול.

צריך להוסיף מתאנול לא?

שמישהו ינסה כבר!

פורסם

וואו! רק עכשיו קלטתי על איפה אתה מדבר.

לשמוליק - דע לך שאמא שלי עובדת באיזור ומכירה את בעל התחנה, וכו' וכו', ואין ספק בליבי שהוא לא מוהל שם.

(אם אנחנו מדברים על התחנה שליד מלון המלך דוד, כן...?)

כדאי שתבדוק מה הבעיות ברכבך ואולי אפילו תפנה אליו בענין - יתכן שהוא קיבל את זה כבר מהול?!?

בכל מקרה תבדוק שוב כי ממש לא נראה לי הענין...

...Carpe Diem

פורסם

בכלל לא הייתי רץ לצעוק תחנה זו וזו מוהלות, זה לא לעניין לפני בדיקה, אתה סתם עושה עוול לבעל התחנה שאולי באמת הבעיה אצלך?

זה לא לעניין, ורצוי שתבדוק את רכבך ו/או את הדלק, ואם אכן אין מהילה פרסם מוקדם ככל האפשר, כי זה לא היה בסדר מה שעשית.

פורסם

גם אני כמה פעמים נתקלתי בתחנות כאלו -לדוגמא תחנת פז ליד צומת כפר-ירוק .. תדלקתי שם איזה 3 פעמים והאוטו פשוט מת,בקושי סוחב.וכשתדלקתי בכל תחנה אחרת האוטו נוסע מצויין.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם
....אך ...מעורר בי זכרונות של בית"ר משנות ה-70

עם מלמיליאן :king: ...ודני נוימן....

זאת בתקופה שהאוהדים איימו כל הזמן, שישרפו את המועדון?!

בברכת חג שמח ושנה טובה!

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בואו נעשה סדר בדברים. אני מכונאי במוסך מורשה מאזדה, ואני מכיר את רכבי יותר טוב מהיצרן עצמו. אם אני מרגיש ירידה בביצועים עקב תדלוק, תאמינו לי שאני יודע על מה אני מדבר. גם אחד המומחים (אחד המומחים בארץ למאזדה) הרגיש את האוטו שלי לפני ואחרי.

אני כן, אני כן קופץ למסקנות.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...